Sektionschef til Banedanmarks SAP-support og vedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du erfaring med at varetage ansvaret for applikationsforvaltning i organisationer med brede ERP-løsninger og vil du være med på Banedanmarks implementering af SAP S/4HANA? Og brænder du for at lede fagligt dygtigt it-medarbejdere og skabe løbende forbedringer?

Banedanmark har i dag en bred og velfungerende SAP-installation og er i gang med overgangen til SAP S/4HANA. På den nye platform skaber vi grundlaget for en yderligere sammenhængende digitalisering af Banedanmark til gavn for forretningens kerne- og støtteprocesser. Du får ansvaret for at skulle overtage og varetage applikationsforvaltningen af den kommende platform, mens udviklingen af løsningen sker i tæt samarbejde med vores SAP/ERP-projektchef. Du får ansvaret for at lede 14 fagligt dygtige it-folk og løbende sikre bedst mulig performance. Dette kræver overblik, styr på detaljerne og et løbende fokus på forbedringer og forretningens behov.

Som sektionschef kommer du til at referere til Banedanmarks It-chef. It-afdelingen består af ca. 60 medarbejdere, herunder 4 øvrige sektionschefer. Vi er præget af en uformel omgangstone, hvor der både er plads til fordybelse og snakke hen over bordene parallelt med de stabile leverancer. Vores SAP-område består af i alt 20 medarbejdere fordelt i SAP Support og Vedligehold og SAP-udvikling - to grupper, der har et meget tæt samarbejde.

Arbejdsstedet ligger i København i vores hovedkontor ved Kalvebod Brygge, som er nemt tilgængeligt, hvad end du er i bil, med tog eller på cykel.

SAP Applikationsforvaltning gennem styring af eksterne leverandører og interne interessenter

Vores mål er at levere et stabilt SAP-system, der anvendes til styringen af Banedanmarks assets og støtteprocesser, mens der løbende laves udvikling på de enkelte løsninger. Den løbende support og vedligehold samt udvikling af SAP-platformen sker i samarbejde mellem sektionens serviceejere, forretningen og eksternt tilknyttede leverandører.

Rammeaftalen, der styrer de eksternes arbejde, er på vej i udbud, så der vil være en væsentlig opgave med organisatorisk at implementere den nye aftale. Sektionen arbejder i høj grad procesorienteret, hvilket kræver klart definerede roller og ansvar, og dette arbejde skal fortsættes. Sektionen leverer store dele af det SAP-faglige indhold ind i udviklingsprojekterne, hvilket over de næste par år vil blive præget af arbejdet med overgangen til SAP S/4HANA.

Flair for ERP-systemer, vedholdende og løsningsorienteret

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med ERP-systemer, for eksempel Oracle eller SAP, i større organisationer, og at du har solid erfaring med applikationforvaltning af ERP-platforme.

Som person er du åben og nysgerrig, har stort drive og vedholdenhed, og det motiverer dig at skabe konkrete forbedringer. Du er god til at kommunikere med interessenter og kan sætte dig i forretningens sted. Herudover falder det dig nemt at bygge relationer og interagere med kolleger på alle niveauer. Du har herudover blik for den daglige trivsel blandt dine medarbejdere og bidrager til en god stemning – også når det går stærkt.

Løn

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Stillingen kan evt. besættes på åremål.

Ansøgning og kontakt

Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte It-chef Morten Søndervang Sohrt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København V
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København V over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1