IT Chefkonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Charlottenlund

IT Chefkonsulent søges for A-2


A2 søger en Chefkonsulent, der kan være med til at gøre en forskel. A-2 vækster, og vi har brug for flere dygtige konsulenter, som ønsker at blive en del af vores vækst og projekter.

Vi søger en chefkonsulent, som bliver en del af vores it-team. Som en del af teamet vil dine opgaver typisk være i samarbejde med det øvrige team at rådgive og deltage i projekter, der bygger bro mellem forretning og it. Du skal kunne være driver i A-2s engagement hos kunden, og du skal kunne lede opgaver hos kunden, fx som projekt-/programleder. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring fra tidligere med at være bindeleddet mellem it og forretningen. Du bliver en del af et team, der hjælper vores kunder med at udvikle og implementere forretningseffektive it-løsninger.

Du bliver en del af et team, der ligger stor vægt på faglighed og godt humør. Vores krav er lige så store som dine, og vi forventer, at alle tager stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaverne. Vi lægger stor vægt på godt samarbejde også, når tingene til tider går stærkt.

Du tilbydes en arbejdsplads, hvor vi har fokus på individet, hvor trivsel og udvikling er nogle af vores grundlæggende værdier.

Du tilbydes:


Du bliver en del af et team, der ligger stor vægt på faglighed og godt humør. Vores krav er lige så store som dine, og vi forventer, at alle tager stort ansvar og bidrager selvstændigt til opgaverne. Vi lægger stor vægt på godt samarbejde også, når tingene til tider går stærkt.

Du tilbydes en arbejdsplads, hvor vi har fokus på individet, hvor trivsel og udvikling er nogle af vores grundlæggende værdier.

Dine kvalifikationer/baggrund:


  • Analyse af behov, processer og forretningsmodeller, der skal faciliteres gennem digitale løsninger.
  • Arbejde med it-arkitektur på flere niveauer, enterprisearkitektur, løsnings- og integrationsarkitektur.
  • Udformning af digitale strategier i tæt samarbejde med kunden.
  • Rådgivning i og støtte op om program- og projekteksekvering med projektværktøjer.
  • Deltagelse i design af forretningssystemer samt i integrations- og implementeringsprojekter.

Din kommende leder vil sikre din personlige og faglige udvikling fx ved deltagelse i relevante uddannelser og certificeringer.

Om dig:


  • Du har minimum en Bachelorgrad, evt. suppleret med relevante kurser og certificeringer
  • Mindst 8 års erfaring, hvor du bl.a. har arbejdet i feltet mellem it og forretning.
  • Erfaring med SW/HW gennem roller som arkitekt, projektleder og/eller management konsulent
  • Forståelse og facilitering af forretningsprocesser er blevet en vigtig del af dit arbejdsfundament.
  • Erfaring med nogle af følgende områder: - Udviklingsværktøjer, databaser, standard-/rammesystemer, teknisk- og standard projektledelse og arbejdet metodisk, f.eks. efter SAFE, Prince2, Agile principper, Archimate, TOGAF, ITIL m.m.
  • Som person er du analytisk, struktureret, kvalitetsbevidst og målrettet.
  • Du passer ind i vores uformelle omgangstone og flade organisation, som betyder du vil få stor medindflydelse- og bestemmelse.

Det er vigtigt for os at skabe rammer, der er fleksible for alle, der gør karriere hos os. Brænder du lige som os for at gøre en forskel, så kan A2 være det rette sted for dig.

Virksomheden:


A-2 er et nordisk konsulenthus, der siden sin etablering i 2001 har ekspanderet gennem organisk vækst, så der i dag er beskæftiget ca. 30 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark. I 2018 blev A-2 en del af First Chair Group, der består af selvstændige virksomheder inden for komplementære forretningsområder. Virksomhederne i First Chair Group har tilsammen ca. 250 medarbejdere. A-2 leverer rådgivning og ydelser, der sikrer en effektiv forandring til gavn for kundernes forretning. Gennem de sidste år har A-2 leveret det ene flotte resultat efter det andet, og i 2016 kårede Økonomisk Ugebrev virksomheden som det mest fremgangsrige konsulenthus i Danmark. Du kan læse mere om A-2 på www.a-2.dk og www.firstchairgroup.dk

Kontakt os:


Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte den ansvarlige recruiter, Laila Nørgaard, på telefon 26 84 77 66 eller e-mail [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Charlottenlund.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Charlottenlund

Lignende jobs

  • Test Manager

    Do you see yourself leading tests in large-scale SAP projects, working alongside our skilled Project Management team? Do you want to explore test automation opportunities with our clients ? Are you..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • IT Project Manager

    Driven by the passion to improve quality of people’s lives, WS Audiology continues to grow as market leader in the hearing aid industry. With our commitment to increase penetration in an underserve..
    • IT-chef
    • Lynge
    Få mere info
  • Project Engineer (Mechanical Engineer) – internati...

    Do you have a strong background in mechanical design within the process industry and a deep understanding of manufacturing processes? Do you see yourself becoming part of a healthy international co..
    • IT-chef
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Charlottenlund

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Charlottenlund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Charlottenlund over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0