Rekrutteringsfirma

Indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Er du en god købmand med erfaring indenfor teknisk indkøb? Er du nysgerrig og søger mod konstante optimeringer og besparelser? Trives du en i flad organisation, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, og hvor fleksibilitet og samarbejde på tværs er nødvendige kompetencer? Så er det muligvis dig, vi søger.

For vores kunde BN Skilte A/S søger TornbjergSchou en indkøber, der både får det faglige ansvar for at opbygge og drive indkøbs funktionen, men også skal tage aktiv del i det daglige projektarbejde - en rolle, der stiller store krav til din evne til at kommunikere på forskellige niveauer i din søgen mod de bedste løsninger.

Stillingen er nyoprettet og udtryk for et ønske om kontinuerlig professionalisering og vækst.

BN Skilte servicerer det professionelle globale skiltemarked med stor kompetence inden for salg, service, design og produktion. Med egen produktion i Randers hvor den nyeste teknolgi er i højsædet, agerer BN Skilte med stor fleksibilitet og effektiv styring af alle processer.
Virksomhedens medarbejdere har høje håndværksmæssige kvalifikationer. Det er faglærte skiltemalere, maskinarbejdere og smede, der arbejder på deres folieværksteder, fræseværksteder, smedeværksteder, skiltemontage og med overfladebehandling.
BN Skilte er en traditionsrig international virksomhed med rødder tilbage fra 1962, og er kendt for at skabe gode og langvarige relationer. I dag er de knap 50 dedikerede medarbejdere, der brænder for at skabe positive resultater i samarbejde med deres kunder.
Læs mere om BN Skilte på www.bn-skilte.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til PTA chefen i Randers får du en indflydelsesrig og afgørende rolle i at tilsikre konkurrencedygtig produktion i højeste kvalitet. Du bliver faglig ansvarlig for indkøbsfunktionen, og din opgave bliver at drive og optimere denne. Via dialog og godt købmandsskab sikrer du, at virksomheden har branchens bedste leverandører og laveste priser.

Du får en alsidig rolle og dine samarbejdspartnere er mange. Du skal sikre den rette leverandørplatform, og bliver samtidig ansvarlig for at udvikle de nødvendige strukturer og processer inden for dit område – dette både i praksis og i ERP systemet.

Ud over at bestride indkøbsfunktionen får du en bred rolle i virksomhedens projekter, opgaver og optimeringer, hvilket sker i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger. Det er derfor essentielt, at du har en ”hands-on” tilgang til problemløsning og evner at arbejde såvel selvstændigt som på tværs af organisationen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Fagligt ansvar for indkøbsfunktionen
  • Opbygning samt løbende optimering af indkøbsprocesser, værktøjer og metoder - både i praksis og i ERP systemet
  • Dagligt operationelt indkøb
  • Pris og kontraktforhandlinger
  • Analyse og udvælgelse af leverandører – dette i tæt samarbejde med virksomhedens øvrige funktioner
  • Være en aktiv deltager i PTA afdelingens øvrige opgaver og projekter

Din baggrund:

Stillingen er et ønske om at professionalisere indkøbsfunktionen og dertilhørende processer, og vil kræve erfaring med indkøb samt teknisk flair og nysgerrighed.

Du kan have en maskinteknisk baggrund som eksempelvis produktionsteknolog, maskintekniker, konstruktør eller lignende, men da stillingen stiller krav til din alsidighed og fleksibilitet, er din uddannelsesmæssige baggrund ikke det vigtigste - de menneskelige kompetencer er lige så vigtige som de faglige kvalifikationer.

Vi forventer følgende:
  • Du har erfaring med teknisk indkøb
  • Du har solide IT kompetencer – både Excel og ERP
  • Du kan taler og skriver dansk og engelsk
  • Du er nysgerrig og og samarbejdsorienteret
  • Du er professionel og en dygtig kommunikator, der kan agere på alle niveauer i en organisation
  • Du er hurtig-opfattende og kan gennemskue komplekse problemstillinger
  • Du er initiativrig, arbejder selvstændigt og er ikke bange for ”hands-on”, når det er nødvendigt
  • Du trives i en flad organisation, hvor resultater tæller mere end titler

Virksomheden tilbyder:

Du bliver en del af et stærkt team med ambitiøse mål i en markedsledende, velkonsolideret virksomhed, der arbejder med branchens nyeste teknologier. Du tilbydes et selvstændig job, løn efter kvalifikationer og frihed under ansvar.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller Frank Richard Schou
på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Randers NØ

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Randers NØ over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1