Rekrutteringsfirma

Junior Project Engineer til førende Pharmavirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du i starten af din karriere, og trives du i en hverdag med omskiftelige opgaver, hvor du kan bruge dine evner i en branche som hver dag gør en livsvigtig forskel? Vil du være med i pharma industriens svar på Superligaen, hvor du får muligheden for at arbejde med de nyeste produktionsteknologier i samarbejde med nogle af branchens dygtigste ingeniører og eksperter? Så er det måske dig vi søger!

Om stillingen


Du vil i denne rolle fungere som udsendt konsulent fra Aptio hos nogle af verdens førende pharmavirksomheder. I løbet af din ansættelse blive en del af forskellige arbejdsgrupper, hvor du sammen med nogle af branchens førende eksperter, vil arbejde med implementeringen af de nyeste produktionsteknologier og metoder. Du vil på en kort årrække kunne udvikle et fagligt niveau og kompetencesæt, som er utrolig efterspurgt i hele branchen.

Arbejdsopgaver


Du vil i denne rolle få en bred vifte af opgaver, som defineres af hvilken fase det pågældende projekt du bliver en del af. Du vil derfor kunne opleve at skulle arbejde med opgaver, hvor du periodevist skal tiltræde i roller som eksempelvis kan være Equipment Owner, testkoordinator, leverandørsupervisor eller assisterende projektleder.

Projekternes varighed varierer, men vil typisk være over 1-3 år, hvor projektet vil gennemgå forskellige faser:

  • Den indledende og konceptuelle fase, som bærer præg af planlægning, kravspecifikationer, forhandligner med leverandører osv.
  • Implementation og projektledelse
  • Opfølgning og optimering af enten nye eller eksisterende produktionsanlæg
  • Test, validering og kvalitetssikring af produktionsanlæg

Opgaverne vil variere fra projekt til projekt, og du vil derfor have mulighed for at sætte præg på dine egen rolle i fremtidige projekter, baseret på dine naturlige styrker og interesser.

Du blvier tilbud:


  • Muligheden for at tage ansvar i dine opgaver fra første dag
  • En omskiftelig hverdag, hvor du kan prøve kræfter med en bred vifte af opgaver
  • Et læringsmiljø med en stejl læringskurve hvor du kan vokse både personligt og fagligt
  • Dygtige kollegaer med nogle af branchens stærkeste kompetencer

Du vil i denne stilling komme på et team, hvor du særligt i starten vil blive koblet på en erfaren kollega, som vil kunne støtte og vejlede dig i de opgaver du får ansvaret for.

Vi søger dig, som


  • Har relevant teknisk uddannelse, eksempelvis inden for maskin, procesanlæg, produktion, el, instrumentering, HVAC, facility design, konstruktion, automation eller lign.
  • Engelsk på et højt niveau i både tale og på skrift.
  • Kørekort betragtes som en fordel, da mange af Aptios kunder har produktionsanlæg i industrikvarterer, men dette er ikke et krav.

Relevant erfaring vægtes højt og betragtets som en fordel, men er ikke et krav. Til stillingen vil din attitude og personlige egenskaber blive vægtet meget højt.

Som person er du:


  • Struktureret
  • Grundig
  • Selvstændig

Yderligere information


  • Opstart: Hurtigst muligt
  • Arbejdsudstrækning: Fuldtid, 37 timer per uge
  • LØN: Timelønnet
  • Lokation: Afhængig af projekt og kundens placering
  • Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Aptio, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Anden information


Aptio Group Consultancy er en agil og innovativ Life Science Consulting-virksomhed bygget på en simpel forretningsmodel, der fører til effektive leveringer. Aptio Group beskæftiger specialiserede Life Science-konsulenter, der arbejder med de største pharma- og biotekvirksomheder. Aptio har mere end 100 konsulenter, som er engageret i projekter og produktionsmiljøer for deres kunder i Danmark og Europa.

Aptio Group er grundlagt på en vision om at bringe det bedste af forskelligartet ekspertise for at løse de komplekse problemer, virksomheder kæmper med i den farmaceutiske verden. Deres team af ekstremt dygtige ingeniører og specialister stræber efter at levere de mest egnede og omkostningseffektive løsninger understøttet af agil, anvendt innovation. Desuden dækker deres tjenester alle faser af produktets livscyklus. Det betyder, at Aptio dækker alt fra produkt- og produktionsudvikling gennem projektudførelse til fremstilling og optimering.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Hillerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0