Chef med IT-baggrund og økonomiforståelse, der vil stå i spidsen for Danmarks skarpeste team med ansvar for SAP økono...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være med til at drive, vedligeholde og udvikle Forsvarets SAP-systemer? Kan du se dig selv tage del i Forsvarets digitale frontlinje som chef for sektionen, der arbejder med økonomimodulet i SAP? Og vil du være med til at forme udviklingen i et stærkt fagligt fællesskab og bidrage til beskyttelsen af vores soldater, deres familier og i sidste ende Danmark? Så læs videre og send din ansøgning allerede i dag!

Om os

HVEM ER VI?

Du bliver en afgørende del af Center for Teknologi ved Cyberdivisionen under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Cyberdivisionen er Forsvarets centraliserede IT-organisation, og understøtter hele Forsvaret med IT-drift og udvikling. Vi er over 600 medarbejdere, der støtter Forsvarsministeriets Koncerns +20.000 ansatte både nationalt og internationalt.

Center for teknologi driver, vedligeholder og udvikler Forsvarets SAP-systemer.
Du bliver chef for sektionen, der har ansvaret for økonomiløsningen i SAP. Sektionen består ud over dig, af seks dygtige og motiverede medarbejdere samt fire faste eksterne konsulenter. Vores team består af en mangfoldig gruppe af civile og militære medarbejdere med en bred aldersfordeling og baggrunde, hvor vi lægger vægt på et stimulerende arbejdsmiljø, fællesskab og engagerede diskussioner samt dedikeret opgaveløsning og humoristisk samvær.

En af dine sektionschefkollegaer Mette, fortæller: ”Vi er en chefgruppe, som har lyst til at løfte i flok og hvor vi ved, at døren altid står åben til at drøfte udfordringer og muligheder. Og så er det skønt med kolleger, som man også har lyst til at grine med og fortælle om weekendens udskejelser. Det gør det meget sjovere at gå på arbejde”.

Du vil have din daglige gang på Cyberdivisionens hovedkvarter i Hvidovre. Hovedkvarteret er inden for en kortere årrække planlagt til at skulle flytte til Ballerup.

Om stillingen

HVORDAN SER DIN HVERDAG UD?

Du bliver overordnet ansvarlig for, at økonomimodulet i SAP understøtter Forsvarets samlede økonomiløsning. Det vil ske i tæt samarbejde med dine medarbejdere, interne og eksterne konsulenter og leverandører. Du vil spille en vigtig rolle i forberedelsen af den kommende opgradering til SAP S/4 HANA. Ud over dette vil du have en central opgave inden for personaleledelse, herunder prioritering af medarbejderressourcer, kompetenceudvikling, arbejdsmiljø, trivsel samt ansættelser.

Derudover vil dine opgaver og ansvarsområder bl.a. omfatte:
- Prioritering og koordinering af drift og udvikling af økonomimodulet
- Dialog og koordinering med kunderne/forretningen særligt Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse og Forsvarsministeriets Departement, samt eksterne leverandører
- Kvalitetssikring af leverandørleverancer for at sikre optimal ydeevne
- Deltagelse i projekter og arbejdsgrupper inden for dit fagområde for at bidrage til udviklingen af Forsvarets teknologiske landskab

HVORFOR VÆLGE OS?

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed med mere end 20.000 medarbejdere, som står over for en stor vækst især inden for IT. Du bliver ansvarlig for en IT løsning med årlige transaktioner på omkring 30 milliarder. Din personlige udvikling vil være i højsædet.

”Du får en chef, som respekterer din faglighed, og giver dig rammer til at udvikle både dig og dine kompetencer. Når der er behov for det, har jeg din ryg, og når det giver mening, er du helt i front. Dine personlige udviklingsmuligheder er derfor i gode hænder”, udtaler din kommende chef Niels Milholt.

Vi har stort fokus på den enkeltes trivsel og favner det hele menneske, derfor tilbyder vi en høj grad af fleksibilitet i arbejdet; blandt andet i form af fleksible mødetider, betalt frokostpause og mulighed for hjemmearbejdsdage. Vi prioriterer, at vores medarbejdere har balance mellem privat– og arbejdsliv, og vi værdsætter, at vi er hele mennesker med et liv uden for kontoret.

Om dig

HVEM ER DU?

Du har erfaring med drift af applikationer og software, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til økonomiprocesser. Erfaring med SAP vil ligeledes være en fordel, men ikke et ubetinget krav.

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Du kan f.eks. have en akademisk uddannelse eller anden relevant uddannelse inden for IT eller økonomi.

Alternativt kan du være militær leder på major/orlogskaptajns-niveau med gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse og gerne med indsigt i koncernens systemer til understøttelse af økonomiløsning.

Det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt, da koncernsproget er dansk.

SÅDAN SØGER DU

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket nederst på siden.

Ansøgningsfristen er søndag den 3. september 2023, men hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Niels Milholt på telefon 7281 4560.

Vil du derimod vide mere om løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Lars Ole Køppen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9684 eller mail [email protected].

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi glæder os til at få dig med om bord!

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke inkl. en attraktiv pensionsordning, løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse.

Du ansættes og aflønnes efter gældende overenskomst, og der er i forbindelse med ansættelsen mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg med afsæt i erfaring og kompetencer.

Er du militær besættes stillingen efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

OM CYBERDIVISIONEN

Vi it-understøtter Forsvaret 24/7. Vi drifter it og yder it-støtte til Forsvarets medarbejdere – fra danske ambassader til udsendte soldater og andre ansatte på fem kontinenter. Vi leverer sikkerhedsovervågning af netværk, servere og tjenester, og vi arbejder med at sikre Forsvarets cyberdomæne mod udefrakommende trusler og spionage.

Forsvarets it skal fungere i krise- og krigssituationer, og vi skal ofte handle hurtigt på alle tider af døgnet, så vores kolleger får de nødvendige it-værktøjer til at løse deres kritiske opgaver.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Hvidovre
  • Søndag den 03. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1