Dedikeret indkøbskoordinator med gode excel-kompetencer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

I Gladsaxe Kommune er vi ambitiøse på e-handelsområdet, og vi søger en indkøbskoordinator, der skal være ansvarlig for at drifte, vedligeholde og udvikle vores e-handel.

Om stillingen og dig
Du vil få en stor kontaktflade til kommunens brugere af indkøbssystemet samt til leverandører. Du er engageret og motiveres af at skabe værdi for organisationen og er god til at skabe og vedligeholde relationer samt netværk. Du evner at skabe fremdrift i egne opgaver med øje for, at løsninger skal findes i samarbejde med kolleger og leverandører.

De kommende år vil vi fortsat have fokus på udvikling af e-handelssystemet til også at omfatte tjenesteydelser samt flere varegrupper bl.a. via punch out-løsning. Derudover sætter vi strøm til systemunderstøttet kontraktstyring, hvori du vil få en controlling-rolle.

Du bliver en del af en organisation med en strategi, der læner sig op ad FN’s verdensmål. Sidste år vedtog vi en bæredygtig og ambitiøs indkøbspolitik, som du via din rolle som indkøbskoordinator skal være med til at understøtte udmøntningen af i samarbejde med dine kollegaer i Indkøb og Udbud samt resten af organisationen. Det skal være nemt for brugerne at træffe de grønne valg, og her er indkøbssystemet en del af løsningen.

I Gladsaxe Kommune har vi en databaseret tilgang til indsatser og informativ ledelsesinformation. Dine opgaver omfatter derfor også spendanalyser i vores analysesystem, gevinstberegninger samt vedligeholde vores compliancerapporter og andre dashboards, hvor Indkøb og Udbud har en rolle. Det er derfor vigtigt, at du har flair for tal og analyser, og at du hurtigt evner at sætte dig ind i nye systemer.

Gladsaxe Kommune har et tæt samarbejde med fire andre kommuner i indkøbs- og udbudsfællesskabet Spar 5, som består af Gladsaxe, Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Frederiksberg og Rudersdal Kommuner.
Du vil få et tæt tværgående samarbejde med dine indkøbskollegaer i disse kommuner.

Dine opgaver
Du vil både have opgaver, som du skal løse selvstændigt, opgaver som du skal løse sammen med andre og opgaver, som du skal stå i spidsen for. Dine primære opgaver vil være:
  • at drifte, vedligeholdelse e-handelssystemet og godkende e-kataloger med videre i tæt dialog med leverandører og udbudskonsulenter i teamet, herunder også på vegne af Spar 5-kommunerne
  • at optimere og udvikle e-handlen i tæt samarbejde med Spar 5-kommunerne og udbudskonsulenterne
  • at supportere kommunens indkøbere både centralt og decentralt, herunder passe vores hotline-telefon og undervise i vores indkøbssystem
  • at understøtte udbudskonsulenternes arbejde, herunder gennemføre gevinstberegninger, foretage indkøbsanalyser, oprette kontrakter i vores kontraktstyringssystem og hjælpe med implementering af aftaler og information herom bl.a. via indkøbssystemet og intranettet
  • løbende at gennemføre controlling-opgaver af priser, gebyrer med videre
  • at vedligeholde og evt. udvikle compliancerapporter og andre dashboards i vores business intelligence system
  • at gennemføre ”servicebesøg” i hele organisationen sammen med en kollega
  • at købe ind til vores lager af kontorartikler på rådhuset.


Kompetencer
Vi lægger vægt på følgende kompetencer:
  • Du har erfaring med e-handel og analysearbejde og har økonomisk indsigt og flair for tal.
  • Du har solide excel-kompetencer og kan jonglere med store datasæt.
  • Du er serviceminded og har tålmodighed.
  • Du er systematisk og struktureret og kan prioritere dine opgaver.
  • Du kan tage initiativ og er god til at overholde deadlines.
  • Du har en positiv tilgang til udfordringer og er løsningsorienteret.
  • Du er omhyggelig, detaljeorienteret og kan bevare overblikket.
  • Du er analytisk stærk og kan ”tænke ud af boksen”.

Hvis du har kendskab til udbudsprocesser, vil det være en fordel, men ingen betingelse.

Om os
Indkøb og Udbud består af fire udbudskonsulenter, en indkøbskoordinator (dig), en indkøbs- og bæredygtighedskonsulent, en Spar 5-projektkoordinator samt indkøbschefen. Vi er en del af Økonomisk Sekretariat, og du vil også skulle samarbejde med vores kollegaer i økonomifunktionen.

Vi tilbyder en bred opgaveportefølje i en hverdag, hvor tingene nogle gange går stærkt. Du vil indgå i et stærkt fagligt miljø, hvor vi sparrer med hinanden i det daglige. Vi er kendt som gode samarbejdspartnere, der tager medansvar for indkøbs- og udbudsprocesserne, og vi lægger vægt på trivsel og godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Det er en fordel, hvis du forstår, hvad det vil sige at være en del af en politisk organisation.

Din baggrund
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for økonomi, handel eller lignende og gerne erfaring fra lignende jobs eller funktioner, som gør dig kvalificeret.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling, og du får arbejdssted på Rådhuset. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte indkøbschef Karen Pilt på telefon 21 51 02 52 (ferie i uge 29, 30 og 31) eller udbudskonsulent Anne Christine Lønborg på telefon 39 57 51 23 (ferie i uge 27 og 28).

Ansøgning
Vi skal have din ansøgning og dit CV senest den 9. august 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 33.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Søborg
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Indkøber i Herlev

    indkøbschefMotiveres du af at indkøbe og lede et team på ca. 3 medarbejdere og skabe gode relationer til nye såvel som eksisterende leverandører? Er du ligeledes drevet af at fastlægge et profess..
    • Indkøber
    • Herlev
    Få mere info
  • Indkøbsassistent med erfaring i Navision og Excel

    JobbetI jobbet som indkøbsassistent får du et bredt ansvarsområde og da det er en nyoprettet stilling, vil du få mulighed for selv at præge opgaverne. Udover at være indkøbernes forlængede arm, vil..
    • Indkøber
    • Skovlunde
    Få mere info
  • New Product Introduction Sourcing Manager

    Are you interested in taking a key role in supporting [xxxxx]’s rapid growth? We offer a unique opportunity in our Global Procurement team to deliver impact in an ambitious and entrepreneurial env..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • LAGER & LOGISTIKMEDARBEJDER

    AfdelingenVi søger en Logistikmedarbejder til Hangar Service Center, som er en afdeling i Supply Chain Management under SAS Technical Operations. Vi varetager logistikfunktionerne indenfor SAS .
    • Indkøber
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1