Indkøbsdisponent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Svenstrup J

Danmarks mest moderne kaffehus og kafferisteri

I Bentax drejer det sig om god kaffe og alt omkring kaffens univers. Vi sælger dagligt kaffe og kaffeudstyr og servicerer en lang række af landets caféer, restauranter, hoteller, virksomheder, detailbutikker og convenience kæder. Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier: Hæderlighed, ordentlighed og faglighed, som vi lever og arbejder ud fra. Virksomheden har god vækst, og vi ønsker at styrke vores indkøbsafdeling yderligere med en god og dygtig:

Indkøbsdisponent

Systematisk*Koordinerende*Resultatorienteret

Vil du være nøglespiller i virksomhedens indkøbsafdeling? Trives du med en servicerende og koordinerende rolle, og har du tidligere arbejdet som indkøbsdisponent? Så er det lige dig, vi leder efter.

Som indkøbsdisponent har du, sammen med vores indkøber, en særdeles vigtig funktion i forhold til at optimere virksomhedens vareflow. Du får således en væsentlig opgave som bindeled mellem vores leverandører og virksomhedens øvrige afdelinger, og vil varetage det daglige indkøb af en bred række af varer som f.eks. kaffemaskiner og udstyr, reservedele, grønne bønner, kaffe, te og andre ingredienser samt emballage.

Opgaver, som ligger naturligt i jobbet:

  • Varetage en tæt daglig kontakt til vores leverandører
  • Varedisponering og ordreafgivelse til vores leverandører
  • Oprette og vedligeholde stamdata for indkøbsafdelingen
  • Sikre et optimalt vareflow og høj leveringssikkerhed
  • Afstemme ordrebekræftelser

Succeskriterier:

For at få succes i dette job, er det vigtigt, at du har handelstalent og kommerciel forståelse. Du er en relations skabende teamspiller og nyder at være bindeled mellem mennesker. Samtidig skal du besidde gennemslagskraft og kunne træffe selvstændige dispositioner inden for dit ansvarsområde. Du nyder at have mange bolde i luften og kan lide, at det somme tider går stærkt.

Kompetencemæssigt har du en relevant uddannelse og erfaring fra et lignende job. Du har en stærk analytisk sans og er vant til at benytte it-systemer og data som dine vigtigste arbejdsredskaber i værktøjskassen. Du kan begå dig på forhandlingsniveau på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et job i en virksomhed i stærk udvikling. Vi repræsenterer et af markedets stærkeste brands, og du bliver en del af en virksomhed med et godt arbejdsmiljø, fantastiske kollegaer og masser af god kaffe på jobbet.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil få en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Kan du se dig selv som vores nye kollega, så send en ansøgning mærket ”Indkøbsdisponent” til [email protected] senest den 14.12.2021. Vi læser ansøgninger efterhånden, som vi modtager dem, og indkalder til samtaler løbende. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

Relevante spørgsmål om stillingen kan rettes til Mette Kaarsberg på tlf. 27642622 eller Helle Mogensen på tlf. 40406814

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Svenstrup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Svenstrup J
  • Tirsdag den 14. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Svenstrup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Svenstrup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Svenstrup J over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1