It-chefarkitekt til [xxxxx]s Center for It og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Synes du også, at it-arkitektur skal have jordforbindelse og være vedkommende? Og har du lyst til at sætte dit præg på, hvordan it-arkitektur udfoldes i praksis i en stor og mangfoldig organisation, der udfører en vigtig samfundsbærende opgave? Til vores it-arkitekturfunktion søger vi nu en it-chefarkitekt, der kan sætte it-arkitektur på dagsordenen.

Dine opgaver
Vi er godt i gang med at opbygge en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed. Du kommer til at spille en nøglerolle i forbindelse med de mange både strategiske og operationelle valg, der skal træffes i den forbindelse. Du kommer til at forvalte et stort ansvar for, hvordan vi tænker vores applikations- og løsningsarkitektur fremadrettet. Vi står over for en række strategiske digitaliserings-indsatser samt udskiftning af eksisterende legacy-systemer. Du bliver således en central sparringspartner for ledelsen i realiseringen af en fokuseret digitalisering af Kriminalforsorgen og dermed fremtidens Center for IT og Digitalisering.

Som it-chefarkitekt får du ansvaret for at:

  • Definere, dokumentere og realisere målarkitektur, herunder skabe en sammenhængende målarkitektur for såvel de forretningsnære som administrative systemer
  • Definere og dokumentere arkitekturstandarder
  • Foretage konkrete arkitekturvurderinger fx i projekter, teknologivalg mv.
  • Udarbejde løsningsdesign i samarbejde med øvrige arkitekter og it-konsulenter
  • Kvalitetssikre løsningsdesign, teknologi og arkitektur – også i den praktiske udførelse
  • Sikre strategisk fokus og sparring med ledelsen af Center og IT og Digitalisering
  • Have fokus på fleksible løsninger, der består af såvel egenudviklede som standardløsninger
  • En proaktiv og konstruktiv understøttelse af digitaliseringen af Kriminalforsorgen og den fortsatte udvikling af Center for IT og Digitalisering

Du arbejder sammen med mange mennesker med forskellige baggrunde og indgangsvinkler til opgaverne. Du håndterer egne opgaver samtidig med, at du deltager i projekter, arbejdsgrupper og er tæt på ledelsen.
Du får mulighed for at sætte dit præg på it-organisationens overordnede arbejde med opbygning af politikker og standarder, ligesom der venter en opgave i at sikre udvikling og implementering af standarder for infrastruktur og systemer.

Hvem er du?
Du har solid erfaring inden for arbejdet med it-udvikling, såvel infrastruktur som applikationer, og også gerne it-drift, og du har lyst til at arbejde med dit fag i tæt samspil med andre mennesker, hvor du brænder for at sætte tydelig retning.
Din uddannelsesmæssige baggrund er nok akademisk, fx datalog, ingeniør, cand.it. eller lignende. Du kan også have en it-teknisk baggrund, fx it-faglig PBA eller lignende. Vi lægger vægt på, at du kan bruge dine kompetencer i praksis, så du får afsluttet dine opgaver med fokus på god kvalitet.
Du har erfaring med selvstændigt at definere og eksekvere på målarkitektur og navigere inden for en kompleks it-arkitektur. Du kan definere og udføre review på løsningsdesign, teknologivalg og arkitektur. Du har eksempelvist erfaring med frameworks som TOGAF eller lignende.
Du har en høj grad af struktur og orden i udførelsen af dit arbejde, og du sørger for at få dine leverancer ud over rampen. Du er en skarp kommunikator mundtligt og skriftligt, og du trives med et job, hvor skriftlighed er en central og naturlig del af udførelsen. Ligeledes trives du i et job med mange relationer til kolleger, ledere på alle niveauer og leverandører, hvor du opleves som åben og tilgængelig og optræder med empati og situationsfornemmelse. Du kan udfordre os på en konstruktiv og løsningsorienteret måde, samtidigt med at du forstår og respekterer kompleksiteten i en stor organisation.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København K
  • Søndag den 16. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København K over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0