Rekrutteringsfirma

Engageret disponent til [xxxxx] i Fredericia

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Engageret disponent til FSG Foods i Fredericia


Har du interesse for fødevarebranchen, og kan du se dig selv i en dynamisk hverdag, hvor du får mandat til at varetage egne ansvarsområder og opgaver? Så er du garanteret lige dén kandidat, vi leder efter til stillingen som disponent hos FSG Foods i Fredericia.


Om jobbet

Med en produktportefølje på over 1000 forskellige varer, har FSG markedets mest komplette sortiment, der gør det nemt for den asiatiske restauratør at foretage sine indkøb ét samlet sted. Produktlinjen spænder fra eksotiske fisk til tør- og nonfoodvarer som sushiris, wasabi og spisepinde. Med andre ord er FSG Foods Skandinaviens største enkeltleverandør af produkter til sushimarkedet.

Som disponent hos FSG bliver du en vigtig spiller på holdet, når det kommer til at opretholde de gode leverandøraftaler, priser samt produkternes kvalitet. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at du ikke er 100-meter mester i det hele fra første arbejdsdag, hvorfor vi sørger for, at du i forbindelse med din opstart vil modtage grundig oplæring. Dit kendskab til forretningen samt diverse arbejdsopgaver, vil derfor spænde bredt, og du vil på den måde få mulighed for at kunne varetage rigtig mange interessante opgaver.

Helt konkret vil du beskæftige dig med disponering, forhandling med leverandører, markedssøgninger, told og traces samt test af produkter i samarbejde med dine kollegaer fra salg og kvalitet. Du tilbydes altså en alsidig stilling, hvor du vil opleve en høj grad af frihed under ansvar.

Om dig

Vi ser gerne, at du har samlet dig et par års erfaring fra en lignende stilling, men har du endnu ikke opnået kendskab til logistik, told og traces, er det ikke en ”deal-breaker”. Dine kommende kollegaer er yderst kompetente og vil kunne give dig den nødvendige viden herom. Vigtigst af alt er dit kendskab til fødevarebranchen og din evne samt lyst til at tillære dig ny viden i en dynamisk branche.

Derudover foretrækker vi, at du er:

  • Fokuseret og struktureret i din tilgang til arbejdet
  • Vant til at begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale
  • Kvalitetsbevidst og kender til de høje krav og standarder inden for fødevarebranchen
  • Fortrolig med IT-systemer
  • Interesseret i at være en del af en arbejdsplads, der vægter et tæt kollegaskab højt


Du tilbydes

En spændende stilling med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver en del at et indkøbsteam på i alt 4 medarbejdere, hvor tonen er uformel, og humøret er højt.

I stillingen som disponent får du rig mulighed for at løbe afsted med stafetten. Din leder har tillid til dig og dine evner og tror på, at medansvar og godt humør skaber motivation, arbejdsglæde og en god dag på kontoret. Derudover kan du se frem til en ansættelse i en virksomhed, der prioriterer det sociale, en uformel omgangstone samt højt informationsniveau.

Lønpakken fastsættes efter kvalifikationer og indeholder pension samt sundhedsforsikring.

Det praktiske

Career | a JKS company varetager rekrutteringsprocessen for FSG Foods, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning samt CV via ”søg stillingen” nedenfor.
Ansøg hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på tlf. 73 32 57 56.

Om FSG Foods

FSG Foods er i dag Skandinaviens største enkeltleverandør af produkter til sushimarkedet. Foruden den friske fisk er vi leveringsdygtige i en lang række tørvarer og nonfood-varer fra ris, wasabi, tang, syltet ingefær, soja, asiatisk øl m.v. til spisepinde, riskogere, takeaway-emballage og meget mere.

Det er FSG Foods målsætning at servicere asiatiske restauranter, af alle typer, bredt, så de kun behøver én leverandør til både køkken og restaurant. FSG Foods er BEDST til sushi.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Job i et godt arbejdsmiljøTil virksomheden Abena i Aabenraa søger vi i øjeblikket en selvstændig medarbejder til et fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse på sigt. Opstart sker efter af..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6