Rekrutteringsfirma

Indkøber til furnipart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Udviklingslysten Indkøber til succesfuld designvirksomhed


Er du en indkøber med sans for en god forretning? Kan du levere professionel service i en funktion mellem produktion og salg? Har du lyst til at blive en del af et team med stort initiativ og ansvar? Så har furnipart en plads på vores fantastiske Supply Chain team til dig.


furnipart er en international designvirksomhed i kraftig vækst, og vores ambitioner er store. Derfor udvider vi vores team med endnu en entusiastisk kollega. Vi har et stærkt logistisk setup, som giver os state-of the-art kundeservice og gør at vi har en markedsledende position inden for greb til køkken- og møbelindustrien.

Du sørger for at varerne er på rette tid og sted
Som indkøber hos furnipart er du en central medarbejder i at yde branchens bedste service til vores kunder. Som indkøber får du ansvar for egne leverandører, da har vi har vores produktion i østen. Din opgave bliver at sikre det rigtige vareflow til tiden og du vil sammen med dine erfarne kollegaer bidrage til, at furnipart fortsætter sin vækst fremadrettet. I din dagligdag vil du skulle løse opgaver såsom at:

  • Forespørge og afsende indkøbsordre til vores leverandører, herunder håndtering af varer, både i og udenfor fastsortiment
  • Følge op på ordrebekræftelser og fakturahåndtering.
  • Koordinere, opdatere og vedligeholde stamdata i vores ERP-system, hvor du opdaterer priskartotek og varestamdata, samt forhandler priser og laver kostpristjek.

Derudover ser vi gerne, at du deltager aktivt i at forbedre og udfordre vores indkøb, interne processer og bidrager til projekter, der omhandler udviklingen af vores drift og arbejdsgange. Vi værdsætter medarbejderinitiativ og en proaktiv tilgang meget i vores hverdag.

Din faglighed gør dig til en effektiv indkøber
Vi forestiller os, at du har erfaring med indkøb og har formentlig en professionsbachelor, bachelor- eller kandidatuddannelse inden for et relevant felt. Vi forventer, at du har godt kendskab til logistik, materialestyring og har samarbejdet med asiatiske leverandører. Har du indgået i produktudviklingsprocesser og været med til at implementere nye produkter, samt har håndteret en outsourcet leverandør/produktion, vil det være en stor fordel. Du kan kommunikere engelsk og dansk i skrift og tale på forhandlingsniveau. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Struktur og overblik er dine kendetegn
Som person er du strukturelt anlagt, da du har styr på data, deadlines, leverancer og har et godt overblik over leverandører og produkter. Du er udadvendt, smilende og har let ved at opbygge relationer. Du befinder dig godt i et team, hvor det er din indsats, resultater og målrettethed, der bidrager til vores succes.

Har du et international mindset og lyst til at tage ansvar?
Du bliver del af en spændende international virksomhed, hvor du har stor mulighed for både faglig og personlig udvikling og med mulighed for at tage ansvar og vise initiativ. Du bliver en del af en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Hos furnipart er kunden altid i fokus, hvor vi også sætter en ære i at have et godt arbejdsmiljø. Du får et stort ansvar men er samtidig en del af et stærkt team, hvor man er god til at bakke hinanden op.

Udover din faste løn, er du omfattet vores kollektive bonusprogram samt indgår i vores personalegode-program med pension, sundhedsforsikring, fleksibel arbejdsplads/mulighed for hjemmearbejde og kantineordning.

Er det dig der laver indkøbssedlerne?
Så tøv ikke med at søge jobbet. Ansættelsesprocessen håndteres af Konsulenthuset ballisager, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Britt Rønberg på tlf. 30 63 85 18 eller mail: [email protected]  

Vi glæder os til at modtage et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om furnipart
furnipart er beliggende 20 minutter fra Aarhus centrum i eget domicil i Hinnerup. furnipart blev etableret i 1977 og kan bedst beskrives som en succesrig, innovativ og vækstorienteret virksomhed. Vi fokuserer 100% på at udvikle, designe, markedsføre og sælge møbelgreb og komponenter til de helt store aktører inden for møbel- og køkkenindustrien. furnipart opererer internationalt, og mere end 90% af omsætningen afsættes til eksportmarkederne. Læs mere om os på furnipart.com. Du kan også finde os på LinkedIn, Facebook og Instagram.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Hinnerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Hinnerup over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 2