Indkøber med teknisk forståelse til førende virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Snede

Her er en fantastisk mulighed for indkøberen med teknisk forståelse!

Vi ved, at du har erfaring fra en hverdag med indkøb, og du holder af at skabe relationer til kunder, leverandører og kollegaer. Godt købmandskab er et af dine stærkeste værktøjer, og du trives med en hverdag, hvor der er et godt mix af indkøbsopgaver.

Men du er nu nået til det sted i din karriere, hvor du vil udvikle dig i et job med stor indflydelse på din egen planlægning og hverdag – i en virksomhed med flad organisationsstruktur, som har store ambitioner om en fremtidsorienteret udvikling.

Du vil gerne arbejde operationelt med indkøb, og du sætter pris på at få lov til at tænke ud af boksen, når der skal findes leverandører til specialopgaver eller hastesager. Det er nemlig motiverende for dig at spille en vigtig og central rolle i projekters gennemførelse og i leverancerne til kunderne.

Personligt har du også en interesse i at arbejde i en virksomhed, som arbejder målrettet på flere af FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling, blandt andet ift. ansvarligt forbrug og produktion, bæredygtig energi, kvalitetsuddannelser og medarbejdertrivsel.


Hverdag
er en god dag
Mød NIKODAN. En international virksomhed, velfunderet i det midtjyske. 53 kollegaer og en af Danmarks førende leverandører af kundetilpassede transportører og komplette maskin- og håndteringsanlæg. NIKODANs koncept bygger på tæt sparring med kunden om konkrete løsninger, efterfulgt af konstruktion, indkøb, produktion, installation, idriftsættelse samt efterfølgende service.

Allerede inden du har første arbejdsdag hos NIKODAN, er der landet en introduktionsplan fra din chef Anders (ham vender vi tilbage til). Her kan du se, hvad der er planlagt for dig i dine første uger i jobbet – fra møde med din mentor og ”hvor står kaffemaskinerne” – til indsigt i virksomhedens arbejdsgange, strategier og projekter.

Når du træder ind ad hoveddøren på din første arbejdsdag, ved du derfor allerede, at det er Anders og din mentor, som tager imod dig, Du ved også, at du lige skal begrænse morgenmaden hjemmefra, fordi der er fælles morgenbrød kl. 9.00.

Derefter skal du naturligvis også på rundvisning i huset, se produktionen og nogle af de innovative løsninger til fødevareindustrien, pharma og nonfood. Du får hurtigt fundet dig til rette ved dit skrivebord, og får mulighed for at tage et kig på bl.a. Navision, som er et af dine værktøjer til håndtering af opgaver i dagligdagen.

Allerede på din anden arbejdsdag bliver du klogere på samspillet med dine kollegaer i indkøbsafdelingen, salgsafdelingen, konstruktionsafdelingen og i produktionen. Du vil også få præsenteret en mindre indkøbsopgave, så du så småt kan lære arbejdsgangene at kende.

Føl dig hjemme - på arbejde
Når du efter et stykke tid føler dig godt hjemme, begynder du selv at håndtere indkøb til projekter og reservedelsordrer, ligesom du varetager forhandlinger af priser og betingelser med leverandørerne. I din hverdag er det både kollegaer og kunder, der kontakter dig for fremskaffelse af komponenter, og du byder ind med sparring ud fra din tekniske viden.

Du deltager også i opstartsmøder på kundeprojekter sammen med dine kollegaer fra konstruktionsafdelingen. Her får du afklaret detaljer omkring konstruktionen samt komponenter, og du sikrer, at der bliver sat den rette deadline på projekterne ift. leveringstider.

En af de ting, som du med garanti er glad for hos NIKODAN er, at du hver måned har en udviklingssamtale med Anders, hvor I kommer omkring alt, hvad der er vigtigt ift. din hverdag, trivsel og arbejdsopgaver. Du vil opleve, at din chef har en stor viden fra en lang karriere hos NIKODAN, både som montør og nu produktions- og indkøbschef.

I jobbet som indkøber styrer du selv prioriteringen af arbejdsopgaverne, og der er også mulighed for hjemmearbejdsdage, når du har brug for det. Hvis du kan lide at være social med dine kollegaer, så kan du se frem til nogle gode arrangementer.

Har du brug for lidt flere informationer omkring NIKODAN og den spændende hverdag som indkøber, så giv rekrutteringskonsulent Anne Lenith et kald på tlf.: 25109055.

Bemærk, at ansøgningsfristen er d. 23. februar, så vi hører gerne fra dig hurtigst muligt. Du uploader blot et CV eller din LinkedIn-profil som PDF her ved at trykke på "Ansøg nu".

En ansøgning skal du ikke bruge tid på - vi vil hellere snakke med dig om, hvorfor du er interesseret i jobbet, og hvad du går og drømmer om i dit arbejdsliv.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Snede.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Nørre Snede
  • Tirsdag den 12. april 2022

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder søges

    Vi mangler en medarbejder til lagerarbejde, hvor der skal læsses biler om aftenen. Man skal have kørekort til trækker, trailer og truckcertifikat. Erfaring fra lignende arbejde er en fordel. Lø..
    • Indkøber
    • Herning
    Få mere info
  • INDKØBSKOORDINATOR [xxxxx]

    Har du struktur helt ud i fingerspidserne, og vil du være med på en spændende rejse?Du vil blive involveret i de administrative opgaver forbundet med hele produktionsprocessen fra igangsættelse..
    • Indkøber
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Sindico søger Indkøber

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Indkøber
    • Ikast
    Få mere info
  • INDKØBSASSISTENT TIL SOLID

    INDKØBSASSISTENT TIL SOLIDINDKØBSASSISTENT TIL SOLID Til vores kontor i Vejle søger SOLID en erfaren indkøbsassistent med mod på nye udfordringer i en travl indkøbsafdeling, hvor to dage aldrig e..
    • Indkøber
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Nørre Snede

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Nørre Snede over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Nørre Snede over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0