Bygningsstyrelsen søger erfaren it-projektleder med styr på proces og metode

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V


Bliv vores nye it-projektleder for procesunderstøttelsen af statens facility management! Vi søger dig, som har erfaringen og motivationen til at stå i spidsen for udvikling af system- og procesunderstøttelsen af en af vores kerneopgaver – facility management.

Bygningsstyrelsen arbejder lige nu på at blive klar til, at flere statslige kunder og vores medarbejdere skal understøttes med bedre it-løsninger på facility management området. Derfor søger vi efter dig, som er stærk på metode og processer, forstår værdien af forretningsforståelse i arbejdet med systemunderstøttelse og har blik for synergier inden for de forskellige områder af facility management. Stillingen er nyoprettet, så du vil skulle være med til at forme rollen som it-projektlederen, der lykkes i tæt samarbejde med vores dygtige kollegaer på facility management området.

Dine opgaver
Som it-projektleder hos os bliver du ansvarlig for at sikre en sammenhængende it-system og -procesunderstøttelse af statens facility management. Du får det primære ansvar for system- og procesunderstøttelsen af den såkaldte bølge 3 (en kontrakt omfattende ca. 1/3 af alle statslige institutioner) og med et særligt fokus på data og arbejdsgange. Du vil også skulle drive it-projektledelsen af opsamlingen på de to første bølger, som er gået i drift inden for de sidste år.

Dine første opgaver vil være at:

  • indtage rollen som it-projektleder af it-understøttelse og justeringen af de interne arbejdsgange for 3. bølge af Statens facility management, som går i drift maj 2024.
  • koordinere på tværs af projektets spor samarbejde med organisationen og leverandører.
  • være med til at definere it-løsninger til soft og hard facility management – herunder fx til vores IWMS-system, Dalux - integreret på tværs af Bygningsstyrelsens samlede systemlandskab.

På sigt skal du også være drivende i forhold til at implementere robuste processer og metoder til at udarbejde it-struktur og opfølgningsparadigme for it-projektporteføljen. Dette betyder også at bidrage til et løft at vores it-projektledelse generelt.

Stillingen er placeret i styrelsens Center for økonomi og it. Din nærmeste leder er it-chefen, og du får i teamet 11 kollegaer, som tilsammen udvikler og drifter Bygningsstyrelsens fagsystemer, services og sikkerhed samt yder it-support. I teamet støtter vi op om hinandens arbejde og tager ansvar for arbejdsopgaverne. Vi udvikler os gennem en åben og uformel dialog samt ideudveksling. Din professionelle udvikling er vigtig for os, og derfor ønsker vi at bidrage til, at du løbende kan styrke dine kompetencer. Det kan både være gennem uddannelse og faglig sparring.

Vores forventninger til dig
Vi forventer, at du har en relevant og dokumenteret uddannelsesbaggrund i it-projektledelse. Vi ser gerne, at du har 2-4 års relevant erfaring som it-projektleder for lignende projekter, og har erfaring med at arbejde ud fra Statens IT-projektmodel, men det er ikke et krav.

Derudover er det vigtigt, at du er vant til at varetage processtyring og, at du har it-faglig indsigt og erfaring. Vi foretrækker en kandidat, som kender og forstår facility managementområdet og systemunderstøttelsen heraf, alternativt har du erfaring med hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsområder. Lignende erfaring fra det offentlige er en fordel, men det er ikke et krav.

Derudover er det vigtigt, at du har:

  • solid erfaring med styring af komplekse it-projekter og forstår sammenhængen mellem processer og deres it-systemmæssige understøttelse.
  • stærke kommunikative evner i både skrift og tale.
  • erfaring med interessenthåndtering og gode samarbejdsevner på tværs af fagligheder.
  • god forretningsforståelse.
  • er udadvendt med masser af drive og du ved at succes skabes, når vi lykkes i samarbejdet internt såvel som med eksterne interessenter.

Derudover skal du trives med en omskiftelig hverdag, og det skal falde dig naturligt selvstændigt at drive og tage ansvar for dine opgaver.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker efter relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted er Carsten Niebuhrs Gade 43 i København.

I Bygningsstyrelsen arbejder vi aktivitetsbaseret. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen. Du kan læse mere om det HER.

Søg jobbet
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte it-chef Ann Christine List på tlf. 4170 1327 eller på mail: [email protected].

Send os din ansøgning, CV og eksamensbeviser via "søg jobbet her" senest d. 3. oktober 2023. Vi holder samtaler i uge 40/41, og 2. samtalen vil tage udgangspunkt i en faglig opgave. Vi forventer tiltrædelse pr. 1. december 2023.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vil du læse mere om, hvem vi er, og hvad vi gør, kan du gøre det HER, og du kan ligeledes læse om vores medarbejderes karrierehistorier HER.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • København V
  • Tirsdag den 03. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i København V over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1