Strategisk indkøber til Koncern Indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Strategisk indkøber til Koncern Indkøb

- Til rå- og forbrugsvarer

Vil du have strategisk ansvar og samtidig være operationelt involveret i de daglige indkøbsprocesser? Er du en dygtig og vedholdende forhandler, der sikrer bedre aftaler med dine leverandører uden at gå på kompromis med den gode relation og jeres fremadrettede samarbejde? Og har du samtidig teknisk flair og indsigt? Så er dette muligvis stillingen for dig…

Du bliver en del af en spændende og international produktionsvirksomhed, der producerer og sælger skærende standard- og specialværktøj til fly-, bil- og vindmølleindustrien samt møbel-, vindues- og levnedsmiddelindustrien.

Med en bred kontaktflade til hele organisationen er indkøbsafdelingens ansvarlig for indkøb af alle handels-, rå- og forbrugsvarer, som anvendes til produktion af skærende værktøjsløsninger til vores kunder i ind- og udland.

Jobbet
Med reference til afdelingslederen for Koncern Indkøb søger vi en strategisk indkøber med teknisk flair og indsigt. Du bliver en del af en velfungerende og humørfyldt indkøbsafdeling, der består af ti dygtige og hjælpsomme kolleger med ansvar for hvert deres individuelle indkøbsområde.

Du får det fulde strategiske indkøbsansvar for produktområdet rå- og forbrugsvarer til vores produktion af skærende specialværktøj.

Du bliver samtidig operationelt involveret i den daglige håndtering af indkøbsopgaverne indenfor dit eget område.

Dine øvrige arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Prisforhandlinger med leverandører.
  • Udvikling af eksisterende leverandørsamarbejder.
  • Kvalificering og udvælgelse af nye leverandørsamarbejder.
  • Optimering af leverandørperformance, bl.a. vha. optimal leveringsperformance og kvalitetssikring.
  • Risikostyring af dit produktområde og optimering af lagerbeholdning.

I tæt samarbejde med dine kolleger i produktionen og produktspecialister får du ansvar for at optimere og sikre, at der konstant arbejdes med det rette leverandørvalg indenfor dit område.

Det indebærer bl.a. optimering af TCO-besparelser og en forøgelse af vores konkurrenceevne for at sikre optimale vilkår i samarbejdet med vores leverandører.

Med dit store drive og engagement får du en tværfaglig og koordinerende rolle og bliver en vigtig sparringspartner for vores salgs- og udviklingsafdelinger i Danmark samt for vores selskaber i udlandet ifm. større tværfaglige projekter.

På sigt er der gode muligheder for, at du kan udvikle dig i koncernen. Viser du evnerne og viljen, kan du f.eks. få et bredere strategisk ansvar for flere produktområder.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, du har minimum 3 års relevant indkøbsbaggrund fra en industrivirksomhed, f.eks. som kategoriansvarlig, strategisk indkøber eller lignende.

Du er vant til at arbejde med teknisk indkøb og har derfor både teknisk flair og indsigt.

Da vores koncernsprog er engelsk, og du samtidig får en bred international kontaktflade, forventer vi, du behersker flydende engelsk i både skrift og tale.

Dertil er det en fordel, du også taler tysk, da du primært får tyske leverandørsamarbejder.

Vores leverandører er placeret i udlandet, og derfor skal du forvente 10-15 rejsedage årligt.

Arbejdspladsen
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, multimedia, motorsport og meget mere.

Vi tror på, at vores medarbejdere opnår den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO. Derfor skal vores kommende medarbejder allerede bo indenfor rimelig køreafstand til KYOCERA UNIMERCO eller være villig til at tage bopæl i området.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen til denne stilling sker i samarbejde med PRO&CO. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristian Reinevald på tlf. 9660 3203 eller e-mail [email protected].
Du kan søge stillingen via dette .

Vær opmærksom på, at der ikke er ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Sunds

Lignende jobs

  • Category Buyer / Senior Buyer

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Strategic Senior Purchaser - Kvik A/S

    Vil du være en del af Kviks strategiske indkøbsafdeling og kan du styrke relationerne yderligere til vores samarbejdspartnere? I Kviks verden er missionen klar: At sælge dansk design køkkener,.
    • Indkøber
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder - Holstebro

    Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Holstebro Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være .
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Procurement Coordinator

    Are you an experienced procurement coordinator with passion for solution-oriented teamwork, strong relations with stakeholders and maintaining a bigger overview on projects? Do you want to be part .
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2