Resultatorienteret Purchase Manager, med ansvaret for vores Green segment, søges til eC...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Er du klar på en spændende rejse i en virksomhed i vækst? Lige nu søger vi en kollega, der kan løfte ansvaret for indkøb og udvikling af vores produktsortiment inden for kosttilskud, fødevarer og medicare. Er det dig? Så læs med og søg stillingen.

Om stillingen:

Du vil blive en del af vores allerede dygtige indkøbsteam, der består af en Purchase Director, en Purchase Manager for beauty segmentet samt en purchaser. Derudover består teamet også af et hold af replenisher - en teamleder, en koordinator og en assistent, der i dag sørger for de daglige indkøb til vores webshops.

Som Purchase Manager bliver din fornemmeste opgave at opsnuse nye brands inden for helsekost og fødevarer samt opsøge nye leverandører. Derudover bliver din opgave at vedligeholde den gode relation, når du har forhandlet kontrakten hjem og sikret de bedste kampagneaftaler og betingelser. Du vil til dagligt have tæt kontakt og mange snitflader med vores salgsteam, da I i samarbejde udarbejder kampagneplaner og sikrer salget af onsite markedsføring til leverandører.

Vi forventer, at en af dine spidskompetencer er kategoristyring, da du skal sikre det rigtige sortiment til de rigtige priser. Vi forventer ligeledes, at du kan forhandle og kommunikere med danske såvel som udenlandske leverandører samt har sans for at lande de bedste aftaler.

Helt konkret omfatter dine kommende arbejdsopgaver bl.a.:

  • Relationship Management - herunder forhandling og genforhandling af kontrakter og årsaftaler med leverandører.
  • Forhandling af kampagneaftaler med leverandører.
  • Integration og vedligeholdelse af indkøbsloops i forhold til løbende tilbud.
  • Indkøbsplanlægning - herunder messedeltagelse.
  • Optimering af lagerværdi og beholdning.
  • Organisering af stamdata.
  • Optimering og vedligeholdelse af processer og procedurer i indkøbsafdelingen.

Vi søger en, der:

  • Er målrettet og drives af resultater.
  • Kan udføre et selvstændigt arbejde og opbygge langvarige relationer til leverandører og samarbejdspartnere.
  • Har en proaktiv og innovativ tilgang til opgaverne og processerne - som samtidig er i stand til at gøre arbejdet færdigt - og få nye tiltag integreret i arbejdsopgaverne.
  • Har erfaring med indkøb - det vil sige, har et stort kendskab til kerneprocesserne og metoderne samt næse for, hvordan den bedste handel sikres.

Vi kvitterer med:

  • Et uformelt arbejdsmiljø med engagerede og hjælpsomme kollegaer.
  • En fleksibel og eksperimenterende arbejdsplads, der drives frem af en iværksætterånd fusioneret med støtte og rådgivning fra den ultimative markedsleder inden for vores forretningsområde; Matas Group.
  • Muligheden for at indgå i et ungt og ambitiøst team, hvor der er højt til loftet og masser af uformelle sociale events.

Hvem er Firtal:

Når du træder ind af døren hos Firtal, skal du være klar til at blive overvældet, da der venter dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Vi går meget op i at skabe og vedligeholde en kultur, hvor hver enkelt medarbejder oplæres, trives og udvikler sig. Vi arbejder professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Firtal udgøres af et ungt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive bedre til det vi gør - hver dag. Firtal driver en række webshops, som blandt andet tæller Helsebixen.dk, made4men.dk og billigvoks.dk. Vores segment er helseprodukter og skønhedsprodukter til både mænd og kvinder.

Lysten til at lære, er drivkraften i vores organisation, hvilket betyder, hvis du har idéerne og evnen til at eksekvere, får du ansvaret. På den måde sikrer vi, at vi som organisation ikke står stille i et foranderligt marked.

Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter, at vi fortsat skal være det. Måden, hvorpå vi løser denne udfordring, er ved hårdt arbejde samtidig med, at vi har det ualmindeligt sjovt med hinanden. Vi er én stor familie og vi håber, at du vil være en del af denne.

Firtal er desuden en af landets største eCommerce virksomheder og er en del af Martas Group. Vi beskæftiger samlet over 120 medarbejdere, der sørger for at holde hjulene i gang og skaber vores succes.

Praktisk information:

Tiltrædelse: Sommer 2020.

Ansøgningsfrist: Løbende.

Ved spørgsmål til stillingen: kontakt Laura Rasmussen på [email protected]

Send ansøgning og CV (Inkludér vellignende billede) til [email protected]

Emnefelt: Purchase Manager - Green.

Ansøgninger tages udelukkende i betragtning via mail.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Lystrup
  • Fredag den 03. juli 2020

Lignende jobs

  • Spændende teamlederrolle til Business Services & O...

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber til Nonfood-kategorier

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus C

    Er du en serviceminded indkøber, der brænder for at nå dine mål i fællesskab med kollegerne? Trives du med en bred kontaktflade i en hverdag med gang i den? Og har du lyst til at udfolde alle dine .
    • Indkøber
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0