INTERNATIONAL SOURCING MANAGER. Internationalt high-end brand søger strategisk og selvk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

ExamVision er globalt blandt de større producenter af teknologisk avancerede lupbriller til læger og tandlæger. ExamVisions briller er i front på ergonomi, kvalitet og design, og virksomheden oplever høje tocifrede vækstrater i disse år og realiserer i 2019 omsætning på et højt tocifret millionbeløb. Virksomheden indkøber komponenter fra en række internationale leverandører og ønsker at løfte sourcing-arbejdet til et nyt niveau for at sikre en stabil, robust og effektiv forsyningskæde. Du tilbydes en nyoprettet stilling med spændende internationale aktiviteter, der understøtter virksomhedens fortsatte vækst.

Med reference til COO og med reference fra en indkøber får du ansvaret for at identificere, analysere og evaluere leverandører samt for opstart og udvikling af partnerskaber med leverandørerne.

Dine nøgleopgaver er:

  • Udarbejde en oversigt for indkøbsbehovet på både kort og lang sigt
  • Udarbejde analyseværktøj til performanceanalyse af fremtidens nøgleleverandører
  • På basis af en global screening at identificere, prioritere samt udvælge leverandører, herunder rating samt løbende evaluering af leverandørperformance
  • Gennemføre leverandøraudits på internationale produktionssites
  • Opstarte, udvikle og professionalisere partnerskabet med strategiske leverandører gennem leverandørbesøg, messedeltagelse mm. i både ind- og udland
  • Deltagelse i sidste fase af produktudvikling i tæt samarbejde med R&D, for at sikre at ”ramp-up” af nye produkter får den initiale leverandørsmidighed og support, og at sourcing tænkes ind i designfasen.

Du bliver den samlende og udviklende kraft for al sourcing og indkøb i ExamVision med god mulighed for at udvikle værktøjer og processer samt løfte værdiskabelsen på området markant.

Kombiner en attraktiv international Sourcing stilling med et balanceret familieliv i skøn natur
ExamVision er placeret på Samsø og håber, du har lyst til at bosætte dig på øen. Samsø er placeret midt i Danmark med færge til både Sjælland og Jylland (Hou og Aarhus fra juni 2020), og der er stort fokus på familielivet, børnene, bæredygtighed og en god balance mellem arbejde og fritid. Der er stor lokal opbakning til skoler, institutioner og foreninger, så tilflyttere bliver hurtigt en del af de stærke fællesskaber. Du kan også arbejde delvist hjemmefra med et par dage på Samsø om ugen, i de uger hvor du ikke rejser. Du må forvente ca. 60 internationale rejsedage årligt.

Du har i dag ansvaret for sourcing/indkøb eller du sidder som ”nr. 2” og har ambitionerne, erfaringen og drivet til at få det fulde ansvar på området.
Du har international erfaring med ovenstående opgaver. Du skal have erfaring med sourcing i en produktionsvirksomhed gerne ISO-certificeret. Du er vant til at arbejde med internationale og kulturelt forskellige samarbejdspartnere og kommunikerer godt både skriftligt og mundtligt på engelsk.

Du er proaktiv, struktureret og effektivt eksekverende.
Du arbejder strategisk og holistisk, men du trives også godt med selv at være udførende på opgaverne. Du er kommerciel, forretningsorienteret og har næse for godt købmandskab. Du er analytisk stærk og kan omsætte data til viden - og viden til planer. Din tilgang til samarbejde er værdibaseret, og det er vigtigt for dig at have gode relationer til dine samarbejdspartnere internt og eksternt. Du trives i en service- og vækstorienteret kultur præget af dynamik, forandringer og korte beslutningsveje.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Frank Lajer på 2018 8818.

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen.

Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Samsø
  • Torsdag den 05. marts 2020

Lignende jobs

  • Spændende teamlederrolle til Business Services & O...

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • Indkøber til Nonfood-kategorier

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Indkøber
    • Horsens
    Få mere info
  • Indkøber i Århus C

    Er du en serviceminded indkøber, der brænder for at nå dine mål i fællesskab med kollegerne? Trives du med en bred kontaktflade i en hverdag med gang i den? Og har du lyst til at udfolde alle dine .
    • Indkøber
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Samsø over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0