Rekrutteringsfirma

Nordic Strategic Buyer - COOP Trading

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Har du interesse for international sourcing indenfor FMCG og vil du være en del af Nordens største indkøbsorganisation? Kan du rammesætte og drive ambitiøse strategiske målsætninger inden for din kategori, skabe kundetilfredshed og sikre stærke relationer til dine leverandører? Så kan det meget vel være dig, vi leder efter til en rolle som Nordic Strategic Buyer for Coop Trading.

Som Nordic Strategic Buyer bliver du ansvarlig for at lede Coop Tradings sourcing kategori Fresh, Frozen & Indulgence. Du rapporterer til en Nordic Sourcing Group Manager og indgår i Coop Tradings indkøbsorganisation. Teamet består af dygtige, engagerede kollegaer, der brænder for at udvikle og source enestående Private Label produkter til Coops kunder i hele Norden.

Du arbejder tæt sammen med øvrige nordic strategic buyers, plannere, assistenter, designere, kvalitetsansvarlige, nordiske partnere (Coop i de fire lande) samt leverandører i hele verden. Stillingen er placeret på Coop Tradings hovedkontor i Taastrup, med forventet rejseaktivitet i på ca. 30-35 dage årligt.

Coop Trading er en nordisk indkøbsorganisation, der på vegne af Coops cirka 4.500 butikker i henholdsvis Sverige, Danmark, Norge og Finland forhandler nordiske indkøbsaftaler og udvikler sortiment af private brands (Xtra, Coop/Rainbow og Änglamark). Coop Trading sætter medarbejdertrivsel højt; og er stolte over, at de igennem mange år har været, en del af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Sourcing af Private Label produkter


Som Nordic Strategic Buyer er du være ansvarlig for sourcing af din egen produktportefølje. Du udvikler og gennemfører kategori- og forhandlingsstrategier og sikre en konkurrencedygtig leverandørportefølje. Du udfører tenders og konsoliderer porteføljeteamets inputs, færdiggør priskontrakter, indsamler og formidler ideer til nye produkter. Du sikrer, at relevante data er tilgængeligt forud for forhandlinger og udvælgelse af leverandører.

Dine primære arbejdsopgaver vil indeholde:

  • Udarbejdelse og fastlæggelse af mål for performance i samarbejde med din Nordic Sourcing Group Manager
  • Du deltager i messer, kunde- og leverandørbesøg og leverer på fastsatte årlige målsætninger i egen portefølje
  • Sammen med interne interessenter udarbejder du kategoristrategier i din portefølje og er ansvarlig for at videreformidle disse både internt og eksternt
  • Du holder dig opdateret om markedsudviklingen inden for din portefølje og skaber et godt forhold med nationale interessenter og udarbejder analyser med fokus på Total Cost of Ownership (TCO) på egen portefølje
  • Du er lead på forhandlingsopstart og planlægger sammen med produktspecialister på din portefølje
  • Du er ansvarlig for driftsmæssige vedligeholdelse af projekter, PPL-systemer og delivery incident tools og udarbejder eller uddelegerer efter aftale, renegotiation template, RFQ, PPL samt andre administrative opgaver til kollegaer i dit team
  • I samarbejde med din Nordic Sourcing Group Manager sikrer du underskrift på samhandels-/rammeaftaler (FPA), udarbejder og vedligeholder Product and Price List (PPL)

  • Sammen med porteføljeteamet driver og tilsikrer du et harmoniseret og attraktivt sortiment i din portefølje samt sikrer opfølgning på leverandørperformance og igangsætning af korrigerende handlinger
  • I samarbejde med Packaging Manager og Nordic Supply Chain teamet, forhandler og optimerer du effektive emballageløsninger og fungerer som mentor/ buddy for Nordic Buyers og indkøbspraktikanter

Nordisk Detail kendskab


Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse på minimum bachelorniveau/HD kombineret med 3-6 års erfaring fra en indkøbsfunktion i en større fødevare-, eller anden international FMCG-virksomhed. Du har igennem dit arbejde fået Nordisk detailmarkeds kendskab, er superbruger af Office-pakken og er vant til at arbejde på både dansk og engelsk. Kendskab til nordiske sprog vil være en fordel.

Som person er du analytisk og struktureret, du er forhandlingsvant, en overbevisende kommunikator og arbejder selvstændigt med dine opgaver. Du har et naturligt købmandsgen, motiveres af høj kundetilfredshed og er dygtig til at samarbejde internt, samt med kunder og leverandører. Du har evnen til at lære hurtigt og i rollen få du mulighed for at udvikling dig, da du bliver en del af en inspirerende kultur med stærke værdier og fokus på både faglig og personlig udvikling.

Lyder dette som noget for dig?


Coop Trading


Coop Trading er en nordisk indkøbsorganisation, der på vegne af Coops butikskæder i henholdsvis Sverige, Danmark, Norge og SOK i Finland forhandler nordiske aftaler og udvikler varer til egne mærkevarer (EVM). Coop Tradings fælles EVM-portefølje omfatter både food og daily nonfood produkter indenfor mærkerne: Xtra, Coop og Änglamark. Coops EVM sælges i detailbutikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Rusland og de Baltiske lande til mere end 11 mio. kunder.

Coop Trading A/S udvikler og indkøber varer for blandt andre følgende butikskæder (i alt næsten 4.000 butikker):

SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Irma, Kvickly, fakta, Stora Coop, Lille Coop, Coop Mega, Prisma, m.fl. De er ca. 115 medarbejdere placeret i Taastrup og ni i Valencia.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Indkøber i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Indkøber
    • København
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Indkøber
    • København Ø
    Få mere info
  • Indkøber i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Indkøber
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
2. juli 2024 60
1. juli 2024 58
30. juni 2024 67
29. juni 2024 66
28. juni 2024 66
27. juni 2024 64
26. juni 2024 69
25. juni 2024 68
24. juni 2024 65
23. juni 2024 67
22. juni 2024 67
21. juni 2024 65
20. juni 2024 62
19. juni 2024 63
18. juni 2024 60
17. juni 2024 62
16. juni 2024 67
15. juni 2024 69
14. juni 2024 70
13. juni 2024 77
12. juni 2024 74
11. juni 2024 70
10. juni 2024 66
9. juni 2024 67
8. juni 2024 65
7. juni 2024 68
6. juni 2024 68
5. juni 2024 70
4. juni 2024 62
3. juni 2024 61
2. juni 2024 58