Erfaren systemforvalter søges til afregningssystem for praksissektoren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du lyst til at arbejde med administration og forvaltning af et centralt tværregionalt afregningssystem for praksissektoren? Og er du god til at samarbejde, supportere og skabe fremdrift i en stor offentlig organisation med mange aktører? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Region Nordjylland er systemansvarlig for en portefølje af fælles regionale og nationale systemer. I den forbindelse søger vi en erfaren medarbejder til at styre samarbejde og udvikling omkring den nuværende it-løsning Notus, kernen i regionernes aldrende afregningssystem. Notus systemet varetager afregningen af hele praksisområdet i Danmark, og det håndterer aftaler for personale ved over 15.000 private virksomheder samt over 50 millioner regninger årligt. Frem imod overgang til nyt system er det nødvendigt med videreudvikling af Notus til håndtering af forretningskritiske behov, samt at sikre god migrering til en ny løsning. Der er allerede indgået en samlende kontrakt med leverandøren om de sidste år i samarbejdet omkring Notus.

Stillingen kræver en erfaren administrator med gode samarbejdsevner, da arbejdet består i at koordinere samarbejdet med de 5 regioner, kommunerne repræsenteret ved Kombit, samt leverandøren. Da systemet udfases indenfor få år, så er et godt samarbejde afgørende for en god migrering til nyt system og sikre sammenhæng på tværs. Systemet forvaltes i henhold til Styringsmodellen for systemforvaltning af fællesregionale it-løsninger, og har en både administrativ, brugerrettet og projektledelsesmæssig karakter.

Du bliver en del af et velfungerende team med erfarne medarbejdere, hvor alle har ansvar for en tværregional it løsning. Da løsningerne benytter den samme forvaltningsmodel, så er der en høj grad af sparring og vidensdeling på tværs af teamet.

Du kommer til at arbejde med:
  • Betjening af forretningsstyregruppe og brugergruppe.
  • Løbende dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere og interessenter.
  • Leverandør- og kontraktstyring.
  • Udarbejdelse og opfølgning af budget og regnskab.
  • Opsamling af videreudviklingsønsker og fejlsager.
  • Rapportering af drift.

Om dig:
Du har en relevant uddannelse, gerne kombineret med flere års erfaring inden for administration og systemforvaltning. Du har haft styrende roller ifm. styregrupper og arbejdsgrupper og er en dygtig formidler. Du formår at kommunikere og være i dialog med alle niveauer i en politisk organisation, både i tale og på skrift. Du har økonomisk indsigt og kan arbejde med budget og opfølgning af budget.

Samtidig skal du have personlige lederegenskaber, som gør dig i stand til at sikre videreudvikling, kvalitet og fremdrift, og du har en modenhed og gennemslagskraft, der sikrer at du kommer i mål, med de opgaver som du står over for. Du er i stand til at holde fokus og finde løsninger, når flere interessenter skal nå til enighed.

Din profil underbygges af, at du er en empatisk og behagelig personlighed, som sætter samarbejde og personlige relationer højt.

Hvad tilbyder vi?
En spændende, afvekslende stilling, hvor du selv har mulighed for at præge og tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en travl hverdag, hvor de færreste dage er ens – dette i et tæt samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer, hvor der arbejdes uformelt og loyalt, med brede samarbejdsrelationer både internt og eksternt.

Rummelighed og humor er nøgleord for os.

Region Nordjylland tilbyder gode muligheder for personlig udvikling i et godt arbejdsmiljø.

Om os:
Digitalisering og IT i Region Nordjylland har 200 kompetente medarbejdere og har som hovedmål at levere stabil og sikker drift, 24/7/365 til Region Nordjyllands egne ca. 14.000 brugere og 10.000 IT arbejdspladser.

Stillingen er tilknyttet kontoret National og Tværsektoriel IT, som er en del af Digitalisering og IT.

Du kan læse mere om Region Nordjylland på .

Arbejdssted:
Regionshuset i Aalborg – bemærk, at Region Nordjyllands matrikler er røgfrie.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og konkret lønforhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er en midlertidig fuldtidsstilling, som er tidsbegrænset til juli 2023.

Ansøgningsfrist:
Send os din ansøgning og CV via linket nedenfor senest d. 12. august 2020.
Der forventes afholdelse af ansættelsessamtaler i uge 34.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt eller gerne senest den 1. oktober 2020.

Vil du vide mere om jobbet, så er du velkommen til at kontakte vicekontorchef Søren Corneliussen (tlf. 97649714 / mail [email protected])


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 12. august 2020

Lignende jobs

  • Test Manager

    Do you see yourself leading tests in large-scale SAP projects, working alongside our skilled Project Management team? Do you want to explore test automation opportunities with our clients ? Are you..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • IT Manager

    IT Manager søges til [xxxxx] i Aalborg Vil du arbejde i en dynamisk og værdibaseret servicevirksomhed i stor vækst? Er du kyndig inden for IT og kunne du tænke dig at unde..
    • IT-chef
    • Aalborg
    Få mere info
  • IT Manager

    IT Manager søges til CBRE Teknisk Servicepartner i AalborgVil du arbejde i en dynamisk og værdibaseret servicevirksomhed i stor vækst? Er du kyndig inden for IT og kunne du tænke dig at underst..
    • IT-chef
    • Aalborg
    Få mere info
  • IT Manager

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • IT-chef
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0