Strategisk indkøber

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Strategisk indkøber

- til at opbygge, udvikle og drive afdelingens strategiske indkøb. Er det dig?


Motiveres du af teknisk indkøb, forhandling og udvikling, og har du sans for godt købmandskab? Tænker du strategisk, analytisk og langsigtet, og falder det naturligt for dig at løfte sammen i flok? Så er her muligheden for at være med til at opbygge og udvikle det strategiske indkøb af specialfremstillet skærende værktøj hos KYOCERA UNIMERCO.


Den strategiske indkøber…
… har til opgave at udvikle og udvælge nye såvel som eksisterende leverandørsamarbejder. I stillingen bliver det dit fornemste ansvar at sørge for, at indkøbsaftaler og leverandørsamarbejder fungerer optimalt, og du skal derfor undersøge og forstå både KYOCERA UNIMERCOs og leverandørernes behov samt se muligheder og tage initiativ til forandring og udvikling.

Med flair for at skabe de gode, tillidsbaserede relationer skal du samarbejde internt i virksomheden og forhandle med eksterne samarbejdspartnere, herunder udarbejde kontrakter og rammeaftaler med leverandørerne. Med reference til afdelingens indkøbschef, træder du ind i en ansvarsfuld rolle med reel indflydelse, stor kontaktflade og forskelligartede opgaver.

Som strategisk indkøber skal du:

  • Have minimum to års erfaring med indkøb på taktisk eller strategisk niveau. Det er vigtigt, at du har erfaring med operationel indkøb/disponering og ikke er bange for selv at arbejde hands-on med dine opgaver. Kendskab til værktøj eller teknik er en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er, at du er interesseret i teknisk indkøb, og motiveres af at skabe den bedste handel for både virksomhed og leverandør. Det kræver god forretningsforståelse samt evnen til at agere sparringspartner både internt og eksternt.

  • Have en god forståelse for risikostyring af produktområder. Med god analytisk og strategisk sans skal du kunne drive virksomhedens cost savings pipeline, herunder søge og forstå markedet, produktpriser og behov.

  • Mestre engelsk på højt niveau, både mundtligt og skriftligt. Tysk er den fordel, dog ikke et krav.

  • Have en god IT-værktøjskasse

  • Være handlekraftig og forandringsparat samt tillidsvækkende i dit møde med andre, idet du selvstændigt skal undersøge og udtænke leverandørsamarbejder og samtidig skal kunne arbejde sammen med andre.

  • Være struktureret, have sans for detaljer og besidde et godt overblik.


På vores virksomhed i Sunds, får du en plads i et åbent kontorlandskab, hvor produktion, lager og administration er samlet i ét stort rum. Her kender alle hinanden, og ingen er i tvivl om, hvilken rolle, den enkelte kollega spiller i den store sammenhæng. Du vil blive en del af en dynamisk og ambitiøs virksomhed, hvor arbejdsglæde, menneskelige egenskaber og holdånd er i højsædet, og hvor engagerede medarbejdere står sammen om at skabe gode resultater.

Om os:
Vores medarbejdere er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse, og derfor er hjemmearbejde også delvist muligt.

Der serveres sunde måltider i medarbejderrestauranten, der er overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men vi ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af virksomhedens mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, yoga, jagt, golf, multimedia, motorsport og meget mere.

Vi tror på, at medarbejderne opnår den bedst mulige balance mellem arbejds- og privatliv ved at bo i rimelig køreafstand til Kyocera Unimerco. Derfor skal den kommende medarbejder allerede bo indenfor rimelig køreafstand til virksomheden eller være villig til at tage bopæl i området.

Vil du vide mere?
Rekrutteringen foregår i samarbejde med PRO&CO, og vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte PRO&COs rekrutteringsansvarlig, Kristian Reinevald på telefon 96 60 32 00 eller KYOCERA UNIMERCOs Group Purchasing Manager, Lise Rahbek Laursen på telefon 97 14 14 11.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende med ansættelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Sunds

Lignende jobs

  • Category Buyer / Senior Buyer

    Indkøber søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Strategic Senior Purchaser - Kvik A/S

    Vil du være en del af Kviks strategiske indkøbsafdeling og kan du styrke relationerne yderligere til vores samarbejdspartnere? I Kviks verden er missionen klar: At sælge dansk design køkkener,.
    • Indkøber
    • Vildbjerg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder - Holstebro

    Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Holstebro Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være .
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info
  • Procurement Coordinator

    Are you an experienced procurement coordinator with passion for solution-oriented teamwork, strong relations with stakeholders and maintaining a bigger overview on projects? Do you want to be part .
    • Indkøber
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Sunds over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2