Rekrutteringsfirma

Indkøbschef/Strategisk Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Novadan er en innovativ, international produktions- og servicevirksomhed, der blev etableret i 1980. Novadan råder over eget laboratorium og produktionsapparat, hvor der udvikles og fremstilles et bredt kvalitetssortiment af rengørings-, vaske- og desinfektionsmidler. På disse områder er Novadan i dag blandt de førende på markedet.

Virksomheden er en kompetent samarbejdspartner inden for løsning af enhver rengøringsopgave. Novadan er leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger af høj kvalitet til både private og offentlige virksomheder, hvor kvalitetsrengøring spiller en afgørende rolle. Som international leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger fokuserer, Novadan på at levere høj kvalitet til deres kunder og samtidig være ansvarlig for miljøet.

Novadan eksporterer til kunder i 35 forskellige lande, fordelt i det meste af Europa, Mellemøsten, Østeuropa og Afrika, hvortil der produceres 35.000 t/år. Virksomheden er ejet af det amerikanske selskab ITW, som er en Fortune 200 virksomhed med 50.000 ansatte i 57 lande. Der er ca. 75 ansatte i virksomheden, og stillingen har udgangspunkt i det danske hovedkontor, beliggende tæt på motorvejen i Kolding, i pæne og lyse bygninger.

Læs mere på: www.novadan.dk

------------------------------------------------------------------------------------------------

Stor variation og spændende udfordringer
Med reference til divisionens overordnede Sourcing Manager i England, bliver du ansvarlig for indkøbsfunktionen hos Novadan i Kolding. Du får en central organisatorisk placering hvor Novadan, med indkøb for godt 170 millioner DKK, står for ca. 50% af det totale indkøbsvolumen i divisionen. Lokalt vil du arbejde tæt sammen med virksomhedens planlægning, salg, produktion, udviklingsafdeling og råvaremodtagelse. Du vil få en varieret hverdag med en god blanding af både strategiske og praktiske opgaver. Du får det overordnede ansvar for at optimere og effektivisere virksomhedens indkøb lokalt i Danmark, herunder at sikre leveranser af råvarer og emballage til den helt rigtige pris. På en typisk dag vil der være praktiske handson-opgaver der skal løses, samtidig som du aktivt arbejder på at finde yderligere besparelser, både lokalt og sammen med ITW’s sourcinggrupper i England.

Du vil selvstændigt indgå aftaler med eksisterende leverandører, afsøge markedet efter alternative leverandører, samt sørge for løbende opfølgning af leverandørernes performance, herunder kvalitet og leveringsservice. Du vil arbejde med lokale eller internationale projekter, samtidig som du løser de traditionelle opgaver som indkøber for fabrikken i Kolding. Det forventes at du gennem dit skarpe intellekt og høje faglige kompetencer til en hver tid har overblik over performance og effektivitet både internt og hos de aktuelle leverandører. På den bagrund bliver du i stand til at komme med egne input og forslag til hvilke skridt der skal tages for at strukturere og optimere processerne med besparelser til følge, både økonomisk og tidsmæssigt.

Købmand – forhandling - struktur
Den ideelle kandidat har en relevant teoretisk baggrund kombineret med en solid erfaring inden for indkøb og leverandørforhandling. Du forstår mekanismerne i markedet og har en god forståelse for hele Supply Chain, samtidig besidder du evnen til at indgå aftaler, der tilgodeser virksomhedens økonomiske og strategiske interesser. Du har gerne erfaring med en ordreproducerende virksomhed, og du er forhandlingsvant og initiativrig. Du behersker engelsk og dansk på forhandlingsniveau i både skrift og tale, og hvis tysk er en del af din værktøjskasse, vil det være en fordel. Du har stor erfaring i Excel som analyseværktøj og har tidligere skabt resultater indenfor etablering af rutiner og strukturer i indkøbssystemer. Din bopæl er inden for daglig køreafstand til Kolding, og du ser 10-20 årlige rejsedage som en spændende mulighed for internationalt samarbejde.

Da du bliver en vigtig sparringspartner, både lokalt og for de internationale kontakter indenfor koncernen, er de vigtigt, at du ikke er bange for at sige hverken til eller fra. Som person er du positiv, handlekraftig, selvstændig, beslutningsdygtig og i stand til at skære igennem, når det er nødvendigt. Du er initiativrig, uformel, ambitiøs og omhyggelig, og du har sans for detaljen. Du trives i et dynamisk og afvekslende arbejdsmiljø, og du har en udpræget sans for at få tingene til at lykkes, såvel internt som eksternt. Da du får en stor kontaktflade, er det vigtigt, at du kommunikerer godt, og at du evner at sælge dine budskaber på en ukompliceret og motiverende måde. Selv motiveres du af spændende og udfordrende opgaver, muligheden for at gøre en forskel og af at skabe ekstraordinere resultater sammen med resten af holdet.

Spændende muligheder i internationalt miljø
Du vil naturligvis få fuld opbakning fra den øvrige ledelse og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling. ITW arbejder aktivt på at fastholde og udvikle stærke profiler indenfor koncernen, så her vil der være mulighed for at skabe sig en stærk karriere, lokalt eller internationalt.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et niveau, der modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå hos LyderJohnsen A/S i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”indkøbschef” til: [email protected]

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Kolding

Lignende jobs

  • Indkøber i Kolding

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Indkøber i Esbjerg N

    Salgsorienteret udbudskonsulent til Dansk Scanning A/SBrænder du for – og har du erfaring med - at arbejde med udbud til det offentlige marked i Tyskland? Har du lyst til at arbejde for en vi..
    • Indkøber
    • Esbjerg N
    Få mere info
  • Indkøber (praktik) i Esbjerg

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber i Kolding

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
30. juli 2024 9
29. juli 2024 8
28. juli 2024 10
27. juli 2024 11
26. juli 2024 11
25. juli 2024 11
24. juli 2024 11
23. juli 2024 10
22. juli 2024 10
21. juli 2024 10
20. juli 2024 10
19. juli 2024 12
18. juli 2024 13
17. juli 2024 12
16. juli 2024 12
15. juli 2024 12
14. juli 2024 13
13. juli 2024 13
12. juli 2024 13
11. juli 2024 13
10. juli 2024 14
9. juli 2024 14
8. juli 2024 14
7. juli 2024 15
6. juli 2024 15
5. juli 2024 15
4. juli 2024 14
3. juli 2024 15
2. juli 2024 14
1. juli 2024 14
30. juni 2024 14