Rekrutteringsfirma

Forhandlingsstærk indkøber søges til Bolind i Søborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Forhandlingsstærk indkøber søges til Bolind i Søborg


Er du en forhandlingsstærk, velorganiseret og udviklingsorienteret indkøber? Trives du i en selvstændig rolle, hvor du har ansvaret for at skabe en konkurrencemæssig fordel via gode og strategiske leverandørsamarbejder? Så er det dig, vi leder efter som indkøber i Bolind i Søborg!



JKS CAREER søger for Bolind A/S en fagligt stærk og professionel indkøber til en spændende stilling, hvor der er fokus på de gode og langsigtede leverandørrelationer.

Bolind A/S forhandler mere end 8.000 varer lige fra hårde hvidevarer til driftsvarer, hvoraf en stor del ligger på eget lager - og vi er en af Danmarks førende indenfor dette speciale med en omsætning på knap 300 mil. DKK årligt. Vores ledelseskultur er kendetegnet ved et højt aktivitetsmiljø og en uhøjtidelig, ligefrem og ærlig kommunikation.

Kvalifikationer
Du er en erfaren og forhandlingsstærk indkøber. Vi forventer, at du har en god erfaringsbaseret viden fra lignende jobs og en relevant teoretisk baggrund og en stærk forretningsforståelse. Du er tillidsskabende og bliver hurtigt en naturlig autoritet på dit fagspeciale. Du er glad for at tilegne dig ny viden og formår at kommunikere med mange forskellige mennesker på alle niveauer af en organisation.

Arbejdsopgaver
Med reference til indkøbschef, Birgitte Moe bliver du en del af en nyetableret indkøbsafdeling i rivende udvikling, hvor hovedopgaven er at få samlet alle traditionelle indkøbs- og logistikopgaver, der i dag ligger decentralt, i et indkøbsteam, hvor de har fokus på at skabe en konkurrencemæssig fordel via gode og strategiske leverandørsamarbejder.

Dine primære opgaver vil være følgende:

  • Ansvarlig for at forhandle, optimere og vedligeholde indkøbsaftaler med virksomhedens nye og eksisterende leverandører
  • Opfølgning på egne leverandører
  • Dataanalyse og forecasting på egne kategorier
  • Optimering af processer, leverandører, priser mv

Du forstår at repræsentere Bolind A/S og deres produkter på en professionel og engageret måde.

Hvem er du?
Du kender de opgaver og processer en indkøber varetager. Du er professionel og med en udpræget situationsfornemmelse og kan lide at skabe og vedligeholde samarbejdsrelationer. Du er udadvendt, kontaktskabende og kan navigere i komplekse forhandlinger. Du besidder gode samarbejdsevner, for du kommer til at indgå i sammenhænge med mange forskellige mennesker.

Du er selvkørende, analytisk stærk, fagligt indsigtsfuld og dedikeret. Du besidder et højt drive, er åben, ærlig og uhøjtidelig med en positiv tilgang. Det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger baseret på et veldokumenteret grundlag. Vi er markedsledende og har en unik position, fordi den er rundet af en stærk socialt engageret historie samt er særdeles værdiskabende for slutbrugerne.

Vores værdier og fokus ligger på langvarige kunde-, leverandør- og medarbejderrelationer. Sådan en loyalitet bygger på ærlighed, tillid og forståelse - hvilket er en naturlighed for dig at indgå i.

Bolind som din nye arbejdsplads
Du kommer ind i en dynamisk virksomhed, hvor resultaterne opnås i samarbejde og hvor trivslen og ”work-life balance” er en del af kulturen. Du bliver en del af et nyetableret indkøbsteam, hvor vi har mulighed for at påvirke vores egen hverdag. Løn og vilkår vil stå mål med dine kvalifikationer og resultater.

Løn efter kvalifikationer inkl. pension, PC, telefon, sundhedsforsikring og massageordning.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle Buus Trebbien på tlf. +45 30 85 13 27 eller e-mail [email protected]

Om Bolind
Bolind A/S blev i 1947 for mere end 70 år siden sat i verden som boligselskabernes egen indkøbsforening. For at sikre medlemmerne – alle Danmarks almene boligforeninger – de bedste indkøbsbetingelser. Bolind er stadig medlemsejet, og missionen er lige så enkel, som den var i starten: Vi vil sikre de bedste indkøbsbetingelser.

Læs mere om Bolind på www.bolind.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Søborg
  • Lørdag den 18. september 2021

Lignende jobs

  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Indkøber
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1