It-udviklingschef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være it-udviklingschef i en samfundsbærende institution, der skaber tryghed og forebygger kriminalitet? Kan du være med til at transformere vores it-organisation, så den bliver endnu mere forretningsvendt? Har du mod på at nedbringe teknisk gæld og samtidig bidrage til en øget digitalisering af Kriminalforsorgen? Så er du måske den it-udviklingschef, som vi mangler.

Dine opgaver

Som it-udviklingschef kommer du til at stå i spidsen for en nyoprettet enhed, IT Udvikling, der vil få ansvaret for en række større, strategiske it-udviklingsprojekter i Kriminalforsorgen med ca. 4.500 medarbejdere. I enheden er der knap 10 medarbejdere. Det vedrører blandt andet ansvaret for transitioner samt udvikling og forankring af DevOps-principper. Herudover får enheden også til opgave at udvikle og etablere en it-driftsmodel for vores nyeste system, NyX, der er under udvikling, og som med en ny teknologisk platform skal erstatte Kriminalforsorgens nuværende system til klientsagsbehandling. Som fagchef får du også ansvar for optimering af vores change- og releaseproces, så vi sikrer en solid og robust implementering af changes med kendte udfald og planer. It-udviklingschefen får også ansvaret for vores tværgående enhed for it-arkitektur. Du kommer til at skulle samarbejde tæt med resten af centrets ledelse om udviklingsopgaver, idet udvikling også er placeret i øvrige enheder i centret.

Du vil få en vigtig rolle i forhold til at realisere Kriminalforsorgens strategisk fokus på at robustgøre it-fundamentet parallelt med at Kriminalforsorgens mest forretningskritiske system skal udskiftes og udfases. Du skal derfor have et stort overblik, sikre strukturer, der sikrer hurtig og professionel eksekvering samt et højt serviceniveau. Kontoret har mange samarbejdsflader både internt i Center for It og Digitalisering, på tværs af Kriminalforsorgens centre samt i Kriminalforsorgens områder rundt i hele landet.

Kriminalforsorgen er i gang med en modernisering, hvor it og digitalisering også spiller en central rolle, ligesom vi over de kommende år skal styrke vores indsats på databeskyttelse og informationssikkerhed. Det er et væsentligt element for os at sikre, at Kriminalforsorgens mange data til enhver tid opbevares, håndteres og behandles på en korrekt og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Du forventes ligeledes at bidrage aktivt til den forestående politiske flerårsaftale og ikke mindst realiseringen heraf.

Hvem er du?

Som it-udviklingschef for vores afdeling IT Udvikling skal du have mod på at stå i spidsen for en større afdeling i Center for IT og Digitalisering, hvor der er mange afhængigheder på tværs og et stort pres på eksekvering, udvikling og ressourcer. Du skal derfor sikre udvikling af et godt overblik over opgaver, projekter og deres fremdrift samt eksekvering heraf. Du skal kunne tænke både strategisk og langsigtet samtidig med, at du skal have fokus på den daglige drift og løbende håndtering af ad hoc problematikker.

Dertil kommer, at vi de kommende år skal styrke etablere vores arbejde med DevOps for at understøtte en hurtig forretningsunderstøttelse til kerneforretningen eksempelvis på klientområdet. Du skal sikre driften for vores kommende klientløsning mv. Tilsvarende skal du i en stor organisation som vores bidrage til øget transparens om it-prioriteringerne samt bidrage til at gøre it mere nærværende, så der sikres et endnu tættere samarbejde mellem it og forretning.

Vi lægger vægt på, at du har indgående kendskab til området, herunder erfaring med Kriminalforsorgens processer, systemer og it-landskab eller fra tilsvarende andre store offentlige driftsorganisationer. Du skal have arbejdet med det faglige område igennem flere år, have erfaring med it-drift og it-udvikling og kravene hertil. Du er en god leder, som dine medarbejdere gerne vil følge og dine kolleger og samarbejdspartnere respekterer. Du er vant til at kommunikere og oversætte fagligt stof, så dine omgivelser kan handle selvstændigt og løse opgaver med hjælp fra din rådgivning. Det er vigtigt, at du har en naturlig og ligefrem tilgang til dine chefkolleger og respekteres for dine faglige evner og gode samarbejde.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en projekt- og it-organisation, der er i rivende udvikling, og du får mulighed for at komme i berøring med en bred vifte af opgaver og projekter. Sammen er vi fælles om at løse en vigtig samfundsopgave.

Du får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper samtidig hinanden til, at vi i fælleskab når i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Hvem er vi?
I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der er opdelt i seks enheder: IT Service, IT Udvikling, Klientservices, Udvikling og Forvaltning, Databeskyttelse og Informationssikkerhed samt en centerstab. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it-udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it-sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold. Center for IT og Digitalisering deltager som en vigtig aktør i de mange projekter, som indgår i det 4-årige udviklingsprogram under Kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-21. Du bliver en del af chefgruppen i centret, som arbejder tæt sammen om udviklingen og driften af it-området i Kriminalforsorgen.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten, medmindre du i forvejen er udnævnt tjenestemand. Stillingen er placeret i løngruppe 1. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat på åremål og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen, kan fås ved henvendelse til chef i It Service Henning Thomsen på telefon 7255 4450 eller fungerende centerdirektør i Center for It og Digitalisering Lea Bryld på telefon 72556813, eller mail: [email protected].

Ansøgning

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den torsdag 8. juli 2021.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København K
  • Torsdag den 08. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København K over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0