Udbudskonsulent til Indkøb (Rammeaftaler)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

At arbejde som udbudskonsulent i HOFOR er meget spændende, udfordrende og utroligt lærerigt. Opgaverne er komplekse og ikke to udbud er ens. Vi har mulighed for at arbejde på tværs af en mangfoldig organisation og samtidig sparre med vores tætte kolleger om alt inden for diverse udbudsjuridiske problemstillinger.” Line Kolle, udbudskonsulent i indkøbsafdelingen.

Som vores nye udbudskonsulent bliver du en del af afdelingen Indkøb, som understøtter hele forretningen og gennemfører en bred vifte af udbud inden for varer, tjenesteydelser samt byggeri og anlæg. Vi medvirker til at sikre lave omkostninger og optimale aftalevilkår efter nøgleordene grønt, sikkert, billigt.

Der er tale om et job med en stor andel kommercielt indhold og med en høj grad af selvstændighed, men også meget samarbejde med andre medarbejdere på tværs i HOFOR.

Du får din egen portefølje af indkøbsopgaver og vil være med til at sikre, at der altid er gode aftaler til rådighed for HOFORs mange funktioner og opgaver.

Dine konkrete ansvarsområder fastsættes ud fra dine kompetencer, interesser og det konkrete behov. Vi er en dynamisk afdeling, og dine ansvarsområder vil derfor kunne ændre sig over tid, da vi hele tiden udvikler os i takt med forretningens behov og vores kompetencer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Gennemføre udbud fra analyse til indgåelse af kontrakter
  • Rådgive og sparre i relation til udbud
  • Sikre, at vi overholder lovgivningsmæssige krav og interne retningslinjer (compliance)
  • Være ansvarlig for tid, ressourcer og leverancer for udbudsprocessen
  • Medvirke til at optimere og effektivisere indkøbs- og udbudsprocesser, paradigmer, værktøjer m.m.

Du får 15 fagligt stærke og engagerede kolleger, hvoraf otte også arbejder med rammeaftaler. I afdelingen lægger vi meget vægt på det gode samarbejde, og at vi hjælper hinanden. Du får et selvstændigt og udfordrende job samt gode muligheder for personlig og fagligt udvikling. Du bliver en del af en organisation med en stærk fælles vision om at skabe bæredygtige byer.

Du har flair for forhandling og forretningsforståelse

Du er formentlig uddannet cand.merc.jur. eller har på anden vis opnået relevante udbuds- og indkøbsfaglige kompetencer, hvor du gerne har gennemført EU-udbud efter Udbudsloven og Forsyningsvirksomhedsdirektivet.

Du kan være nyuddannet, men har som minimum gennemført faget udbudsret med gode resultater. Alternativt har du erfaring med udbud fra ordregivers side.

Vi forventer, at du har flair for forhandling, har en god forretningsforståelse, er udviklingsorienteret og gerne med dokumenterede resultater, der matcher forventningerne til at bestride jobbet.

Du er initiativrig og kan håndtere mange opgaver sideløbende. Vi forventer, at du arbejder struktureret og har sans for detaljen samtidig med, at du bevarer overblikket.

Du skal have lyst til at dele din viden og skabe gode resultater gennem samarbejde med gode og engagerede kolleger i et dynamisk og tværfagligt miljø. Du trives i en meget udadvendt funktion, er god til at kommunikere og kan skabe gode relationer til mange forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Det er desuden en fordel, men ikke et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv del af en større udvikling

Vær med til at skabe fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan

håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas

på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for at opføre vindmøller. Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet.

Du kan læse mere om HOFORs vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Line Klitsø på telefon 2795 4396.

Ansøgningsfristen er den 23. august 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler primo september.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • København S
  • Søndag den 23. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i København S over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1