It-systemkoordinator til vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem til Udvikling og Forva...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du i samarbejde med dygtige kolleger have ansvaret for videreudviklingen af vores systemer i en samfundsbærende institution med mere end 4.000 medarbejdere? Vil du være med til at sikre, at kriminalforsorgen udnytter løsningen optimalt? Er du engageret og selvstændig med god forståelse for bl.a. logikker og struktur i vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem og forretningsbehov? Hvis svaret er ja, er du måske vores nye it-systemkoordinator.

Vi giver dig mulighed for at komme med på en digital transformationsrejse, hvor vi sammen skal opbygge en faglig stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere.

Dine opgaver
Som it-systemkoordinator for bl.a. kriminalforsorgens vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem vil du skulle agere bindeled mellem it, forretningen og it-leverandørerne. Du vil foruden opgaver forbundet med kvalificering og implementering af forretningskrav skulle agere it-projektleder for større ændringer til systemet. Vores vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem bygger på PDC’s RMS-system, og du vil skulle spille en afgørende rolle i at sikre, at vi fastholder en høj kadence på leverance af ændringsønsker til forretningen.

Med over 4000 ansatte, hvoraf mange medarbejdere dagligt møder på job i overensstemmelse med vagtplaner, er vores vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem et centralt og forretningskritisk system for kriminalforsorgen.

Foruden at forvalte og drive it-projekter relateret til vores vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem vil du skulle varetage forvaltningen af en række mindre it-systemer.

Du får bl.a. ansvaret for at:

  • I samarbejde med en kollega forvalte og sikre løbende videreudvikling af kriminalforsorgens vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem,
  • varetage it-projektledelsen af større ændringer til systemet,
  • facilitere samarbejdet med forretningen,
  • sikre solid og vedholdende leverandørstyring,
  • sikre mest mulig forretningsværdi og compliance for budgettet, og
  • facilitere superbrugernetværk.

Som led i vores transformation arbejder vi aktivt med at gøre brug af agile udviklingsprincipper og styringsværktøjer. Vores leverandør af vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem arbejder ligeledes agilt, og vi samarbejder med leverandøren om at udvikle nye funktionaliteter til systemet, som understøtter kriminalforsorgens behov.

Du vil være en del af vores enhed Udvikling og Forvaltning og referere til enhedslederen for HR- og det administrative domæne. Som it-systemkoordinator får du en afvekslende arbejdsdag i et arbejdsmiljø præget af en rar omgangstone og engagerede kolleger.

Hvem er du?
Du har en god forståelse for it-understøttelse af forretningsbehov samt en god teknisk og logisk forståelse for vagtplanlægnings- og tjenestetidssystem – eller logisk sans og evne til at sætte dig ind i et kompliceret område.

Du ønsker at arbejde med videreudvikling af løsningen i samarbejde med en stærk organisation og du har samtidig lyst til at arbejde som it-projektleder på større ændringer til samme system.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du fx har en it-uddannelse eller en akademisk generalistuddannelse kombineret med erfaring inden for videreudvikling og forvaltning af it-løsninger – gerne løsninger relateret til vagtplanlægning og tjenestetid. Du har eksempelvis en baggrund som systemejer/systemforvalter, service level-manager, service manager, application-manager, it-projektleder eller tilsvarende funktion, hvor du har arbejdet i feltet mellem it og forretningsprocesser og leverandører.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med eller har kendskab til administrativ sagsbehandling i det offentlige - men det er mindst lige så vigtigt, at du har mod på at lære det.

Du vil få en bred kontaktflade med forskellige personalegrupper i kriminalforsorgen og med vores it-leverandører. Det er derfor afgørende, at du er god til at opbygge og vedligeholde gode relationer med fokus på at skabe værdi for forretningen. Du skal i den forbindelse kunne kommunikere med personer, der ikke har it-faglig baggrund.

Derudover forestiller vi os, at

  • det er naturligt for dig at arbejde selvstændigt, at prioritere og planlægge dine opgaver og levere dem til tiden i god kvalitet, og
  • du er en dygtig facilitator, der er i stand til at omsætte behov til effektive og brugbare løsninger til gavn for forretningen.

Da kommunikation er vigtigt for at lykkes med opgaven, og da vores organisation stiller krav til skriftlige produkter, at det vigtigt, at du kan formulere dig flydende, klart og tydeligt på dansk.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende job i en ambitiøs organisation i rivende udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø og dygtige kolleger.

Center for IT og Digitalisering har for nyligt gennemført en omlægning af sin organisation, og står nu overfor at styrke it og digitaliseringen i kriminalforsorgen.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en positiv omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og hjælper hinanden til, at vi i fælleskab kommer i mål med opgaverne.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Om os
Stillingerne er placeret i Udvikling og Forvaltning, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 70 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Center for IT og Digitalisering deltager som en vigtig aktør i de mange projekter, som indgår i det 4-årige udviklingsprogram under kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-21.

Udvikling og Forvaltning består af en fagchef, to enhedsledere og 17 medarbejdere.

Enheden arbejder bl.a. med videreudvikling af kriminalforsorgens systemportefølje, test, og driver it-udviklingsprojekter. Et af enhedens fokusområder i 2020 bliver at styrke og professionalisere systemforvaltningen med et løbende fokus på at øge forretningsværdi, brugerinddragelse og leverandørstyring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for akademikere i staten med indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat i henhold til Finansministeriets overenskomst med HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomsten.

Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er Direktoratet for kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder Janus Andersen på telefon 72 55 94 47 eller pr. mail [email protected]

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København K
  • Søndag den 24. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København K over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0