Bil-indkøber/tester til en af Europas hurtigst voksende bilvirksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tilst

Har du interesse og viden om biler? Kan du lide at have dialog med kunder? Er du god til at forhandle og have kontakt med mange forskellige mennesker? Hos Vikøberallebiler.dk søger vi nemlig lige nu en kundemodtager til vores indkøbsstation i Tilst og du har muligheden for at komme med på holdet!

Om Auto1
Vi er Europas ledende og hurtigst voksende markedsplads for brugte biler. Vi er placeret i mere end 33 lande og har mere end 4000 ansatte globalt. På vores unikke e-handelsplatform har vi en åben og sikker forhandlings- og købsprocess af brugte biler. Vi udvider verden over, og nu har du muligheden for at være med, når vi fortsætter vores vækst.

Arbejdsopgaverne
I rollen som indkøber bliver du ansvarlig for testningen af brugte biler, der ankommer til vores indkøbsstation i Tilst. Du får derfor en nøgleposition i organisationen, da dine test er grundlag for den rigtig prissættelse af bilen - hvilket er afgørende for forretningen.

At arbejde som indkøber betyder, at du skal have en stærk interesse og viden om biler på både mærke- og mere teknisk niveau. Dette sikrer, at vores tests altid lever op til den højeste kvalitet, der er nødvendig når det kommer til information om og prissætning af bilerne.

Dine primære opgaver vil være:

  • Test af indkomne biler ved testkørsel, dokumentation af evt. skader, og teknisk test via App på iPad
  • Kontrollere relevante dokumenter
  • Sikre vi får købt bilen ind til god prissætning ved forhandling med kunden
  • Kontakt med vores andre afdelinger i forbindelse med testresultaterne bl.a. Pricing
  • Kundekontakt og service

Din profil
For at være den rette kandidat kommer du gerne med en relevant erfaring fra bilbranchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med salg og kundeservice, da en stor del af din dag vil være i direkte kontakt med kunderne.

Derudover er det vigtigt, at du som person er udadvendt, er god til at forhandle og formår selvstændigt at drive ting fremad. Da vi er et mindre team i Danmark, er det afgørende, at hver enkelt tager ansvar og bidrager til opgaveløsningen samt samarbejdet. Du kommunikerer yderligere flydende på dansk samt taler og forstår engelsk på forhandlerniveau.

Dette kan vi tilbyde
For den rette person giver vi dig en mulighed for at blive en del af et spændende, dynamisk og internationalt foretagende, som er i stor vækst. Du kommer til at arbejde med en unik forretningsmodel, som er med til at revolutionere bilindustrien, men også giver bilejere nye muligheder for at sælge deres biler enkelt og nemt. Du tilbydes en selvstændig og ansvarsfuld rolle i et arbejdsmiljø, der er åbent, positivt og motiverende med en flad organisationsstruktur og korte beslutningsveje. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Ansøgning
Er du klar til at tage næste skridt i din videre karriere, og kan du se dig selv i denne rolle, så er du velkommen til at sende dit CV samt ansøgning via linket. Vi ønsker ansættelse med opstart hurtigst muligt, så tøv derfor ikke med at søge stillingen, såfremt du finder den interessant.

Kontaktperson:
Rikke Sønderup,
HR Generalist,
Tlf.: 31501335

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tilst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Tilst
  • Torsdag den 31. oktober 2019

Lignende jobs

  • Purchaser, Multibrand Procurement

    If you are experienced, open minded Purchaser who would like to join our Global Service Material Procurement department? If yes, apply to this role! We are looking for people who are enthusiastic a..
    • Indkøber
    • Århus N
    Få mere info
  • Spændende teamlederrolle til Business Services & O...

    Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor i Aarhus.DIT JOB SOM..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C Virksomheden BioMars arv er en forpligtelse til at udvikle akvakulturindustrien på en ansvarlig og bæredygtig måde. BioMar blev grundlagt .
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info
  • GLOBAL SOURCING MANAGER

    BioMar Værkmestergade 25 DK- 8000 Aarhus C The Company BioMar's legacy is a commitment to develop the aquaculture industry in a responsible and sustainable way. BioMar was founded i..
    • Indkøber
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Tilst

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Tilst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Tilst over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1