Rekrutteringsfirma

Indkøber og Produktudvikler til Nicolas Vahé

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Har du lyst til at arbejde med gastronomisk produktudvikling med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Er du en ægte foodie, der gennem produktudvikling og indkøb kan sikre, at Nicolas Vahé styrker sin markedsposition? Så har vi måske jobbet til dig.


"Hos Nicolas Vahé tror vi på, at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories - alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Hos Nicolas Vahé sætter vi en stor ære i, at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top."

Til en unik stilling hos Society of Lifestyle søger vi en ambitiøs produktudvikler, der med et højt drive og mod kan indtræde i rollen som indkøber og produktudvikler på brandet Nicolas Vahé, der udvikler gourmet produkter, delikatesser, drikkevarer samt accessories. Her får du ansvar for, i samarbejde med Brand Owner, at skabe inspirerende og kommercielle produkter af høj kvalitet, der passer til virksomhedens øvrige kollektioner og brands.

Arbejdsopgaverne
Som indkøber og produktudvikler skal du være med at sikre fremdrift på brandets produkt- og konceptudvikling i tæt samarbejde med Nicolais Vahés Brand Owner, hvor du især bidrager med dine gastronomiske og kommercielle kompetencer. Med kreativt input til ingredienser, smagsoplevelser og udseende gør du idéer mulige, så kommercielle og inspirerende produkter bliver skabt. Du bliver tovholderen, som kan strukturere og bevare overblikket og samtidig involvere og motivere folk omkring dig. Hertil får du ansvar for at identificere de rette leverandører, sikre de bedste aftaler og bidrage til, at brandets vision realiseres. Du får del i ansvar for produkter, emballage og etiketter, og du formår at se det hele i en sammenhæng med den øvrige kollektion og de trends, der er indenfor dit kerneområde. Stillingen vil udfordre såvel dit kreative gastronomiske talent som købmandsskabet, da du skal tage teten på at planlægge leverancer, forhandle med leverandører, sikre kvalitet, besøge diverse fagmesser og formidle din viden til dine kolleger, hvor du får et tæt samarbejde på tværs af organisationen.

Du bliver en del af et ambitiøst team, der løfter i flok og sætter pris på hinanden. Hverdagen er fagligt krævende, men med plads til sjov, smil og godt humør. Du får reference til indkøbschefen.

Dine kvalifikationer
Din baggrund er indenfor fødevarebranchen, og det er af afgørende betydning, at du har stor faglig erfaring og passion omkring gastronomi, fødevarer og produktudvikling. Jobbet forudsætter et grundigt kendskab til produktion af fødevarer, kendskab til fødevarelovgivning, foreskellige certificeringer og mærkningsordninger samt krav til FKM i Danmark og Norden med flere, ligesom du evner at sætte dig ind i relevant lovgivning på nye markeder. Derudover skal du have stor erfaring med indkøb og sourcing, gerne i Europa og Asien, da du skal varetage kontakten til leverandørerne her.

Du er motiveret af at skabe resultater og kan med en passioneret tilgang til produktudvikling og en god kommerciel forståelse understøtte forretningen gennem indkøb og forretningsudvikling. Du forstår værdien af det gode samarbejde, og du er god til at skabe relationer. Dit arbejdsstil er kendetegnet ved kreativitet, struktur og øje for detaljen.

Virksomheden
Society of Lifestyle er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund familieejet virksomhed med tre stærke kerneværdier: ærlighed, passion og innovation. Som medarbejder hos Society of Lifestyle er det din fornemste opgave at være ambassadør for, at værdierne efterleves i hverdagen, både internt og eksternt.

Det er en fuldtidsstilling med primær arbejdssted på virksomhedens kontor i Ikast

Society of Lifestyle er et inspirerende livsstilsunivers med fire stærke brands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Society of Lifestyle giver dig inspiration til at indrette en hverdag med glæde og rum til at leve. Det er en familieejet multibrand virksomhed, der tilbyder produkter og brands, der rammer tidens trends og forbrugertendenser. Dét gør de ved altid at holde fast i passionen for interiør, design, mad, stil og velvære og ved hele tiden at være i bevægelse, nyskabende og kreative. Deres historie startede i 2001 under navnet House Doctor, og i 2019 skiftede de navn til Society of Lifestyle.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Ikast

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder søges

    Vi mangler en medarbejder til lagerarbejde, hvor der skal læsses biler om aftenen. Man skal have kørekort til trækker, trailer og truckcertifikat. Erfaring fra lignende arbejde er en fordel. Lø..
    • Indkøber
    • Herning
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til Strategisk Indkøb & Kontra...

    Er du en selvstændig og skarp studerende med interesse inden for økonomi eller jura? Har du flair for analytisk arbejde og administrativt talent? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vo..
    • Indkøber
    • Viborg
    Få mere info
  • Lagerarbejder til Muscle House i Silkeborg søges!

    Vi søger en medarbejder på fuldtid til vores lager på Hårup Bygade i Silkeborg.Vi er i voldsom vækst og har derfor brug for et par ekstra hænder til vores lager, hvorfra vi driver vores webshop..
    • Indkøber
    • Silkeborg
    Få mere info
  • INDKØBSKOORDINATOR [xxxxx]

    Har du struktur helt ud i fingerspidserne, og vil du være med på en spændende rejse?Du vil blive involveret i de administrative opgaver forbundet med hele produktionsprocessen fra igangsættelse..
    • Indkøber
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Ikast over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 3
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 5
8. august 2024 5
7. august 2024 5