Strategisk indkøber/produktchef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Redoffice Supply & Logistics AmbA (RSL) er et indkøbsfællesskab for medlemmerne i Redoffice og fungerer med fælles centrallager. Formålet er at skabe gode indkøbsbetingelser og attraktive varer til medlemmerne, som sælger produkterne gennem egne butikker, salgskonsulenter og et stærkt onlinesalg. Til hovedkontoret, der er beliggende i Esbjerg søges nu: 

Strategisk indkøber/Produktchef


proaktiv - kommercielt stærk


Som Strategisk indkøber/Produktchef indtager du en nøglerolle i organisationen. Du får selvstændigt ansvar for en række produktområder, hvor din væsentligste opgave bliver at fastholde og videreudvikle et stærkt produkt sortiment, som er med til at skabe fundamentet for yderligere vækst for medlemmerne. Du har evnen og lysten til at sætte scenen på produktområdet, og dit personlige drive bidrager til en løbende udvikling af forretningen, med fokus på muligheder og trends, der kan bidrage til at udvikle RSL’s forretning. Du bliver ansvarlig for at forestå det interne salg og markeds–føring af dine produkter, og dermed for at sikre, at de salgs ansvarlige har det optimale fundament for at sælge produkterne – enten via den stærke webshop eller i butikkerne.  

Som ansvarlig for dine produkter trives du med kravet om at skabe resultater og vækst, hvor du på den ene side er i stand til at vedligeholde og udbygge stærke leverandørrelationer, og på den anden side agerer som en professionel ”købmand”, der kontinuerligt formår at forbedre RSL’s kommercielle betingelser. Herunder forventes det at du er proaktiv og opsøgende på nye produktområder, som kan bidrage til mersalg – dette sker enten på egen opfordring eller som en tæt dialog med ejerne.

Du trives i en ansvarsfuld rolle med stor frihed og stor indflydelse, og du er bevidst om, at dine resultater skabes i samarbejde med andre, gennem en seriøs arbejdsindsats, hvor du er meget ”på”. 

Dine leverandører er primært fra Europa og der vil forekomme lidt rejseaktivitet i forbindelse med besøg af leverandører og besøg på messer. Vi forventer derfor du er rejsevant og har kendskab til forskellige handelskulturer.  

I udvælgelsen vil vi især prioritere:

  • Højt eget drive og evnen til at se muligheder 
  • Proaktiv og vedholdende indsats 
  • Erfaring med at indgå og forhandle (internationale) samhandelsaftaler 

  • Struktureret tilgang til opgaverne og god til at planlægge og styre egen tid og indsatser 
  • Erfaring med produktchefrollen, herunder fokus på forretningsudvikling  
  • Seriøs og tillidsvækkende udstråling med god gennemslagskraft 
  • Engelsk på forhandlingsniveau i skrift og tale 

Din baggrund for at søge stillingen er med erfaring fra lignende stilling gennem nogle år, optimalt med erfaring fra en handelsvirksomhed, hvor du har arbejdet med strategisk indkøb og/eller produktansvar. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Esbjerg

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 1
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1