Y-connection søger en Category Manager til belysning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du stærk på produkter og trends inden for belysning eller Living segmentet? Er du en skarp forretningsorienteret indkøber med styr på detaljen, og brænder du for at sætte retningen for produktudviklingen i en virksomhed med fuld fart på? Så er du muligvis vores nye kollega til en nyoprettet stilling Y-connection udvider Y-connection har siden 2010 specialiseret sig indenfor import af belysningsartikler. Produkterne er indendørs og udendørs belysning, samt sæsonvarer som afsættes i store partier til detailkæder, byggemarkeder, bolighuse og prof-segmentet.

Y-connection har for længst etableret sig som specialister i belysning på det Skandinaviske marked, og vi er nu i gang med at etablere os på det Europæiske marked, hvor vi allerede nu har fat i nogle af de største kunder, som naturligt sætter krav til, at vi bliver ved med at udvikle nye koncepter og løsninger.

Faglige kvalifikationer og opgaver
  • Udarbejde produktstrategi for alle områder for at understøtte salgsstrategien.
  • Source fabrikker, koncepter og varer i hele Asien.
  • Kvalitetssikring af vores leverandører.
  • Stærk forhandler.
  • Arbejde med årshjul mellem salg og sourcing, således vi er på forkant med vores produkt- lanceringer og trends.
  • Sikre at Showroom er opdateret 4 gange om året (SS, AW, SOLAR, CHRISTMAS) med seneste produkter, koncepter og trends.
  • Deltage i salgsmøder med produktinformation og opfølgning.
  • Tæt samarbejde med vores kinesiske kontor, således vi sikrer sourcing, ordreopfølgning og kvalitet er i tråd med kundernes ønsker.

Du får direkte reference til vores CEO og indkøbsdirektør, Søren Storgaard

Mindset med højt drive og stærke samarbejdsevner Vi er en virksomhed med fuld fart på, som vores 4 Gazeller også understreger. Du skal derfor trives i et travlt miljø med mange bolde i luften, og hvor du har mange samarbejdsrelationer både internt i organisationen og udadtil mod kunder og leverandører.

Det falder dig naturligt at følge med i tidens trends og tendenser, og du er ikke bleg for at bringe din viden i spil, så vi sammen med marketingsadelingen sikrer, at vores salgsmøder og dynamiske showrooms konstant indeholder inspirerende og nyskabende koncepter. Derudover er du åben for nye idéer og nysgerrig efter at forfølge potentialet, hvormed du tør tage kalkulerede risici i produktlanceringerne i tråd med trendsbriefs.

Som person lader du dig ikke sådan lige slå ud. Tværtimod giver du gerne din holdning til kende og nyder at finde holdbare løsninger. Du er tydelig og dygtig til at kommunikere, samtidig med at du har kulturelforståelse og udviser lydhørhed over for vores kunder i de respektive lande.

Du kan se frem til forventet 50-60 årlige rejsedage i Europa og Asien og rejselyst er derfor ideelt for at trives i jobbet. Du skal desuden kunne begå dig flydende på engelsk, men selvfølgelig også dansk.

Kulturen hos os Y-connection er kendetegnet ved sin flade struktur og store grad af ansvarsfrihed. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor bliver sociale arrangementer prioriteret, og det gode samarbejde hyldes. Det ligger også implicit i virksomhedens værdier; teamwork, resultatorienteret og troværdig. Værdierne lever i vores hverdag, og har bl.a. understøttet vores vækstrejse – en rejse, som vi håber du vil bidrage til fremover.

Interesseret? Send os din ansøgning og CV ved at trykke "ANSØG" herunder hurtigst muligt. Inden en eventuel anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personprofil og en kognitiv test. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:


Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du vil vide mere om virksomheden, så se her: https://www.y-connection.com/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber
  • Viborg
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

  • Indkøber i Midtjylland

    About the roleAbout the roleOn behalf of our client Unzer/Clearhaus, [xxxxx] is looking for a regulations/compliance specialist who is motivated to work in the outsourcing sphere of handling..
    • Indkøber
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Indkøber (studiejob) i Viborg

    Er du en selvstændig og skarp studerende med interesse inden for økonomi eller jura? Har du flair for analytisk arbejde og administrativt talent? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vo..
    • Indkøber
    • Viborg
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Silkeborg

    For us, people are the greatest asset to our organisation. We know that potential shows in all shapes and sizes and that individual diversity in both mindset, experience, and educational background..
    • Indkøber
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Indkøber (elev) i Skive

    DEIF is a global supplier of safe and reliable power control solutions for decentralised power generation on land and at sea. DEIF has more 500 employees and is represented in 50+ key markets in al..
    • Indkøber
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som indkøbere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte indkøber i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal indkøbere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte indkøbere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som indkøbere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4