Senior projektindkøber som brænder for at få det bedste ud af en kontrakt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Senior projektindkøber som brænder for at få det bedste ud af en kontrakt


Motiveres du af at være en del af et stærkt indkøbsteam, som arbejder med kontrakter i milliard-klassen? Og brænder du samtidig for det lange, seje træk, hvor du får det bedst mulige ud af de kontrakter, vi har indgået med vores leverandører? Så er jobbet som senior projektindkøber i Anlægsindkøb lige præcis noget for dig, da det netop bliver omdrejningspunktet for din hverdag.

Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel, udvikling og mulighed for indflydelse.Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia, men du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Fokus på kommerciel kontraktstyring og strategisk sparring
Du indgår i et dynamisk team i afdelingen Anlægsindkøb, der er en del af et professionelt indkøbsområde med høj faglighed og tæt samarbejde. I Anlægsindkøb arbejder vi tæt sammen med projekterne, hvor vi understøtter dem med markedskendskab i forbindelse med leverandørscreening- og valg. Herudover varetager vi udbudsprocessen, sikrer at en kontrakt er klar til drift, og bidrager med kommerciel kontraktstyring efter kontraktindgåelse. Som supplement til den ansvarlige og udførende rolle, yder vi også kompetent support og rådgivning på tværs af Energinet

I rollen som senior projektindkøber får du en vigtig og aktiv rolle - særligt i et af vores store anlægsprojekter. Du bliver ansvarlig for

  • Kommerciel kontraktstyring
  • Kommerciel og udbudsretslig rådgivning
  • Tæt sparring med projektledere og kolleger i Indkøb
  • At håndtere eventuelle kommercielle tvister i kontrakten
  • At sikre samspil og involvering af rette kompetencer fra indkøbsområdet

Opgaverne vil brede sig fra kommerciel kontraktstyring, deltagelse i interne og eksterne projektmøder til forhandling af variationordrer med leverandører.

”Som senior projektindkøber i et af Energinets største anlægsprojekter trives du med flere skibe i søen på samme tid. Du motiveres af den koordinerende, rådgivende og selvstændige rolle med fokus på kommerciel og strategisk kontraktstyring – som skabes i samarbejde med forretningen”, fortæller afdelingsleder Marlene Grønbjerg.

Indkøbsrelateret baggrund, gode samarbejdsevner og forretningssans
Har du evnen til at manøvrere i store kontrakter, og har du en indsigt og erfaring inden for offentligt indkøb, er du godt på vej til at være den perfekte kandidat for os.

Din baggrund er ikke afgørende. Det vigtigste for os er, at du brænder for indkøb samt dialog i skrift og tale med andre mennesker i og uden for virksomheden, dansk som engelsk.

Som person er du udstyret med gode analytiske evner og et stort overblik. Du driver selvstændigt dine opgaver, tager ansvar for at følge dem til dørs og sikrer at opgaven bliver løst. Med din åbne og lyttende facon bidrager du til et konstruktivt samarbejde. Samtidig gør din personlige pondus og veludviklede forretningssans dig i stand til at sikre, at de indgåede kontrakter giver maksimal værdi for Energinet.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marlene Grønbjerg på 51 67 78 72. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Forretningsservice understøtter Energinet-koncernen med ydelser inden for IT, HR, Beredskab, Riskmanagement, QHSE, Indkøb samt Økonomi og Facility Service. Hos Forretningsservice arbejder vi på at opnå synergier på tværs af Energinet og bidrager til fælles værdiskabelse. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3
7. august 2024 3