Bæredygtighedskonsulent – vær med til at sikre bæredygtige indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Her er din mulighed for at kombinere din erfaring med offentligt indkøb med din interesse for bæredygtighed”Jeg synes jo, det er enormt meningsfuldt at komme på arbejde, når vi er med til at drive den grønne omstilling, både på den helt store klinge i Energinet og på den mindre klinge, når vi taler bæredygtigt indkøb”, fortæller afdelingsleder, Kristian Ax. Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme. I vores afdeling er vi som udgangspunkt på kontoret 2 dage om ugen, og vi har flere, der pendler fra bl.a. Aarhus og Odense.Glæd dig til at blive en del af afdelingen Udbudsjura og Code of ConductDu træder ind i teamet for bæredygtighed med 2 andre kolleger, og vi er en del afafdelingen Udbudsjura og Code of Conduct, der indgår i Energinets indkøbsområde. I afdelingen vil du møde en flok kolleger, som alle arbejder for at yde kvalificeret og serviceorienteret rådgivning til vores forretningsenheder. ”Vi er en ret social afdeling og gør noget ud af at tilbringe tid sammen. Derfor har vi en masse sociale tiltag, der er med til at styrke samarbejdet og sammenholdet – også meget gerne uden for arbejdstid”, fortæller Kristian også. Tænk bæredygtighed ind i alle indkøbsprocesserI det store hele er det dig og dine kolleger, som bidrager til, at vi tænker bæredygtighed ind i alle indkøb til Energinet – alt fra store anlægsprojekter til konsulentydelser. Sammen står I for at opbygge et videnscenter for bæredygtigt indkøb og for løbende at kompetenceudvikle vores indkøbere inden for området.I forbindelse med konkrete tilbud arbejder du tæt sammen med både indkøbere, kontraktjurister og forretningen, hvor du kommer med input til, hvordan vi stiller krav til og evaluerer på bæredygtighed hos de enkelte leverandører og sikrer, at det bliver inkorporeret i udbudsmaterialet. Derudover kortlægger du, hvem vores strategiske leverandører er, indgår markedsdialoger med dem og i den forbindelse formulerer krav og evalueringskriterier for leverandørerne.Det er altså bred rolle, hvor du også kan se frem til at:
  • samarbejde tværfagligt med mange forskellige interne interessenter
  • være med i udviklingsopgaver - fx kommer der konstant ny lovgivning fra EU, som vi skal tænke ind
  • udvikle, implementere og vedligeholde vores skabelonpakke for bæredygtigt indkøb
  • sikre kompetenceudvikling af Energinet omkring bæredygtigt indkøb
  • bidrage til rapportering til direktionen
  • Stor interesse for bæredygtighed i indkøb
  • Du har erfaring med offentligt indkøb og interesse for bæredygtighed inden for indkøbsområdet
  • Du kan både have nogle få års erfaring eller have arbejdet med området i flere år – vi tilpasser tyngden af opgaver og projekter til din erfaring
  • Derudover er det vigtigt, at du kan du lide at udvikle, optimere og drive processer. Samtidig har du en god forståelse for, hvordan du sikrer ejerskab hos modtageren, og du ved, at forandringer håndteres forskelligt. Her kommer din evne til både at byde ind og lytte dig til gode.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest 6. august 2023. Vi forventer at holde samtaler uge 32 (1. samtale online) og uge 33 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Kristian Ax på tlf. +45 2333 8913.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Indkøber
    • Fredericia
    • Søndag den 06. august 2023

    Lignende jobs

    • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

      Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
      • Indkøber
      • Kolding
      Få mere info
    • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

      Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
      • Indkøber
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Indkøber

      Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
      • Indkøber
      • Sydjylland
      Få mere info
    • Indkøber

      TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
      • Indkøber
      • Kolding
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte indkøbere i Fredericia over tid

    Dato Alle jobs som indkøbere
    21. september 2024 4
    20. september 2024 4
    19. september 2024 4
    18. september 2024 4
    17. september 2024 4
    16. september 2024 4
    15. september 2024 4
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 4
    11. september 2024 5
    10. september 2024 5
    9. september 2024 5
    8. september 2024 5
    7. september 2024 5
    6. september 2024 5
    5. september 2024 5
    4. september 2024 5
    3. september 2024 3
    2. september 2024 3
    1. september 2024 3
    31. august 2024 3
    30. august 2024 3
    29. august 2024 3
    28. august 2024 3
    27. august 2024 3
    26. august 2024 3
    25. august 2024 3
    24. august 2024 3
    23. august 2024 3
    22. august 2024 3