INDKØBSKOORDINATOR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense N

PLANLAGT! I GANG! FÆRDIG! - Fungerer din faglige profil systematisk, kvikt og effektivt, så er jobbet som indkøbskoordinator lige noget for dig.

ITW GSE søger en indkøbskoordinator, hvor du med din erfaring og kompetencer kan være med til at forme stillingen sammen med det nuværende team.

Hos ITW GSE bliver du en del af en organisation, som er i konstant vækst, forandring og bevægelse. Hver dag interageres med mange kolleger på regionale salgskontorer i Europa, Asien, Mellemøsten og USA. Du vil få kolleger, der engageret brænder for at levere de bedste Ground Support Equipment (GSE) løsninger på verdensmarkedet. It's all about connections!

I denne nyoprettede stilling vil dine primære arbejdsområder blive at tage selvstændigt ansvar for daglige operationelle indkøb via kanban-systemet, reservedels-og salgsordrer.
I tæt dialog og samarbejde med produktionen vil du være del af teamet, som sikrer kunderne de bedste løsninger til strømforsyninger og køling til fly over hele verden.

  • Din faglighed med passion for indkøb og købmandsskab vil komme i spil dagligt, da du i de operationelle processer vil kunne lave benchmarks på leverandører
  • Du skal håndtere flowet af ordrebekræftelser og den daglige kontakt til leverandører med opfølgning af ordrer
  • I systemerne vil der løbende være nødvendige vedligehold af stamdata på leverandører, som du vil tage et naturligt ansvar for
  • I tæt samarbejde med kolleger vil du ligeledes blive involveret i leverandørvurderinger og især i denne forandrede verden, både efter covid-19, krig og prisændringer world wide


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du som minimum har 3-5 års erfaring som indkøber, indkøbskoordinator/-assistent. Ideelt fra en projektdrevet virksomhed og gerne erfaring med kanban-metoden. Hvis du har har flair for tekniske varer, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du begår dig ubesværet på engelsk, da dette er koncernsproget. Kommunikation med kollegaer, leverandører og andre samarbejdspartnere foregår både på dansk og engelsk.

Du ser især Excel som et nødvendigt arbejdsværktøj, og du har ligeledes erfaring med ordrestyringsplatforme. I ITW GSE arbejdes der i Business Central, men erfaring med disse er ikke et must. Vigtigst er, at du har et solidt fundament med IT.

Som person er du en udpræget holdspiller, som trives i et åbent kontorlandskab med dit team. Du trives godt med fokus på dine egne selvstændige opgaver og med mange snitflader i udadvendt kontakt både internt og eksternt. Dit mindset er proaktivt og du tænker løsningsorienteret mod fælles mål. Du er serviceminded, og det falder dig naturligt at hjælpe kolleger og samarbejdspartnere.

Praktiske oplysninger

Det anbefales at søge hurtigt, da ansøgningerne behandles løbende.

Startdato bliver 1. oktober 2022. Stillingen er fuldtid med fleksible arbejdstider. Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning, sundhedsforsikring og Falck Healthcare.

I ITW GSE er der fokus på medarbejdertrivsel, og det skal være rart at gå på arbejde. Der er mulighed for faglig sparring, kurser og efteruddannelse, og kollegaerne samles dagligt på tværs af afdelinger til 30 minutters motion i arbejdstiden (power walk, løb, cykling, paddle mv.). Du tilbydes derudover en attraktiv medarbejderpakke inkl. frokost- og frugtordning.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM

TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Odense N
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Indkøber i Odense SØ

    Som Lagermedarbejder vil du blive en del af teamet i en spændende hverdag med stor vækst. Hvem er vi? Nimara sælger møbler direkte til forbrugeren og står lige nu i en rivende udvikling med o..
    • Indkøber
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Indkøber i Odense S

    Lagermedarbejder til aftenhold (4-dages profil eller 5-dages profil) Odense Distributionscenter, Coop Coop Logistik er en afgørende brik, når varer skal pakkes og leveres til Coop's mere en..
    • Indkøber
    • Odense S
    Få mere info
  • Indkøber i Odense S

    Lagermedarbejder til daghold Odense Distributionscenter, Coop Coop Logistik er en afgørende brik, når varer skal pakkes og leveres til Coop's mere end 1.000 butikker. Vores fælles mål er, a..
    • Indkøber
    • Odense S
    Få mere info
  • Indkøber (vikar) i Odense

    Vi søger en barselsvikar til afdelingen for blandt andet, bolig, hvidevarer, inde -og udeleg, husholdning, havemøbler mv.Du kommer til at indgå i en dynamisk indkøbsafdeling med varierende og s..
    • Indkøber
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Odense N

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Odense N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Odense N over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1