Rekrutteringsfirma

Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Er du en dygtig og ambitiøs indkøber med det sorte bælte i forhandling, og har du lyst til at blive en del af en mellemstor virksomhed, men fagligt blive udfordret som var du ansat i en stor international koncern? Så er det måske dig, vi leder efter!


Som indkøber får du en spændende og afvekslende hverdag i en hurtigt vækstende virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Du får det daglige ansvar for indkøb af tekniske produkter og råvarer til produktion af transportanlæg, hvor du gennem velovervejede beslutninger sikrer optimale aftaler uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette indebærer forhandling af priser, leveringstid og -betingelser, samt ordrebehandling og -opfølgning. Du refererer direkte til virksomhedens COO og vil indgå i tæt samarbejde i et stærkt team med to motiverede kolleger. Du får en bred berøringsflade i organisationen og særligt til eksterne samarbejdspartnere, hvor din indsats hurtigt omsættes til resultater. Dit fokus er det gode og tillidsbaseret samarbejde med leverandørerne. Du møder udfordringer med en såkaldt ”Pippi Langstrømpe-tilgang” og er ikke bange for at kaste dig ud i nye ting. Som indkøber får du et job med stor frihed og reelt ansvar, hvor der vil blive lyttet til dine faglige kompetencer og erfaring. Der er tale om en nyoprettet stilling med god mulighed for personlig såvel som karrieremæssig udvikling.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Daglige indkøbsopgaver; ordrer, ordrebekræftelser og købsfakturaer
  • Leverandørkontakt
  • Udbud og aftaler
  • Prognoser og forecasts
  • Kontraktforhandlinger og forhandling af aftaler
  • Opfølgning på leverandørperformance

Du har minimum 3 års erfaring fra et lignende job som indkøber i en produktions- og projektvirksomhed. Vigtigst er det, at du brænder for indkøb og er en dygtig og forhandlingsvant købmand med god gennemslagskraft. Du er desuden stærk på IT og mestrer Dynamics NAV/365 Business Central på højt niveau samt er superbruger af Excel. Sprogligt kommunikerer du fejlfrit på dansk og engelsk, både i skrift i tale, og gerne på tysk.

Stillingen forudsætter, at du:

  • Er en udpræget teamplayer med veludviklede samarbejds- og kommunikationsevner
  • Besidder et godt overblik – også når der er mange bolde i luften
  • Er systematisk og grundig i din måde at arbejde på – og har en god ordenssans
  • Har en løsningsorienteret tilgang og ikke er bange for at kaste dig ud i nye ting
  • Er initiativrig, ambitiøs og målrettet
  • Har en positiv og imødekommende attitude

Du tilbydes et selvstændigt job med høj faglighed i en virksomhed med et inspirerende og godt arbejdsmiljø, hvor hverdagen er præget af dynamik og vækst i en internationalt arbejdende koncern, der er en del af Axel Johnson International. CALDAN’s hovedkontor ligger i Galten tæt ved Aarhus. Her vil du blive en del af et stærk fagligt og socialt sammenhold, hvor en flad organisation giver en agil arbejdsstruktur. Virksomheden tilbyder en lønpakke med pensionsordning, sundhedssikring samt overskudsdeling. Der er tale om en fuldtidsstilling - tiltrædelse snarest muligt.

CALDAN CONVEYOR A/S er en på verdensplan førende leverandør af transportanlæg til overfladebehandlingsindustrien. Virksomheden ligger i Galten ved Aarhus, og er en veletableret, moderne teknologivirksomhed med 50 års brancheerfaring. CALDAN projekterer, producerer og monterer interne transportanlæg til automatiserede lakeringsopgaver i både ind- og udland. CALDAN er i stor vækst, og har 2 gange fået tildelt Børsens pris som Gazellevirksomhed. Derudover er koncernen finansielt velfunderet og har en lang årrække opnået AAA rating. CALDAN har datterselskaber i Tyskland, England og Frankrig og beskæftiger 140 engagerede medarbejdere. CALDAN er en del af svenske Axel Johnson International. En koncern der ejer 150 virksomheder og har 4400 medarbejdere ansat, fordelt i 30 lande. Læs mere på www.caldan.dk

Vi har ingen ansøgningsfrist og ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Galten

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Galten over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1