Rekrutteringsfirma

Indkøbschef - [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Til en nyoprettet stilling hos Badelement søger vi en indkøbschef, der får det overordnede ansvar for indkøb i samtlige afdelinger inkl. personaleansvar for fem medarbejdere i indkøbsafdelingen. Bliv en del af Nordens største producent af badekabiner, der har egenproduktion og mere end 40 års erfaring med skræddersyede kvalitetsløsninger.

Nordens største badekabineproducent


Badelement udvikler, producerer og leverer over 10.000 fabriksfremstillede, skræddersyede badekabiner årligt. Det gør specialproducenten til Nordens største af slagsen. Og der er flere grunde til, at badekabiner fra Badelement er så populære – designet bygger nemlig på fire årtiers erfaring og fornemmelse for kvalitet kombineret med en opdateret viden på området samt vilje til at innovere.

Til en nyoprettet stilling er Badelement nu på udkig efter en indkøbschef, der kan skabe en markant forbedret struktur samt overblik på indkøbssiden. Du bliver ansvarlig for indkøb i alle afdelinger, der tilsammen spænder over et større trecifret millionbeløb. Dette kommer du til at arbejde med i tæt samarbejde med resten af indkøbsafdelingen, der tæller to medarbejdere i Danmark og tre i Polen, som alle refererer til dig.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Ansvarlig for indkøb i alle afdelinger inkl. ledelse af indkøbsafdelingen
  • Videreudvikle på indkøbsstrategien samt optimere/automatisere indkøbsprocesserne
  • Skabe gode langvarige relationer til nuværende og kommende leverandører
  • Forhandlinger af leverandøraftaler samt indgåelse af årsaftaler
  • Sikre godkendelse af nye produkter og opdatere kostpriserne
  • Implementering af Navision i indkøbsafdelingen

Som en del af ledergruppen får du rig mulighed for at bidrage med dine strategiske input til virksomhedens fortsatte vækst, særligt i forhold til besparelser på indkøbssiden. Du refererer direkte til virksomhedens CEO. Din faste base bliver på virksomhedens domicil i Horsens, og du kan desuden se frem til ca. 40 rejsedage om året til fabrikkerne i Polen.

Byggeteknisk forhandler med gode lederevner


Med dine stærke diplomatiske evner og gode kommunikationsegenskaber er du klar til at begå dig i forhandlingssituationer med mange forskellige interessenter. Du kommer med en byggeteknisk baggrund, hvorfra du har erfaring med indkøb af byggematerialer og badinteriør, gerne fra en producent med egenproduktion. Du har derfor allerede opbygget et godt netværk blandt leverandører af byggematerialer og vvs-produkter, hvilket gør dit branchekendskab sublimt.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du som indkøbschef til alle tider har det fulde overblik, så du sikrer, at leverancerne kommer hjem til den aftalte tid. Lige så vigtigt er det, at din forretningsforståelse er veludviklet, og at du er vant til at være inde over økonomien. Den rette kandidat er desuden superbruger af Navision og klar på at sikre en effektiv implementering af dette i indkøbsafdelingen.

Som leder er du den helt rette kombination af empatisk, motiverende, handlekraftig og beslutningsfast.
Du går forrest som det gode eksempel for, hvordan man skaber den bedst mulige bundlinje samtidig med, at man er konkurrencedygtig. Det er desuden en fordel, hvis du taler dansk, engelsk og også gerne tysk, da du får en international kontaktflade i dette job.

Innovation og udvikling i mere end 40 år


Med mere end 40 års erfaring har Badelement opbygget en betydelig knowhow, som kunder og samarbejdspartnere i dagens moderne byggeri kan trække på – også når det kommer til krav om bæredygtighed. Derfor tør specialproducenten godt love, at de arbejder med intet mindre end perfektion som standard. Det gør de med afsæt i det store produktionsapparat, som består af tre fabrikker i Polen, som kører upåklageligt med leveringer til tiden i allerhøjeste kvalitet.

Den kompromisløse kvalitet er medarbejderne – med rette – utroligt stolte af. Der hersker derfor en god teamånd blandt medarbejderne, som glædes over de resultater, de leverer. Åbenhed og tillid er nøgleord hos Badelement, som mener, at det er nødvendigt i et konstruktivt samarbejde, hvis projekterne skal glide så let som muligt. Derfor hyldes det ligefremme, ligesom medarbejderne også værdsætter de korte beslutningsgange, de høje frihedsgrader og muligheden for personlig og faglige udvikling.

Læs mere om virksomheden på deres website og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Horsens

Lignende jobs

  • Indkøber i Horsens

    Er DU en af Danmarks bedste disponenter, og har lyst til at prøve noget nyt, så læs videre her: Kunne du tænke dig, at være med på holdet i en virksomhed i rivende udvikling? Toten Transport Danmar..
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Hammel

    Ledelse af fire lokationer Med reference til direktøren og i tæt samarbejde med serviceorganisationen og salg får du det samlede ansvar for lager og reservedele på tværs af fire lokationer. Med f..
    • Indkøber
    • Hammel
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber i Århus

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 9
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 10
17. juni 2024 10
16. juni 2024 10
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 11
12. juni 2024 11
11. juni 2024 10
10. juni 2024 11
9. juni 2024 11
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 13
5. juni 2024 13
4. juni 2024 12
3. juni 2024 11
2. juni 2024 11