Rekrutteringsfirma

it manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Brænder du for IT og for at supportere dine kollegaer?

På vegne af TK Elevator søger randstad nu en dygtig IT Manager til kontoret i Glostrup. Du bliver en del af en travl virksomhed, som har et værdisæt, der bygger på familieværdier, tillid og ansvarsfølelse. Du brænder for at optimere forretningsgange og systemer og tager ansvar for og gør brug af dine faglige kompetencer. Du vil bringe TK Elevator ind i en fremtid, hvor de kan opfylde de krav, der stilles til dem som en del af en større organisation på verdensplan. Det forventes, at du er indstillet på at skulle lære nyt, da arbejdsopgaverne løbende vil udvikle sig, i takt med at virksomheden ændrer sig.

opgaver:


Du vil være SPOC for telefonsystem og mobilsupport til teknikere samt generel HW-support til kollegaer, herunder support af MS Office. Du vil derudover være SPOC på IT-fejlfinding af slutbrugere samt stå for 2. line-support til det danske infrastrukturnetværk.
Du vil ligeledes stå for installation og opdatering af software på lokale enheder og supportere på diverse systemer, herunder Visma. Derudover vil du stå for at vedligeholde lokale domæner og intranettet samt for overvågning af de danske servere samt vedligeholdelse og support af forskellige enheder, herunder videokonferencesystemer og printere. Du står også for styring af internetudbyder- og telefonoperatørkontrakter samt indkøb af hardware og administration af softwarelicenser. Deltagelse i CMO-, FMO- og EA Cap-møder samt rapportering til hovedkontoret er også en del af hverdagen.

om tk elevator


Fra verdens mest ikoniske strukturer, travleste lufthavne og metroer til de mest luksuriøse hoteller og shoppingcentre former de den måde, hvorpå mennesker bevæger sig inde i bygninger og rundt om i byerne. Deres banebrydende, intelligente og grønne bevægelsesløsninger gør urbane omgivelser over hele verden til de allerbedste steder at bo.
TK Elevator beskæftiger 50.000 medarbejdere, som arbejder på 1.000 adresser i 65 forskellige lande med muligheder for at lære og vokse over hele verden.

om dig


Du skal være med til at sikre den daglige support til dine kollegaer i hele organisationen og være den, som løser de udfordringer og forespørgsler, der måtte komme på lokal plan og på koncernniveau. Du skal sikre effektiv konsultation til montører og kontorpersonale og have erfaring fra lignende stilling. Har du erfaring med Visma, er det plus.

Som person er du ambitiøs og serviceminded, og din energi smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig med. Du er målrettet og tager et stort ejerskab af dine opgaver, som du har en metodisk og løsningsorienteret tilgang til. Du er vant til at have en stor kontaktflade og begår dig ubesværet på dansk og engelsk. Du er positiv og har en god forretningsforståelse. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så deadlines gennemføres tilfredsstillende. Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret, ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit på alle niveauer.

vi tilbyder


I virksomhedens kultur har de meget fokus på teamånd, og du vil få support af dine erfarne kollegaer både på kontoret og fra teknikerne i marken. Der sættes også pris på, at du er med til at udvikle dine/virksomhedens arbejdsgange.

Hos TK Elevator er de fokuserede på at skabe en tillidsfuld arbejdskultur, hvor man værdsætter hvert enkelt menneskes bidrag. Medarbejderengagement er et centralt fokusområde for dem, og de tilskynder familieværdier og tillid samt ansvarsfølelse. De tilbyder et job med spændende arbejdsopgaver samt en attraktiv løn + bonus, sundhedssikring, pension, frokostordning og behageligt arbejdsmiljø.

rekrutteringsprocessen:


randstad varetager denne rekruttering på vegne af TK Elevator. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Lone Clark på 30173415 eller [email protected]
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.

om randstad:


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Glostrup

Lignende jobs

  • It-chef i Hellerup

    For our Client, Nordic Solar A/S, we are seeking a strategic and innovative Head of IT and Digitalisation to strengthen the technological advancement and scalability and to play an important role i..
    • IT-chef
    • Hellerup
    Få mere info
  • It-chef i Frederiksberg

    Vil du arbejde med koordinering og projektstyring i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Har du solid erfaring med IT-projektledelse med mange interessenter, og kan du faciliter..
    • IT-chef
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • It-chef i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • IT-chef
    • København Ø
    Få mere info
  • It-chef i Storkøbenhavn

    IT & Digitaliseringschef til Gigtforeningen Vi søger en IT & Digitaliseringschef til at lede den overordnede og operationelle IT-udvikling og -drift, eksekvere på en række virksomhedskritiske .
    • IT-chef
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0