Operationel indkøber med potentiale til mere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Operationel indkøber med potentiale til mere


Vil du være en del af PLUS-familien? Vi er en succesfuld, mindre virksomhed med et stærkt brand inden for langvarige konsumentvarer. Organisationen er flad, fleksibel og har fingeren på pulsen og et løsnings- og kundeorienteret fokus i dagligdagen.

Dine opgaver og ansvarsområder vil bl.a. være

  • Support til din kollega med dynamisk disponering, imod en række leverandører, på baggrund af forventninger og ordreindgang (særligt i sæsonen)
  • Justeringer af forecast, på baggrund af input fra salg
  • Kontakt til og opfølgning på leverandører mht. leveringsdatoer og reklamationer
  • Indhentning af priser på nye varer og leverandørsøgning
  • Planlægning af vores underleverandørarbejde
  • Deltagelse i leverandørmøder og forhandlinger med indkøbs- og logistikchefen.


Teamet består foruden dig, af indkøbs- og logistikchefen, en disponent og en logistikmedarbejder. Teamet arbejder konstant og tæt sammen med de andre afdelinger; salg, kundeservice, lageret, varemodtagelsen, forsendelsen og ikke mindst leverandørerne i ind-og udland.

Alt efter din baggrund og din motivation, kan du få flere opgaver og mere ansvar, inden for indkøb, forhandling og logistik, men i sæsonen skal du være indstillet på at være helt tæt på disponeringen og hjælpe dine kollegaer med at sikre vareforsyningen ud til kunderne, løse leveringsproblemer, styre underleverandører etc.

Vi ønsker os dig, som er en ansvarlig kollega, med en selvstændig og struktureret arbejdsform. En person, som er analytisk og vant til at bruge data og systemer aktivt, som baggrund for sine beslutninger – og som synes, at tjeklister og Excel-ark ikke er kedeligt, men gode værktøjer. Samtidig er det vigtigt, at du kan reagere løsningsorienteret på, at i dag ikke ligner i morgen, at det ind imellem går ret stærkt - og at vi af og til skal lave noget andet, end vi forestillede os, da vi mødte ind på arbejde om morgenen.

I din rygsæk forestiller vi os, at der ligger mindst 5 års arbejdserfaring med indkøb, disponering og leverandørsamarbejde, som har givet dig en vis robusthed i forhold til at arbejde i krydsfeltet mellem kunder/salg og leverandører. Gerne i en virksomhed, som har samme dynamiske hverdag som os. Fx en producent eller leverandør til detailhandelskæder eller webshops, hvor behov og efterspørgsel kan flytte sig fra dag til dag eller med vejr, vind og trends. Måske har du taget en uddannelse inden for det kommercielle område, fx indkøb, logistik, salg eller supply chain. Måske kommer du mere fra en teknisk uddannelsesbaggrund og er vant til at styre indkøb af komponenter og underleverandørproduktion. Det vigtige er, at du kan trives i en verden som vores.

Med din ansættelse, håber vi på at kunne frigive ressourcer hos indkøbs- og logistikchefen til flere udviklings- og optimeringsopgaver i supply chain. Du vil også kunne medvirke til yderligere at styrke en tæt dialog til interne og eksterne samarbejdspartnere:

  • Med salg/kundeservice omkring forecast, ordresituation og udsving i efterspørgsel
  • Med leverandører omkring leveringstider, reklamationer, priser m.v.
  • Med lager og produktion (overfladebehandling) omkring behov for tilpasninger/leveringstider


Vi tilbyder ikke bare et job, men en plads i PLUS-familien, hvor vi har godt humør, en høj grad af frihed, men også høje forventninger til vores egne resultater. Vi er små nok til at bekymre os om hinandens trivsel, men store nok til at blive lagt mærke til i markedet. Vi er dagligt i kontakt med både kunder og leverandører, og du skal derfor kunne tale og skrive både dansk og engelsk og være villig til, i mindre omfang at rejse ud og besøge leverandører eller tage på messer, når det giver mening for vores arbejde.

Kan du spejle dig i beskrivelsen herover, så send os straks dit CV.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Betina Bay Frandsen, KAR+CO, tlf. +45 25 46 64 41.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Vejen

Lignende jobs

  • Erfaren og analytisk Indkøber med drive

    Palby Marine i Kolding har travlt og søger i den forbindelse efter en erfaren, empatisk, kompetent samt struktureret Indkøber.Er du typen, der tænker fremadrettet, er du detaljeret, og er du fyldt .
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info
  • Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant ho...

    Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet? Så har vi måske den perfekte praktikst..
    • Indkøber
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Indkøber

    Som indkøber hos Kohberg, bliver du del af et mindre team, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer, leverandører og andre interne afdelinger i Kohberg er med til at sikre leveringssikkerhed, kv..
    • Indkøber
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Indkøber

    TORA A/S er en højteknologisk maskinfabrik, som producerer metalkomponenter til en bred vifte af tekniske kunder. TORA har siden virksomhedens stiftelse i 1995 udviklet sig støt, blandt andet hjulp..
    • Indkøber
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Vejen over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 7
10. september 2024 6
9. september 2024 7
8. september 2024 6
7. september 2024 8
6. september 2024 8
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 8
21. august 2024 8
20. august 2024 8
19. august 2024 8