Test Manager – Salesforce

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Test Manager – Salesforce

Kan du skabe rammerne for automatiserede test, optimere og være koordinator?


Har du så tilpas meget erfaring med automatiserede test, at du kan skabe rammerne for et nyt test setup? Er du samtidig motiveret af at gå fra at arbejde meget hands-on til en stadigt mere koordinerende rolle – i takt med, at vi får det nye setup implementeret?

Vil du også gerne udfolde dine evner i en virksomhed, der er en virkelig god arbejdsplads? I et job, hvor du får konkret opbakning til din udvikling samt masser af frihed og fleksibilitet – og ikke mindst masser af gode kolleger, der både kan og vil dele deres viden og tanker med dig? Hos os i Topdanmark kan du få det hele og mere til.

Du skaber og driver fundamentet for en toptunet release-maskine

I Topdanmark har vi gjort Salesforce til vores strategiske platform for kundedata og salgsprocesser og derfor også det naturlige afsæt for langt de fleste fremtidige løsninger.

Skal vi kunne opfylde de mange behov og ønsker til systemet, skal vi kunne frigive nye løsninger og features i højt tempo. Og det er lige her, at du får en nøglerolle. Dit arbejde skal sikre, at vi kan trykke på knappen med ro i sindet, fordi vi ved, at den nye feature er testet og har den ønskede kvalitet. Dine primære opgaver bliver at:

  • Udvikle rammerne for vores nye test setup – i dialog med bl.a. eksterne konsulenter
  • Sætte automatiserede regressionstests op og optimere disse – gradvist mindre hands-on arbejde
  • Koordinere testarbejdet på tværs af tre udviklingsteams – gradvist mere og mere koordinering

Solid testerfaring samt evner for at koordinere og samarbejde


Skal du have succes i dette job, skal du trives med at være i dialog med mange forskellige mennesker. Du skal kunne lave en plan og kunne delegere de forskellige opgaver til forskellige teams og personer i teamene. Det kræver både overblik, samarbejds- og kommunikationsevner – herunder evnen til enkelt og velbegrundet at forklare: 1) Hvorfor noget skal gøres 2) Hvad der skal gøres 3) Hvem der skal gøre det 4) Hvornår det skal gøres. Derudover rummer dit CV:

  • Flere års erfaring med automatiserede tests
  • ISTQB foundation som absolut minimum og motivation for at yderligere uddannelse
  • Erfaring med at koordinere og følge op på testopgaver

Dit nye team


Din nye arbejdsplads bliver Topdanmarks hovedkontor i Ballerup – selvfølgelig med up to date fleksible rammer ift. hjemmearbejde. Her bliver du del af Customer & Partners, Kundedata og Pipeline. Vi er 22 gode kolleger fordelt på tre agile teams. Som beskrevet i indledningen kan du se frem til at udfolde dine evner i et super godt miljø, hvor alle generelt er meget glade for at være. Nu glæder vi os bare til at byde dig velkommen om bord.

Kontakt og ansøgning


Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 8. november, 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Solution Team lead, Kit Leerhøj Haarbo på 3024 5678.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Et move, der er mere dig!

Hele mennesker gør ikke noget halvt, og vores fokus på sundhed giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeoplevelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab, og vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Ballerup
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • It-chef i Hellerup

    For our Client, Nordic Solar A/S, we are seeking a strategic and innovative Head of IT and Digitalisation to strengthen the technological advancement and scalability and to play an important role i..
    • IT-chef
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-chef i København

    Copenhagen, DenmarkAbout The JobGroup Internal Audit (GIA) in Saxo is responsible for carrying out risk-based operational audits across the organisation and its subsidiaries. Reporting dire..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • It-chef i Søborg

    Project Engineer in medical devices Do you want to be a part of an engineering project team in a company with a unique impact on global healthcare? Grab this opportunity to join a rapidly grow..
    • IT-chef
    • Søborg
    Få mere info
  • It-chef i København

    Vil du være med til at have ansvaret for IT-driften og IT-sikkerheden for omkring 1.500 brugere i vores tre ejendomsmæglerkæder, og kunne du tænke dig en udviklende, spændende samt drift- og udvikl..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 6
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 2
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2