Teknisk Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du en dygtig teknisk indkøber, som sætter en ære i at yde høj service, overholde deadlines, og sikre det gode samarbejde med alle interessenter?

Så har du nu muligheden for at blive en del af AKVA Group Land Based i Fredericia.

Du bliver en del af en spændende norsk koncern, som er førende indenfor levering af teknologi til akvakultur i hele verden?

Stillingen har reference til AKVA Groups Teamleder i afdelingen: Supply Chain & Logistics. Teamet består af dygtige indkøbere, indkøbsassistenter og kolleger i logistikafdelingen, som alle glæder sig til at byde dig velkommen.

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor samarbejde, sparring og vidensdeling i teamet og på tværs af afdelinger er i centrum, og hvor tonen er uformel og humøret højt.

Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og AKVA Groups arbejdsmiljø er præget af tillid, fleksibilitet og frihed under ansvar.

Om jobbet

Din primære opgave vil være at sikre indkøb af komponenter i den ønskede kvalitet og til aftalte deadlines i tæt samarbejde dine kolleger i organisationen. Du får ansvaret for indkøb til et eller flere projekter og skal være med til at sikre vores projekter når ”On-Time” ift. AKVA Groups kunder.

Opgaverne vil blandt andet være:

  • Afstemning og planlægning af indkøb i tæt samarbejde med dine kolleger fra Design- og Projektafdelingen i forhold til kvalitetskrav, detaljer, priser, m.v.
  • Afgivelse af indkøbsordrer og opfølgning på leverancer
  • Deltagelse i ugentlige statusmøder mellem Projektafdelingen og Supply Chain
  • Sourcing af nye produkter og nye leverandører
  • Forhandlinger og fornyelse af eksisterende leverandøraftaler
  • Løbende koordinering, opdatering og vedligeholdelse af stamdata i ERP-systemet

Din profil

Du har erfaring med indkøb fra en teknisk virksomhed eller projektorganisation, da AKVA Groups indkøbsportefølje er projektorienteret og består af komponenter, udstyr og reservedele, som kræver en god teknisk forståelse.

Dansk og engelsk er en forudsætning såvel som gode it kundskaber især indenfor ERP systemer og Excel (MS Office og Navision vil være dine primære værktøjer).

Som person har du en proaktiv og opsøgende tilgang, hvor du tager initiativ og er med til at sikre gode processer både generelt i afdelingen og i forhold til dit ansvarsområde.

Du har samtidigt et godt overblik, er tal stærk, og trives med at arbejde struktureret i et til tider hektisk miljø.

HVORFOR VÆLGE AKVA Group?

For AKVA Group er god kemi lige så vigtigt, som dine faglige kvalifikationer. Hos AKVA Group er der en stærk fællesskabsfølelse, hvor den gode relation mellem kollegaer er i højsædet. Du tilbydes en lønpakke efter kvalifikation, pension og sundhedsordning.

ER DU RETTE MATCH?

AKVA Group samarbejder med Adecco om rekrutteringen, så har du spørgsmål til jobbet, som ikke fremgår i annoncen, er du velkommen til at kontakte Adeccos Branch Manager Sarah Dressel via mail: [email protected] eller pr. TLF.: 27 57 09 00.

Søg stillingen allerede i dag og opret din profil via www.adecco.dk og send efterfølgende en mail til [email protected] med din interesse.

Du kan læse mere om AKVA group på www.akvagroup.com.

AKVA group er en norsk koncern, som er verdensførende indenfor levering af teknologi til akvakultur. Koncernen har ca. 1.500 medarbejdere, kontorer i 11 lande, og er børsnoteret i Norge. AKVA group Land Based håndterer den landbaserede del af forretningsområdet, herunder design, udvikling og servicering af anlæg til fiskeopdræt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Fredag den 14. januar 2022

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
1. oktober 2024 6
30. september 2024 6
29. september 2024 6
28. september 2024 6
27. september 2024 6
26. september 2024 6
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3