Rekrutteringsfirma

European Purchasing Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tønder

Med base i Tønder søger vi en European Purchasing Manager, som får ansvaret for at videreudvikle, optimere og drive indkøbsfunktionen for produktionsenhederne i Danmark, Kroatien og Ungarn. Den europæiske Hartmann-division beskæftiger 1.100 medarbejdere og omsætter årligt for DKK 1,3 mia.

Om dig og jobbet

Som European Purchasing Manager bliver du leder af den samlede indkøbsfunktion, som varetages af fem medarbejdere. Du bliver en del af supply chain-organisationen og har reference til Head of European Supply Chain.

Dine nøgleopgaver

  • At definere og drive et optimalt strategisk setup og den operationelle drift omkring indkøbsfunktionen i Europa.
  • Kontraktejer og prisforhandlinger af rammeaftaler.
  • Strategiske indkøb for mangeartede råvarer og hjælpematerialer til både produktion, service og vedligehold samt investeringer i anlægsaktiver.
  • At sikre leverancer med afsæt i lokale leverandører og med hensyntagen til lokale forhold.
  • Involvering i væsentlige forhold omkring leverandørers masterdata.
  • Ledelse af og sparringspartner for medarbejdere med ansvar for råvaredisponering og indkøbsrelaterede opgaver.

Rollen vil positionere dig som et naturligt bindeled mellem leverandører og virksomheden, således at du indtager en funktion med berøringsflade i operationelle opgaver og projektarbejde. Det er også dig, der sammen med Head of European Supply Chain definerer retning for strategisk indkøb og samtidig sikrer eksekvering. Stillingen kræver ca. 50 rejsedage pr. år.

Om dig

Som person er du positiv og teamorienteret. Du er vedholdende og struktureret, detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget og teamets arbejde. Du har en god og naturlig autoritet og en god portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Du besidder viljen og evnen til at tilegne en teknisk viden, hvad angår råvarer, produktion og processer.

Teoretisk har du en relevant videregående uddannelse og en praktisk erfaring fra en stilling som indkøbschef eller leder i en supply chain-organisation. Vi forestiller os også, at du har en baggrund relateret til industriel produktion i kontinuerlig drift.

Det forventes, at du har eller tager bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til Tønder. Dansk og engelsk beherskes på højt niveau i skrift og tale.

Velkommen hos Brødrene Hartmann

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder, et ambitionsniveau, hvor overlæggeren ligger højt, og hvor man har midlerne til at nå målene.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en global, ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende operationelle udfordringer inden for indkøb, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail [email protected].

_____________________________________________________________________________

Brødrene Hartmann A/S er børsnoteret og blandt verdens førende producenter af ægemballage i støbepap og én af verdens største producenter af maskiner til fremstilling af emballage i støbepap. Brødrene Hartmann blev stiftet i 1917, og virksomhedens markedsposition er opnået via stærke teknologiske kompetencer og indgående erfaring med produktion af støbepap siden 1936. Koncernen havde i 2019 ca. 2.100 medarbejdere og omsatte for DKK 2,4 mia.

Læs mere om Hartmann her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Tønder.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Tønder

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Tønder

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Tønder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Tønder over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
19. september 2024 1
18. september 2024 1