Nysgerrig og struktureret data-drevet indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Vil du være med til at spotte nye trends ud fra eksisterende varemiks, der konstant er i flow hos Kids-world? Finder du det drivende at dine spots og suppleringsindkøb er med til at gøre en forskel for vores kunder verden over? Og ikke mindst; vil du betegne dig selv som en excel-data-nørd med en god portion humor - så er du den vi leder efter!

Hos Kids-world sker der nye ting hver eneste dag og tingene står aldrig stille. Vi er konstant på udkig efter nye brands og nye spændende produkter, så vi kan give det bedste udvalg til vores kunder.
I dag har vi 500+ lækre brands i vores sortiment, som dækker alt fra tøj, sko, legetøj, udstyr og sportsudstyr til børn. For at optimere vores indkøb yderligere søger vi nu en nysgerrig og struktureret statistik-profil.

Hvem søger vi?
Via Sociale medier, statistikker, trends og forbrugeradfærd, skal du løbende holde øje med de enkelte brands og produkters performance og justere varemikset herefter.
Du vil få stor indflydelse på vores fremtidige varemiks, hvor du især vil arbejde NOOS, legetøj, udstyr og interiør. Stillingen vil give dig mulighed for at skabe synlige og gode resultater i en vækstorienteret virksomhed.

Din funktion vil være at have fokus på statistikker, suppleringer og salgshistorik – Dertil har vi i sæsonen high-runners vi griber ad-hoc, hvilket betyder at du konstant har øje på udfald og statistik.

Du vil komme til at indgå i et team på 5, bestående af indkøbere og backoffice/data ansvarlige og i stillingen vil du få bred kontaktflade både internt og eksternt.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

- Daglig kontakt med leverandører

- Indkøb af basis varer og ugentlige suppleringer

- Oprettelse og udarbejdelse af indkøbsordrer ud fra statistik (I Excel)

- Opfølgning på indkøbsordrer, levering og datagodkendelse

- Opfølgning på leverandørperformance

- Udtræk af salgstal og følge bestsellers/high-runners

- Ad hoc-opgaver

Dine faglige kvalifikationer:

- Kan lide at tage ansvar og arbejde selvstændigt

- Det er et krav at du kan mestre Excel på højt niveau

- Er super struktureret og har en god talforståelse

- Kan skabe en god ordre

- Kommunikerer flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale

- Er mødestabil og kan arbejde effektiv og omhyggelig

- Har sans for godt købmandskab og dermed er dygtig til at lande en god aftale med leverandøren

- Og ikke mindst kan give en hånd med på lageret, hvis der er brug for det

Din uddannelse er ikke afgørende, det vigtigste er, at du er en resultatorienteret indkøber med stærk teknisk interesse og en solid forståelse for hele indkøbsprocessen, hvor du er proaktiv og kan løfte til nye højder.

Kids-world tilbyder

Kids-world holder til i Esbjerg V, hvor du også vil have din daglige gang. Vi har dog en høj grad af fleksibilitet, så der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind i afdelingen. Du vil få indflydelse på dine egne arbejdsopgaver og områder og bliver del af en velfungerende uformel organisation. Du vil opleve en travl og varieret dagligdag i et spændende miljø. Kids-world en virksomhed, der vækster stabilt.

Er du den, vi søger?

Skal du have den ledige plads i vores indkøbsafdeling, skal du blot sende en motiveret ansøgning og dit CV via linket. Skriv dit forventede lønniveau i ansøgningen.
Stillingen er fuldtid med start snarest muligt. Dog venter vi gerne på den rette kandidat.

Vi forventer at afholde jobsamtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsansvarlig, Annette Nielsen på tlf. +45 32 17 35 75.

Alle ansøgninger vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Kids-world – lær os lidt at kende

Hos Kids-world skal det være nemt og tilgængeligt at finde alt, som familien har behov for. Vores fokus er at være en nærværende webshop, som konstant imødekommer kundernes ønsker og behov, når de handler online. Vi har gennem flere år været familiens foretrukne og største shopping univers.

Det er naturligt for Kids-world at træffe miljøbevidste og bæredygtige valg, når vi optimerer og udvikler. Vi ekspanderer internationalt, og med væksten har vi altid respekt for verdens fremtid.

Hos Kids-world sætter vi personlig udvikling i højsæde, da vi er af den overbevisning, at hvis du udvikler dig, gør virksomheden det også. Vi har fleksible arbejdstider, pensionsordning, sundhedssikring, aktivitetsgruppe mm.
Omgangstonen er uhøjtidelig, humoristisk og uformel og vi har hos Kids-world en yderst flad struktur, hvor alle arbejder sammen som et team. Kids-worlds 135 medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Esbjerg V
  • Onsdag den 13. april 2022

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Esbjerg V over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0