Indkøber (deltid) – DTU Kemiteknik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

På DTU Kemiteknik i sektionen AT-CERE har vi brug for en detaljeorienteret administrativ medarbejder, som kan udføre indkøb til de mange projekter vi har. Projekterne drejer sig bl.a. om CO2-fangst, og den rigtige kandidat vil dermed være en vigtig del af den grønne omstilling.

Du kommer til at være en nøgleperson for sektionen AT-CERE's projekter. Ofte skal der med kort varsel indkøbes vigtigt udstyr og dele. Dette foregår i et administrativt system, som kræver et øje for detaljen. Forskerne og projektmedarbejderne ved ofte hvad der skal indkøbes, men ikke altid. Her vil du skulle assistere med research på nettet og ved at ringe til leverandører. Derudover vil der være gentagne indkøb til laboratorier, hvor du vil skulle holde øje med beholdninger af forbrugsemner såsom fx handsker og sørge for indkøb af flere i god tid.

Primære ansvarsområder

  • Indtastning af indkøb i DTU’s system
  • Opfølgning på indkøbsprocesser
  • Løbende optimering af indkøb
  • Ad-hoc håndtering af indkøbsspørgsmål
  • Overblik over projektøkonomisk råderum for indkøb

Vores forventninger til dig

  • Uddannelse som kontorassistent
  • Trives med administrativt arbejde foran en computer
  • Hurtig til at reagere på spørgsmål
  • Siger til når der er behov for hjælp
  • Positiv indstilling til nye udfordringer

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et interessant og udfordrende job i en international atmosfære med fokus på forskning, talentudvikling og innovation til gavn for det omkringliggende samfund. Vi lægger vægt på et højt niveau af professionalisme blandt vores personale, så kompetenceudvikling er en integreret del af vores organisation. Inden for tekniske og naturvidenskabelige områder er DTU en af de førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner i Europa.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).

Den gennemsnitlige arbejdstid vil være 20 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset og udløber den 1. maj 2025. Startdato efter gensidig aftale.

Arbejdssted er DTU Kemiteknik, Lyngby.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 29. september 2023 . Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Uffe Ditlev Bihlet på [email protected] .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
19. august 2024 1