Rekrutteringsfirma

Strategic Purchaser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølgod

Har du lyst til en nøglerolle med stor indflydelse på, hvordan indkøb håndteres i en global møbelkæde? Så har du nu muligheden for at blive en del af BoConcepts indkøbsafdeling som Strategic Purchaser med ansvar for egne indkøbsaftaler og et indkøbsspænd på et trecifret millionbeløb…

Moderne møbler funderet i godt håndværk


BoConcept er en dansk wholesale- og detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande på 6 kontinenter. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk. I Danmark er de 230 medarbejdere fordelt på to lokationer i hhv. Herning og Ølgod.

Møbelkæden søger nu en Strategic Purchaser, som kommer til at spille en nøglerolle i BoConcepts udvikling og i at sikre, at BoConcept kontinuerligt kan tilbyde kunderne en stærk kommerciel kollektion. Du får ansvar for diverse indkøbsaftaler inkl. kontrakter, priser, leveringstid, forecast og opfølgning på kapacitet hos leverandører, mens det direkte daglige indkøb varetages af logistikafdelingen.

Derudover får du følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:


  • Ansvar for indkøbsaftaler
  • Optimere, udvikle og håndtere leverandørportofolien
  • Håndtere og understøtte daglige opgaver inden for supply chain-området
  • Sikre konsistent data og opfølgning på KPI’er gennem en strategisk og analytisk indsats
  • Sikre den nødvendige kapacitet i forhold til fremtidens udvikling og krav
  • FSC-ansvarlig

Med reference til Purchasing Manager, Henrik H. Nielsen, bliver du en del af indkøbsafdelingen og får en stor kontaktflade. Du får særligt et tæt samarbejde med produktudviklingsafdelingen, produktionen, logistikafdelingen, den kinesiske sourcing-afdeling samt leverandører over hele verden. Derfor kan du også se frem til ca. 20 rejsedage om året til bl.a. Kina. Du får base på virksomhedens domicil i Ølgod, men vil også have dage på Herning-kontoret udover muligheden for hjemmearbejdsdage.

Erfaren international indkøber


For at lykkes i rollen som Strategic Purchaser er det vigtigt, at du er stærk til stakeholder management og har en solid forretningsforståelse. Du er vant til at tænke holistisk og handle proaktivt og formår på den måde at se løsninger. Kombineret med dit analytiske mindset og positive tilgang til opgaverne gør det dig til en vellidt kollega, som altid har det fulde overblik over indkøbsområdet.

Du har efterhånden arbejdet med indkøb og strategisk indkøb en håndfuld år og gerne i en international produktionsvirksomhed med internationale leverandører. Har du en uddannelse inden for indkøb og trading, vil det være en fordel. Det vil det også være, hvis du har indsigt i træindustrien, og ligeledes er vant til at handle med østen.

Sprogligt mestrer du både dansk og engelsk. Du har en god indsigt i MS Office, især Excel, og kender desuden til ERP-systemet AX D365 og Power BI.

Fra møbelsnedkere til global detailkæde


I 1952 i Herning bliver BoConcept grundlagt af et par unge møbelsnedkere; Jens Ærthøj og Tage Mølholm. Det starter beskedent med en møbelforretning og fire medarbejdere, som siden hen har udviklet sig til en global detailkæde.

BoConcept bliver i 2016 en del af 3i Group plc, som siden da har hjulpet virksomheden med at sikre en solid position på internationale markeder verden over – og en loyal kundebase.

95 % af virksomhedens produkter sælges gennem franchisetagere, og den internationale medarbejderstab tæller 2.350 ansatte.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølgod.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Ølgod

Lignende jobs

  • Category Buyer / Senior Buyer

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Strategic Senior Purchaser - Kvik A/S

    Vil du være en del af Kviks strategiske indkøbsafdeling og kan du styrke relationerne yderligere til vores samarbejdspartnere? I Kviks verden er missionen klar: At sælge dansk design køkkener,.
    • Indkøber
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Chauffører og lagermedarbejder søges

    Vi har brug for en alsidig person, der både kan lide at bevæge sig og bruge kroppen på lageret og som gerne vil tilbringe timer på landevejen på at levere planter til private- og erhvervskunder i J..
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Material Planner

    Vi søger en engageret Material Planner til vores Supply Chain afdeling. Du vil blive en vigtig del af et professionelt team i et positivt og samarbejdende miljø hvor dit bidrag vil være værdsat. .
    • Indkøber
    • Harboøre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Ølgod

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Ølgod over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Ølgod over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0