Strategisk indkøber til IT-kategorien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Strategisk indkøber til IT-kategorien


Du får her en central rolle i indkøb og en bred kontaktflade både internt og eksternt, såvel nationalt som internationalt. Du får mulighed for at sætte dit præg på vores fremtidige indkøbsprocesser og fungerer som sparringspartner til forretningen. Du vil være en af vores specialister inden for IT-anskaffelser, og du bliver en del af et dynamisk og meget fagligt miljø, hvor der er højt tempo, godt humør og fokus på udvikling af medarbejdere.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

IT-indkøb og udbud
Du bliver en del af afdelingen Driftsindkøb, hvor vi er ansvarlige for indkøbskategorierne: IT, Konsulenter, Gas-komponenter og alt indirekte indkøb. Denne stilling er placeret i IT-kategorien, som i alt består af en Category Manager, tre strategiske indkøbere og en juniorindkøber. Vi er kendetegnet ved at være et dynamisk team, hvor vi har et godt samarbejde både internt og eksternt og vi løfter i flok og sammen skaber værdi for Energinet.

Vi bruger vores høje faglighed til at forstå forretningens behov og omsætte det til at drive en udbudsproces. Vores stærkeste værdi er ordentlighed og det afspejles i vores måde at drive processerne på, men samtidig vil det være ud fra tilstrækkelighedsprincippet, hvor vi optimerer brugen af ressourcer for såvel Energinet som vores leverandører og tilbudsgivere.

Dit overordnede ansvar bliver at gennemføre EU-udbud og tilbudsindhentninger på alt lige fra mere simple anskaffelser til større kontrakter, samtidig med at du sikrer en smidig og effektiv indkøbsproces under forsyningsvirksomhedsdirektivets regler og vores interne koncernretningslinjer for indkøb.

Resultatorienteret strategisk indkøber med gode samarbejdsevner
Du har en økonomisk eller juridisk baggrund og gerne erfaring med at gennemføre EU-udbud, fx fra job som udbudskonsulent i en kommune eller region, fra en konsulentvirksomhed eller fra leverandørsiden, hvor du har arbejdet med IT eksempelvis software og licenser. Da du skal kommunikere med mange forskellige mennesker i og uden for virksomheden, er det vigtigt, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt i dansk og engelsk.

Som person er du proaktiv, serviceminded og udstyret med gode analytiske evner og god struktur, der gør dig i stand til at arbejde selvstændigt og drive tværgående processer. Med din åbne og lyttende facon bidrager du til et konstruktivt samarbejde. Samtidig gør din personlige pondus og veludviklede forretningssans dig til en konstruktiv forhandler, som både kan opnå fordelagtige aftaler og skabe gode relationer til vores leverandører.

Ansøgning og kontakt
Bemærk at vi kun har brug for dit opdaterede CV, som du kan sende via linket ”send ansøgning”, så vi har det senest 15. august 2022. Vi forventer at holde samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Inge Dall på telefon 52 15 94 07.

Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Fredericia
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Sydjylland

    Job i et godt arbejdsmiljøTil virksomheden Abena i Aabenraa søger vi i øjeblikket en selvstændig medarbejder til et fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse på sigt. Opstart sker efter af..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 7
31. maj 2024 7
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9