Leder til Indkøb i Billund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Vil du være med til at videreudvikle indkøbsfunktionen i Billund Kommune? Vi er et lille team med mange spændende opgaver og højt til loftet. Hele organisationen er vores legeplads, i Børnenes Hovedstad.

Er du interesseret i at yde en indsats og at se resultaterne deraf? Så vil vi gerne høre fra dig!

Økonomi, Personale og Indkøb i Billund Kommune er i fuld gang med en organisationsændring som skal være med til at understøtte den fremadrettede styring i Billund Kommune.

I den forbindelse skal der ansættes én leder for Indkøb, én leder for Regnskab og Styring, samt én leder for Budget og Analyse. Lederen for Regnskab og Styring vil dermed indgå i et lille ledelsesteam med reference til områdechefen for Økonomi, Personale og Indkøb.

Du vil være en af fire personer, der arbejder i Indkøb for Billund Kommune. Sammen koordinerer vi og varetager Billund Kommunes udbudsproces, kontrakt implementering, bakker op om driftsopfølgning og udarbejder ledelsesinformation og analyser.

Indkøb får opbakning fra flere statslige organisationer, såsom Kommunernes Landsforening (KL), IKA foreningen af offentlige indkøbere og Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Herudover, er Billund Kommune i indkøbsfællesskabet, Sydjysk Kommuneindkøb (SK) sammen med Varde og Vejen Kommuner.

Primære arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil være at skabe klare indkøbsretningslinjer for Indkøbsteamet og kollegaerne i Billund Kommune. Som leder af Indkøb, vil det være dit ansvar, personligt og igennem dit team, at sørge for planlægning, rådgivning og eksekvering af kommunens indkøb.

Du vil have overordnet ansvar for definering, udvikling og forbedring, samt udførelse af indkøbsprocesserne, med øje på hvad er de rigtige løsninger for en kommune med omkring 30.000 indbyggere skal være. Du vil skulle forme rammerne for Indkøb så det kommer såvel Indkøbsteamet som Billund Kommune til gavn. Det kan fx give udslag i form af effektiviseringsprojekter som skaber råderum i kommunens økonomi.

Du er klar til at tage ansvaret i en funktion der skal videreudvikles, hvor du ikke kun selv eksekverer, men også er inspiratoren i dit team, når der skal præsteres og opgaveløses. Du vil lede med god faglig integritet, hvor de politiske prioriteringer også påvirker forandringen og udmøntningen af indkøbsudvikling og strategi. Samtidigt går du forrest i de gode indkøbs- og udbudsprocesser, hvor et tæt samarbejde med kommunens drift områder er afgørende for et vellykket resultat.

Du vil have ansvar for at sikre økonomisk forsvarlige indkøb samt at de praktiske indkøbsprocesser og behov er mødt igennem let anvendeligt samarbejde, for kollegaer og medarbejderne.

Jobbet er udfordrende og afvekslende, og du bliver en del af et godt og velfungerende fagligt miljø, hvor det bliver dit ansvar at koble det indkøbsfaglige sammen med kommunal drift. Du får rige udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader og mødes af forventninger om engagement i opgaverne og arbejdspladsen.

Jobprofil:

Din uddannelse og erfaringer har stor betydning for denne stilling. Du har en videregående kommerciel eller økonomisk uddannelse og kan dokumentere en solid indkøbsrelateret baggrund indenfor for ledelse, proces og organisatoriskforståelse.

Er du interesseret i at vise hvordan indkøb i Billund Kommune kan få et pragmatisk og udviklende grundlag baseret på din ledelse, hører vi gerne fra dig.

Som leder såvel som kollega agerer du diplomatisk og med gennemslagskraft. Du færdes hjemmevant i en kompleks organisation og er frisk på at lede tværfaglige ideudvekslingsmuligheder, drøftelser og forandringsprojekter. Du evner både at se potentialet i forbedringer og udføre dem med omtanke sammen med de implicerede parter.

Du ser indkøb som en serviceorienteret funktion som effektivisere kommunens drift. Du arbejder struktureret, selvstændigt og følger dine og dit teams opgaver helt til dørs, igennem velfungerende samarbejdsrelationer.

Vi kan tilbyde:

I Billund Kommune arbejder vi værdibaseret med fokus på at skabe trivsel igennem dialog, udvikling og respekt. Det skal sikre, at vi har en attraktiv arbejdsplads, hvor vi arbejder indlevende, effektivt og serviceorienteret.

Vi tror på, at kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere er bedst til at bidrage til et godt internt samarbejde og sikre borgerne en god service. Derfor prioriterer vi at understøtte udviklingen af den enkelte medarbejder.

Løn mv.

Løn og ansættelsesforhold i henhold gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger:

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Områdechef for Økonomi, Personale og Indkøb, Anders Hansen, tlf. 25 55 77 25.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 10. september 2021 kl. 8.00.

Udvælgelse af ansøgere til samtale vil ske efterfølgende, og vi forventer at afholde samtaler den 14. september 2021.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f01e5f0c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Grindsted
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

  • flexjob Lagermedarbejder- ompak/Åbenrå

    kun flexjobbere kan søge dette job. 15-20 timer pr uge : er det dig? Vil være lagermedarbejder og ompakker/montrice til lager i den nordlige del af åbenrå kommune., på opvarmet lager.?.
    • Indkøber
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0