Struktureret udbudskonsulent til driftsindkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Struktureret udbudskonsulent til driftsindkøb


Vær med til at drive komplekse indkøbs- og udbudsprocesser i et spændende job, hvor du som udbudskonsulent håndterer selvstændige indkøbsopgaver på tværs af kategorierne. Med et solidt fagligt fundament i udbudsjuraen kan du se frem til et alsidigt job med en bred kontaktflade, mange interessenter og et tæt samarbejde med indkøbere, category managers og udbuds- og kontraktsjurister. Afhængig af din bopæl vil din nye arbejdsplads blive på vores hovedkontor i Fredericia eller på vores kontor i Ballerup.

Fokus på EU-udbud og stakeholder management

Du indgår i afdelingen Driftsindkøb, der er en del af et professionelt indkøbsområde bestående af fire afdelinger med høj faglighed og tæt samarbejde. I Driftsindkøb har vi ansvaret for at bistå forretningen med anskaffelser inden for fire kategorier, som omfatter IT, gaskomponenter, indirekte anskaffelser samt rådgivere og konsulenter. Dette sker gennem kompetent og serviceorienteret rådgivning, kommerciel support samt afholdelse af EU-udbud.

Som udbudskonsulent vil du hjælpe med anskaffelser og EU-udbud på tværs af vores kategorier - hvilket betyder, at du får mulighed for at arbejde med mange forskellige stakeholdere, leverandører og markeder. Du får således en central rolle i indkøb og en bred kontaktflade både internt i koncernen og eksternt såvel og nationalt som internationalt. Du bliver ansvarlig for at gennemføre EU-udbud og tilbudsindhentninger på alt lige fra mere simple anskaffelser til store komplekse kontrakter, samtidig med at du sikrer en smidig og effektiv indkøbsproces under forsyningsvirksomhedsdirektivets regler. Udbudskonsulenterne indgår i et meget stærkt, inspirerende og fagligt velfunderet fællesskab med øvrige udbudskonsulenter, category managers, udbuds- og kontraktsjurister - et specialiseret udbudsfagligt miljø med gode muligheder for sparring og samarbejde.

”Jeg lægger vægt på, at du som udbudskonsulent motiveres af at drive udbudsprocesser og trives med at håndtere flere sideløbende opgaver med mange stakeholdere, som du sætter en ære i at skabe gode relationer til”, fortæller afdelingsleder Inge Dall.

Glæd dig til et udfordrende job, hvor du arbejder på tværs af hele koncernen og derfor får mulighed for at sætte dig ind i mange forskellige fagområder – samtidig med at du selv er funderet i indkøbs- og udbudsprocessen og fungerer som forretningens sparringspartner i forhold til processen. Du får et stort ansvar som en af vores specialister inden for EU-udbudsprocessen, og du bliver en del af et dynamisk og meget fagligt miljø, hvor der er højt tempo og fokus på udvikling af medarbejdere.

Resultatorienteret udbudskonsulent med gode samarbejdsevner

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.jur eller cand.jur, og du har minimum 5 års erfaring med at gennemføre EU-udbud, fx fra job som udbudskonsulent i en kommune eller region - eller fra en konsulentvirksomhed, der bistår førnævnte. Det er en fordel, at du har godt kendskab til udbudsprocessen fra enten udbudsloven eller forsyningsvirksomhedsdirektivet. Da du skal kommunikere med mange forskellige mennesker i og uden for virksomheden, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt i dansk og engelsk. Endeligt er du erfaren bruger af Microsoft Office, især Excel.

Som person er du udstyret med gode analytiske evner og god struktur, der gør dig i stand til at arbejde selvstændigt og drive komplekse processer. Med din åbne og lyttende facon bidrager du til et konstruktivt samarbejde. Samtidig gør din personlige pondus og veludviklede forretningssans dig til en dygtig forhandler, som både kan opnå fordelagtige aftaler og skabe gode relationer til Energinets leverandører. Sidst men ikke mindst trives du i et travlt miljø, hvor du løbende bliver stillet over for nye og forskelligartede opgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 12. august 2020. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Inge Dall på 52 15 94 07. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Onsdag den 12. august 2020

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 2