Indkøber med erfaring med drift af webshopløsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Københavns Universitet


Har du erfaring med drift af webshop og ERP-system, og har du en indkøber i maven? Har du lyst til at gøre en forskel for nogle af verdens dygtigste forskere inden for sundhedsvidenskaben og for Danmarks kommende læger, tandlæger, dyrlæger m.m.? Så er du måske vores nye kollega.

Om os
På Københavns Universitet (KU) sætter vi agendaen inden for sundhed både nationalt og internationalt gennem forskning, uddannelse, innovation og formidling, og vi arbejder med sundhedsvidenskab på allerhøjeste niveau.

I SUND indkøb understøtter vi hver dag forskere, laboranter og andre ansatte og studerende gennem indkøb af laboratorieartikler, mindre udstyr og andre artikler. Vi servicerer ca. 650 brugere på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Naturvidenskabelige Fakultet (PLEN OG BIO). Vi har brug for dig til at være med til at drive Webshop SUND, til at rådgive vores brugere og til at samarbejde med vores leverandører.

KU er i gang med et ambitiøst tværgående indkøbsprojekt, hvor målene er effektiv understøttelse af KU’s behov, frigøre midler til brugerne og understøtte KU som bæredygtig institution. Her er vi på flere måder front runners i SUND indkøb, men vi har stadig mange idéer til videre udvikling af vores service og sortiment. Derudover skal vi inden for et til to år udskifte eller opgradere systemplatformen for vores webshop.

Om stillingen
Flere og flere brugere anvender webshoppen, og vi udvider derfor indkøbsteamet med endnu en kollega. Stillingen består af en todelt opgaveportefølje, hvor vores nye kollega vil få ansvaret for at vedligeholde og udvikle den it-mæssige drift af webshoppen i tæt samarbejde med vores interne og eksterne it-leverandører samtidig med at han/hun indgår i de almindelige indkøbsopgaver herunder rådgivning og servicering af vores kunder.

Dine primære opgaver vil omfatte:

  • Opgaver inden for kontrakt- og leverandørstyring af eksterne leverandører af webshoppens it-løsninger
  • Indgåelse og administration af databehandleraftaler og risikovurderinger
  • Samarbejde med KU’s it-organisation KU-IT
  • Opdatere priser på varer i Webshop SUND ud fra tilbud og udbudsaftaler
  • Vedligehold af Webshop SUND, herunder varekatalog/ billeder og datablade
  • Oprettelse af nye varer og kunder
  • Varedisponering, indkøb og ordreafgivelse
  • Opfølgning på varer i restordre herunder komme med forslag til alternative produkter

Vi forventer, at vi i 2024 eller 2025 skal udskifte eller opgradere vores it-løsninger. Du vil naturligvis blive en central del af dette arbejde.

Du bliver en del af et ambitiøst team, som motiveres af at sikre en skarp disponering herunder oprettelse og opfølgning på indkøbsordrer uden at gå på kompromis med leveringssikkerhed og kvalitet.

SUND Indkøb er en del af fakultetets økonomidriftscenter, hvor vi på økonomi- og indkøbsområdet arbejder for at drive og understøtte kerneforretningen på SUND ved den bedst mulige servicering af institutter, centre og de enkelte brugere. Vi er ca. 57 medarbejdere i centret fordelt på tre sektioner. Du vil blive en del af finans- og indkøbssektionen på ca. 17 medarbejdere; heraf fire indkøbere.

Om dig
Vi søger en kollega som har erfaring med drift- og vedligehold af webshopløsninger og ERP-systemer. Vi anvender Microsoft Dynamics Nav og DynamicWeb, og du kender formentlig til disse eller lignende løsninger fra en lignende stilling.

Vi ser gerne, at du har erfaring med indkøbsopgaver, men hvis ikke du har, er vi klar til at lære dig det gennem kurser, sidemandsoplæring og sparring.

Vi er et lille team med fire teammedlemmer, hvor du i løbet af oplæringsperioden får ansvaret for at drive dine egne arbejdsopgaver, og vi ønsker os derfor en kollega, som er proaktiv, selvkørende og engageret. Vi lægger vægt på det gode samarbejde både internt i teamet og i forhold til vores brugere, og det er derfor vigtigt, at vores nye kollega er god til at opbygge relationer i rollen som rådgiver og samarbejdspartner.

Du er servicemindet, og da dele af kommunikationen med vores brugere og leverandører foregår på engelsk, er det en forudsætning, at du har gode kommunikationsevner både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et fagligt spændende og udfordrende job med fokus på høj kvalitet og service. Vi har en uformel omgangstone, hvor der er plads til alle, og vi lægger stor vægt på trivsel, samarbejde, sparring og dialog. Vi prioriterer god introduktion til opgaver og organisation med fx interne kurser i indkøb og sidemandsoplæring, og du får en grundig introduktionsplan og sidemandsoplæring i de første tre måneder, så du kommer godt ind i opgaverne.

Vi har fleksibel arbejdstid og tilbyder gode muligheder for videreudvikling af dine personlige og faglige kompetencer. Vi tilbyder gratis parkering og andre personalegoder (fx personaleforening, leje af feriebolig, kunst- og kulturtilbud samt motionstilbud). Vi har til huse centralt på Nørrebro – tæt ved byen, Søerne og offentlig transport.

I økonomicenteret er vi en god blanding af ansatte med mange forskellige baggrunde og kompetencer – og vi har også plads til dig! Vi lægger vægt på fællesskabet, og vi har bl.a. vores eget fest-udvalg, som arrangerer både større og mindre sociale arrangementer som DHL-stafet, fredagsbar, julefrokost mv.

Læs mere om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på http://sund.ku.dk/.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er tidsubegrænset og er på fuld tid med ansættelse hurtigst muligt.

Ansættelsen kan ske efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomst med indplacering i løngruppe 3, sats 1 eller 2, afhængig af erfaringsniveau.

Alternativt bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig, specialkonsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N.

Ansøgning
Send ansøgning vedlagt cv samt dokumentation for uddannelse elektronisk via dette opslag på KUs jobportal her (https://jobportal.ku.dk/administrative-og-forskningsunderstoettende-stillinger/administration-it-og-service/) under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, så den er os i hænde senest den 24. september 2023.

Ansættelsessamtaler forventes uge 38.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte indkøber Tina Thorsby tlf.nr. 35 33 22 42.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København N
  • Søndag den 24. september 2023

Lignende jobs

  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Saint Tropez søger Indkøber

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 1437 København K
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info
  • PURCHASER

    Short DescriptionAs a purchaser you are responsible for provisioning of aircraft material to SAS home bases (ARN, OSL, CPH) Material needs to be delivered on-time, at best cost alternative pos..
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info
  • Fuel Supply Planner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Indkøber
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i København N over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0