IT-CHEF TIL SPÆNDENDE BRANCHE I UDVIKLING (KØBENHAVN)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Advokatbranchen vil i løbet af de kommende år gennemgå en omfattende digitalisering. Vi søger en IT-chef, der har stor interesse for, hvordan vi kan drive vores virksomhed og branche fremad og skabe nye muligheder for vores kunder og medarbejdere gennem digitalisering og ny teknologi. Opgaven er således at udvikle det eksisterende IT-landskab, så Horten kan styrke sin position som et af Danmarks førende advokathuse.

Horten er blandt Danmarks største advokatvirksomheder. Vi er en full-service advokatvirksomhed med over 350 medarbejdere, der på tre lokationer og via hjemmearbejde hver dag gør brug af Hortens IT. Høje krav til kvalitet i vores leverancer og fastholdelse af en afgørende plads i markedet kræver stort fokus på udvikling af digitale løsninger til forretningen, hvorfor IT-teamet er en helt central samarbejdspartner for Hortens forretning.

EN UDFORDRENDE HVERDAG, HVOR DU GØR EN FORSKEL
Som IT-chef refererer du til Hortens CEO og arbejder tæt sammen med ejerne af virksomheden, samtidig med at du indgår i stabsledelsen og fungerer som leder af IT-afdelingen.

Helt overordnet vil din rolle være at have det strategiske overblik ved at holde dig opdateret på nyeste viden på dit område, rådgive Hortens CEO om digitale valg og fravalg samt gøre den digitale strategi synlig, inspirerende og relevant for virksomhedens partnere og medarbejdere.

Professionel ledelse af Hortens IT-afdeling er helt afgørende for, at du skaber gode resultater. Det indebærer både ansvaret for Hortens IT-budget, leverandørstyring og kontraktforhandling, projektstyring af IT-implementeringer i samarbejde med teamet og stabsledelsen og ikke mindst ledelse af IT-teamet. Teamet består både af specialister og supportere, som til daglig er meget selvkørende, så den vigtigste ledelsesopgave er at skabe motivation og sammenhold.

VI HAR HØJE FORVENTNINGER PÅ KOMMENDE MEDARBEJDERES VEGNE
For at kunne løfte jobbet er det et krav, at du har en relevant videregående uddannelse og mange års erfaring med strategisk og operationel IT fra en større virksomhed.

Mere konkret kræver jobbet, at du:
- Tænker strategisk og kan træffe de nødvendige digitale beslutninger
- Er skarp på økonomi og opbygning af business cases
- Er forretningsorienteret og finder løsninger, der understøtter forretningens behov
- Er innovativ og nysgerrig på ny teknologi
- Har erfaring med projektstyring og change management ved større software-implementeringer
- Har erfaring med Microsoft Dynamics Nav og SharePoint
- Er en erfaren personaleleder
- Er en god forhandler og har erfaring med IT-kontrakter
- Kan engelsk på forhandlingsniveau

Du arbejder proaktivt, resultatorienteret og med et højt drive, og du besidder samtidig et fremragende overblik og forstår at prioritere, samtidig med at du kan holde fokus på detaljen, når det er nødvendigt.

Jobbet fordrer, at du samarbejder med mange forskellige mennesker på tværs af niveauer og faggrupper. Det er derfor afgørende, at du er udadvendt, har gennemslagskraft og er i stand til at opbygge samarbejdsrelationer på alle niveauer i organisationen. Erfaring med at navigere i en partnerdrevet virksomhed med flere såvel formelle som uformelle beslutningsstrukturer er et plus.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Matcher du jobbet, og synes du, det lyder spændende, vil vi gerne høre fra dig. Deadline for ansøgning er den 18. april. Vi behandler de indkomne ansøgninger løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CEO Tine Kaspersen på [email protected] eller telefon 5234 4488 eller HR-chef Mette Gregersen på [email protected] eller telefon 5234 4384.

OM HORTEN
Horten er en advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 medarbejdere. Vi går til sagens kerne og har modet til at sige tingene ligeud. Det kræver dygtige medarbejdere, som er i stand til at forstå, overskue og gennemskue kundernes muligheder og udfordringer og omsætte det til værdifuld rådgivning. Derfor sørger vi for, at du som medarbejder kontinuerligt bliver udviklet og udfordret – uanset hvor du befinder dig i din karriere. Vores opskrift er mod, åbenhed og fremsynethed funderet i et stærkt og ambitiøst miljø med respekt for mennesker, og hvor den gode stemning råder. For karma er også en lov.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Hellerup
  • Søndag den 18. april 2021

Lignende jobs

  • IT Procurement Manager

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • IT-chef
    • København K
    Få mere info
  • Head of IT til vækstende virksomhed

    Ledelse, sikkerhed og stabil drift som fundament for udviklingFor vores kunde, en større virksomhed i København, søger vi en erfaren Head of IT, som både har kompetencerne og motivationen til a..
    • IT-chef
    • København
    Få mere info
  • Test Manager

    Are you interested in personal and professional development? And does ERP, Cloud and Test Management appeal to you, then we have an interesting new role as Test Manager in [xxxxx]’s Global IT depa..
    • IT-chef
    • Smørum
    Få mere info
  • Business Unit Director for Northern & Central ...

    IT-chef søges til organisation/virksomhed i København
    • IT-chef
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2