Group Sourcing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Plus Pack er en af Europas førende leverandører indenfor design, salg og produktion af plast- og aluminiumsemballage til fødevarer. Virksomhedens fokus er især på emballage løsninger, der kan indgå i en cirkulær økonomi, hvor brugen af monomaterialer og genanvendelse er nøgleord. Virksomheden har gennem mere end 100 år videreudviklet og forfinet produkterne, så de er på forkant med kundernes behov. Totalt set beskæftiges 220 medarbejdere på fabrikken i Odense og Belgien. Som et væsentligt bidrag til Plus Packs fortsatte udvikling, søges til hovedkontoret i Odense:

Group Sourcing Manager


Fokus på strategisk udvikling af leverandører, faglig- og ledelsesmæssig sparring i
organisationen samt optimering og systematisering af indkøbsprocesser.


Du er en erfaren Sourcing Manager eller tilsvarende og vil blive ansvarlig for strategisk indkøb/sourcing og herunder sikre struktur i den daglige drift, optimal category management og løbende optimere aftaler med virksomhedens primært danske og europæiske leverandører for at sikre en fortsat robust forsyningskæde for produktionsenhederne i både Danmark og Belgien.

Det bliver din opgave at stå i spidsen for at sikre bedst mulige rammeaftaler på råmaterialer og forbrugsvarer, at sikre en effektiv eksekvering af sourcing-aktiviteterne samt at drive optimeringsprojekter indenfor området.

Derudover får du en vigtig rolle i forhold til at sikre governance, rammer og systematik, således der skabes et stærkt fundament for sourcing-afdelingens daglige drift.

Du bliver den samlende og udviklende leder for sourcing, og du kommer til at arbejde med alle discipliner inden for indkøb, herunder forhandling af rammeaftaler, analyser, konsolidering, leverandørstyring med fokus på at optimere samarbejdet med leverandørerne, hvor der også vil være stor fokus på opgaver med kategorisering og standardisering af f.eks. kontrakter og rammeaftaler.

Samtidigt vil du komme til at spille en vigtig rolle i Plus Pack’s konstante fokus på bæredygtigheds-agendaen, ind- og udfasning af råmaterialer og færdige produkter og således vil en del af dine opgaver være projektrelaterede i det tværgående samarbejde ud i organisationen med de øvrige afdelinger, der bidrager til NPI processen.

Med reference til virksomhedens Group Operations & Supply Chain Director og eget ledelsesansvar for et team på 2 personer i Danmark, vil du få en vigtig rolle i at videreudvikle Plus Packs forsyningskæde på både strategisk, taktisk og operationelt niveau sammen med dit team og øvrige lederkollegaer på tværs i organisationen.

Du færdes naturligt indenfor sourcing-området og trives med både de ledelsesrelaterede, udviklingsmæssige og de mere operationelle opgaver. Med udgangspunkt i din indkøbsfaglighed forstår du at lede både medarbejdere, processer og projekter.

Det ligger også naturligt til dig som leder at motivere og inspirere dine medarbejdere, men samtidigt være tydelig i din kommunikation.

Baggrunden for din succes er en struktureret og målrettet arbejdsform, hvor du gennem analytisk sans, kommerciel forståelse og resultatorientering, løbende udvikler og optimerer det eksisterende og har interessen i at udforske nye muligheder og derved implementere effektive processer og metoder indenfor sourcing-området.

Som Sourcing Manager får du et bredt samarbejde både internt i organisationen og eksternt ud mod leverandører. Du sikrer, at der opretholdes et højt niveau af kommunikation og samarbejde i hele forsyningskæden, såvel ud mod leverandører som internt på tværs i afdelingerne og ved at tillidsfulde relationer og partnerskaber er værdifulde for den fremtidige succes.

Du er analytisk skarp, en effektiv forhandler og god til at gennemskue komplekse processer og sammenhænge, således du kan skabe de bedste forudsætninger for at komme fra strategi til handling.

Du trives i en organisation, hvor der sættes ambitiøse mål og der hver dag arbejdes på at gøre tingene endnu bedre.
Du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret med dit ansvarsområde, for at sikre, at dette område understøtter den strategiske retning for Plus Pack’s fremad-rettede udvikling og du har den nødvendige autoritet og mod til at gå forrest, men er også i stand til at lytte og inddrage i processen.

I forbindelse med udvælgelsen vil vi især vægte:

  • Flere års erfaring som leder indenfor strategisk sourcing med en teoretisk baggrund indenfor indkøb/sourcing/ledelse der understøtter din praktiske erfaring.
  • Erfaring fra lignende rolle i virksomhed indenfor fremstillingsindustrien
  • At du er en dygtig leder, som evner at udvikle dine egne og medarbejdernes kompetencer og kan sætte teamet i spil på bedste måde.
  • At du værdsætter at have og skabe kontakt og godt miljø omkring dig og i afdelingen.
  • Gode analytiske evner og forretningsforståelse med lyst og evner til at sætte dig ind i komplekse produktionsprocesser.
  • At du er vant til at arbejde med at omsætte de strategiske planer til operationelle handlinger i hverdagen, herunder bl.a. med fokus på category management, strategiske leverandører, governance, systematisering af daglig drift mm.
  • Ubesværet i kommunikation og samarbejde på tværs i organisationen.
  • Dansk og engelsk i skrift og tale.

Plus Pack tilbyder et spændende og meget selvstændigt job, hvor der for den rette er stor mulighed for personlig og faglig udvikling.

Arbejdsstedet vil være på hovedkontoret i Odense og der må forventes rejseaktivitet til fabrikken i Belgien og leverandører i udlandet – primært i Europa.

Lyder dette som jobbet for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV.

Du ansøger ved at bruge ”søg stillingen” funktionen herunder.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte partner,
Bjørn Steen Lauritsen på tlf.nr. 72 10 00 30.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Kolding

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Kolding over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
21. september 2024 15
20. september 2024 15
19. september 2024 15
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 9
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 11
3. september 2024 11
2. september 2024 11
1. september 2024 11
31. august 2024 11
30. august 2024 11
29. august 2024 11
28. august 2024 11
27. august 2024 10
26. august 2024 10
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 11