Systemkoordinatorer søges til Koncern It i Udlændinge- og Integrationsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Departementet søger systemkoordinatorer, der har forretningsindsigt, teknisk forståelse, øje for effektivisering, og som kan bidrage til en sikker og effektiv systemforvaltning af en række centrale it-løsninger på udlændingeområdet.

Lidt om alt det vi tilbyder
Koncern It har ansvaret for drift, vedligeholdelse og videreudvikling af den systemportefølje, der anvendes i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Kontoret skal i samarbejde med forretningen sikre, at fagsystemerne udvikles sådan, at myndighedernes krav kan efterleves og implementeres. Koncernen anvender Statens It som driftsleverandør, som har ansvaret for basisinfrastruktur, dvs. levering af netværk, datacenter, servere, standard arbejdspladser osv. Koncern It varetager leverandørstyringen af Statens It og andre leverandører.

Du bliver en del af kontorets systemforvaltningsteam, hvor du som systemkoordinator vil skulle varetage den daglige planlægning og koordinering af forskellige vedligeholdelsesopgaver, opdateringsrul og ændringsønsker på flere af Udlændinge- og Integrationsministeriets systemer. Du skal koordinere implementeringen af ny funktionalitet på de enkelte systemer, fra gennemgang og/eller udarbejdelse af kravsspecifikationer til at sikre at nyligt implementerede løsninger sættes forsvarligt i drift. Det er koordineringsopgaver på tværs at leverandører, forretningen og internt i Koncern It.

Vi søger profiler, der kan sætte sig ind i både tekniske og forretningsmæssige problemstillinger og formidle disse mellem bl.a. teknikere, forretning og beslutningstagere. Forvaltningen foregår på tværs af fag-, forretnings- og systemgrænser, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde struktureret og inden for fastlagte processer, samtidig med at du har en god forretningsforståelse.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • at sikre kvalificering og implementering af ny funktionalitet eller tilpasninger til løsninger
  • at sikre opdatering og kvalitetssikring af dokumentation af systemerne og deres ændringer
  • at sikre, at kunder bliver inddraget i arbejdet omkring de enkelte systemer
  • at prioritere opgaverne på de systemer, som du er koordinator for
  • at sikre, at arbejde på systemerne lever op til processer, retningslinjer og best practice inden for bl.a. sikkerhed, arkitektur, change management mv.
  • at deltage som koordinator i it-projekter på de systemer som du koordinerer

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads, som prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi lægger vægt på videndeling og en åben og konstruktiv dialog – meget gerne præget af humor. Du får 65 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. I Systemforvaltningen er vi 23 kollegaer med forskellige baggrunde og profiler - og der er ofte samarbejde med andre enheder i Koncern It, eksterne leverandører og vores kunder.

Koncern It er placeret centralt i København tæt ved Kgs. Nytorv i nye og rummelige lokaler. Vi tilbyder en stilling på 37 timer ugentligt med fleksible arbejdstider og attraktiv løn med udgangspunkt i dine kvalifikationer. Du får gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv. Derudover vil du blive tilbudt eventuel relevant efteruddannelse og certificeringer.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig it-teknisk baggrund eller en akademisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har mere end 2 års erfaring med enten digital understøttelse af forretningsprocesser eller erfaring fra en tilsvarende stilling. Du skal kunne se det brede perspektiv i en løsning, uden at alle detaljer nødvendigvis er plads. Du kan på baggrund af din erfaring trække på en god it-basisviden, så du ikke føler dig på glat is, når du står imellem hardcore it-medarbejdere og forretningen.

Vi forventer desuden, at du besidder flere af følgende kompetencer:

  • forståelse for vigtigheden i at dokumentere de løsninger, du arbejder med
  • gode kommunikative og diplomatiske kompetencer
  • er selvledende og god til at prioritere egen tid
  • erfaring i at arbejde med it-løsninger og de bagvedliggende it-driftsopgaver som datasikring, opdateringer og test
  • gode analytiske evner og en struktureret og proaktiv tilgang til opgaver
  • gode formuleringsevner

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Systemforvaltningen Kasper Kegel på telefonnummer 61 98 35 30 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler fredag den 19. juni 2020.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København K over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0