Rekrutteringsfirma

Engageret indkøber søges til Denver A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Vi er på jagt efter en proaktiv og engageret indkøber, der har passion for forbrugerelektronik og gode handler med Østen. Motiveres du af at være med på de nyeste trends inden for forbrugerelektronik og af udfordringen ved at få en god handel i hus, så har vi måske dit drømmejob på hånden.


betterpeople søger på vegne af Denver A/S en indkøber


Denver A/S er inde i en sund og positiv udvikling, vi søger derfor efter en passioneret indkøber til Denvers dygtige og dynamiske indkøbsteam. Som indkøber ved Denver A/S får du først og fremmest et utroligt spændende job, hvor du får en bred indsigt i markedet for forbrugerelektronik og kommer til at være med i forreste række af en dynamisk branche, der udvikler sig hurtigt. Med jobbet får du mulighed for at komme med til interessante messer i Berlin hvert år samt på ture til Østen på længere sigt.

Siden grundlæggelsen af Denver i år 1990, der startede som en familieejet importør af audio og video, er virksomheden vokset til et internationalt forbrugerelektronikfirma, der producerer en bred vifte af produkter under mærket Denver® med over 400 egne Denver produkter. Produktgruppen omfatter en lang række af moderne forbrugerelektronik lige fra e-scootere/el-løbehjul til Smart Home komponenter. Denver beskæftiger ca. 65 medarbejdere og leverer imponerende resultater år efter år. Virksomheden har hovedkontor i Søften ved Aarhus og datterselskaber i Tyskland, Holland og Spanien samt et bredt salgs- og distributionsnetværk i hele Europa.

Spændende job med alsidig og udfordrende hverdag
Hos Denver A/S kommer du til at indgå i et indkøbsteam med kompetente kolleger, hvor der er god mulighed for videndeling. Du vil få en varieret og alsidig hverdag, idet du som indkøber er involveret i hele processen fra indkøb hos producent til, varerne lander på eget lager. Du kommer til at få ansvar for egne leverandører, hvorfor forhandling på internationalt plan bliver en del af din hverdag.

Selvstændig indkøber med resultater og en forkærlighed for forbrugerelektronik
Vi tænker, at du er den erfarne indkøber, som gennem tidligere stillinger har opnået flotte resultater. I og med du får ansvar for egne leverandører, bliver forhandling på internationalt plan en del af din hverdag. Det er derfor essentielt, at du har erfaring med handel i Østen, og at du behersker engelsk på forretningsniveau. Har du tilmed erfaring med indkøb af elektronikprodukter til detailhandel, er det en fordel, ligesom erfaring med indkøb og leverandører fra Asien er et stort plus.

Det er essentielt, at du forstår tidspresset i branchen og forstår de øvrige forventninger, som retail har til Denver A/S. Det er ligeledes vigtigt, at du ved, hvordan man driver godt købmandskab.

Du er en udadvendt, venlig og selvstændig person, der når dine mål. Du er i kontakt med mange mennesker, og du er kendt for at være proaktiv og engageret i dit arbejde. Du har god erfaring med at balancere mellem at være ivrig og ydmyg i dine samarbejder med leverandører, og du formår at stå fast, når det kræves.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Vi behandler ansøgninger og afholder samtaler løbende, indtil stillingen er besat med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Cecillie Meilby Lyngstrand på e-mail [email protected] eller på mobil 29211291. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion. Med henvisning til persondatareglerne modtages ansøgninger KUN via link på hjemmesiden. Kan du ikke uploade din ansøgning via ansøgningsknappen, bedes du kontakte os.

OBS: Vores annonce bliver automatisk og løbende fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er besat. En fornyelse af et stillingsopslag er ikke et udtryk for genopslag, selvom det kan fremstå sådan.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Hammel

    Ledelse af fire lokationer Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med serviceorganisationen og salg får du det samlede ansvar for lager og reservedele på tværs af fire lokationer. Med f..
    • Indkøber
    • Hammel
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 3