Rekrutteringsfirma

Indkøber til produktionsvirksomhed af murerværktøj i verdensklasse!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

  • Kan du varetage strategiske indkøb og holde fokus på operationelle indkøbsopgaver på samme tid ?
  • Er det optimalt for dig at arbejde deltid?
  • Har du erfaring med indkøb til produktion, af handelsvare og den øvrige drift?
  • Og trives du i en alsidig hverdag, hvor du er aktivt involveret i salg, lager og produktion?

Maskinfabrikken Eskimo udvider teame med en erfaren og udviklingsorienteret indkøber, der får ansvar for indkøb af handelsvarer, råmateriale, produktionselementer og sourcing.

Indkøb er et strategisk omdrejningspunkt i Maskinfabrikken Eskimo, og der er kontinuerligt fokus på optimering af processer og reducering af ressourceforbrug gennem alle led i supply chain.

OM MASKINFABRIKKEN ESKIMO

Siden grundlæggelsen i 1926 har Eskimo produceret kvalitetsværktøj til den professionelle håndværker. Alle produkter bliver produceret i Danmark og er kendetegnet ved, aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Eskimo er i dag den største leverandør af murerværktøj til det danske marked og den position fastholdes med konstant forbedring vores produkter og processer.

Kunderne er industri, håndværkere og ’Gør-det-selv-markedet’ via grossister, detail og byggemarkeder. Maskinfabrikken Eskimo udvikler kontinuerligt service- og produktporteføljen i samarbejde med fagfolk og kunder og har således et standardsortiment til hurtigt og effektiv leverance, men tilbyder også udvikling og produktion af kundespecifikke løsninger.

OM STILLINGEN

Du har et meget tæt samarbejde med salg, lager og produktion, og derfor er du lige så ofte at finde på lageret eller i produktionsplanlægningen, som på din kontorstol.

Du ved, at det gør en kæmpe forskel at være involveret og selv have hånden på kogepladen, så derfor prioriterer du kommunikation og vidensdeling meget højt.

I dit daglige arbejde, er du ansvarlig for indkøb af handelsvarer og produktionsmateriale fra både danske og internationale leverandører, samt kontinuerlig optimering af hele sourcing og supply processen.

Du opretter og vedligeholder varenumre, følger op, gennemgår og sender købsbekræftelser, beregner min/max lager og dokumenterer alt i C5. Du varetager ligeledes indgangskontrol og gennemgår og sammenligner vareprøver, så vi altid opnår 100% kvalitet i alt hvad vi gør, med alle produkter vi sourcer og producerer.

I et strategisk perspektiv er du drivkraft på indkøb af nye materialer, leverandørforhandlinger, evaluering af leverandørperformance, sparring på komponentniveau med produktudvikling, prisregulering/prisaftaler og leveringsaftaler.

OM DIG

Du har erfaring med indkøb og du er erfaren C5 bruger. Du arbejder kompetent og selvsikkert i Excel, og hvis du har brancheerfaring, er det et stort plus. Du er vant til at arbejde på dansk og engelsk, og det er optimalt for dig med en arbejdstid på mellem 22 og 27 timer/ugen.

Du er motiveret af, at varetage indkøb for alle områder i en produktionsvirksomhed med stolte traditioner for kvalitet og leverancer i verdensklasse, og du ved, at nøglen til succes som indkøber er lige dele struktur, datadisciplin, kommunikation, opfølgning og en fleksibel indstilling til, når tingene alligevel ikke går helt som forventet.

Du har solid erfaring fra en lignende stilling, og du trives i en dagligdag, hvor du veksler mellem strategiske og operationelle opgaver - uden at det ene eller det andet, bliver tabt mellem to stole.

De fleste kender dig som en nysgerrig, imødekommende og kompetent person, og vil omtale dig, som et menneske, de går til, når der skal findes effektive og kreative løsninger over for leverandører hvor samarbejde på tværs af organisationen er nødvendigt.

INTERESSERET

Hvis du matcher ovenstående og er klar til nye udfordringer, vil vi meget gerne modtage dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du fortæller os lidt om, hvad du kan bidrage med hos os.

Du bliver en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, mulighed for både personlig og faglig udvikling, med internationale kunder og leverandører

Vi samarbejder med COLO Consulting, og du kan søge stillingen direkte her

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Herning

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder søges

    Vi mangler en medarbejder til lagerarbejde, hvor der skal læsses biler om aftenen. Man skal have kørekort til trækker, trailer og truckcertifikat. Erfaring fra lignende arbejde er en fordel. Lø..
    • Indkøber
    • Herning
    Få mere info
  • Lagermedarbejder til Miki Pack Nørre-Snede

    Vi sørger 1 Lagermedarbejder til hurtig tiltrædelse til af og på læsning af paller , container tømning du skal havde truck certifikat arbejds tid er mandag til torsdag fra 07,00 til .
    • Indkøber
    • Nørre Snede
    Få mere info
  • INDKØBSASSISTENT TIL SOLID

    INDKØBSASSISTENT TIL SOLIDINDKØBSASSISTENT TIL SOLID Til vores kontor i Vejle søger SOLID en erfaren indkøbsassistent med mod på nye udfordringer i en travl indkøbsafdeling, hvor to dage aldrig e..
    • Indkøber
    • Ikast
    Få mere info
  • Lagermedarbejder til Herning - Tungt arbejde

    Vi søger på vegne af en virksomhed beliggende i Herning, 4 medarbejdere til lagerarbejde. For de rette er det et meget langvarigt vikariat - Der er forskellige opgaver, såsom containertømning, .
    • Indkøber
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Herning over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 4
13. september 2024 5
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 7
26. august 2024 5
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 5
21. august 2024 6
20. august 2024 6