Ambitiøs chef for Digitalisering og IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Vi søger en chef til at understøtte og drive vores digitale transformation. Digitalisering er en af pejlemærker i vores strategi, så du vil få en central rolle i organisationen.

Vi har et højt ambitionsniveau på det digitale område, og vi skal i de kommende år gennemføre en omfattende digitalisering af både uddannelser og administration.

Som vores nye chef for Digitalisering og IT får du en central strategisk rolle, som rådgiver og sparringspartner for direktionen og for chefer på tværs af organisationen.

Du får ansvaret for sikker drift og optimal support af organisationens it-systemer samt en forretningsunderstøttende projektportefølje, der tilsammen har til formål at bringe UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole videre i den digitale transformation.

Digitalisering af arbejdsgange og konstant ønske om udvikling af både administrative og læringsteknologiske systemer stiller store krav til samarbejde på tværs i organisationen. Du skal gå forrest og demonstrere det gode samarbejde både internt i afdelingen og på tværs af hele organisationen. Du skal have en god forretningsforståelse og kunne omsætte ønsker og behov til konkrete operative indsatser.

Vi har udarbejdet en ambitiøs indsatsplan for 2020, der kræver en arbejdsom chef, som kan holde fokus på udvikling og implementering.

Om dig

Du er en person med stærke samarbejdsevner, og du formår at se dine opgaver i en større sammenhæng på tværs af organisationen. Du har erfaring med forretningsdrevet IT, og du trives med en høj grad af kompleksitet samt interaktion med mange interessenter. Det er en fordel, hvis du har kendskab til uddannelsesinstitutioner.

Vi forventer, at du:

  • har ledelseserfaring inden for digitalisering og IT
  • kan drive forandringsprocesser med forretningen i centrum
  • er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt
  • har en relevant akademisk uddannelse gerne suppleret med lederuddannelse

Som person forventer vi, at du kan bevare overblikket på et område, hvor der er mange krav og forventninger fra omgivelserne, og hvor det derfor ofte går stærkt. Dette stiller store krav til din prioriteringsevne, og dine evner til at arbejde struktureret. Der er i organisationen mange ønsker til nye systemer og løsninger, og du skal kunne stå i en til tider hård prioritering af, hvad afdelingen kan levere på.

Om Digitalisering og IT

Digitalisering og IT er en stabsfunktion, som indtil 1. oktober 2019 var opdelt i tre separate enheder. Nu er alle UCL’s aktiviteter inden for digitalisering samlet under én chef. I afdelingen er der 46 medarbejdere fordelt i følgende underafdelinger:

  • Administration og informationssikkerhed
  • Læringsteknologi og it-service
  • Drift og Arkitektur
  • Projekter og Udvikling

Ledelsen i Digitalisering og IT består, ud over dig som chef, af to ledere for henholdsvis ”Drift og Arkitektur” og ”Projekter og Udvikling”. Øvrige underafdelinger refererer til dig. Du har direkte reference til direktøren for Fællesområdet og indgår i fællesområdets chefgruppe sammen med 4 øvrige stabschefer og direktøren. Se organisationsdiagram.

Digitalisering og IT har en række pædagogisk, digitaldidaktisk og teknologisk velfunderede medarbejdere ansat til at løse opgave, der bidrager til at realisere UCL’s Strategisk ambition 2019-2021. Medarbejderne udfører IT-service, behandler informationssikkerhed samt håndterer en række arbejdsopgaver inden for fire hovedområder, der er uddybet nedenfor:

Kompetenceudvikling

Deltager i kompetenceudvikling, hvor fokus er på digitalisering og udbyder en række netbaserede kompetence- og udviklingsaktiviteter samt udvikler løbende målrettede forløb initieret af uddannelsesafdelingerne.

Digitaliseringsprojekter

Tilbyder projektledelse og løsninger inden for digital didaktik samt produktion af læringsobjekter, implementering af nye systemer, udvikling af administrative workflows, automatisering og integration. Vi styrker videngrundlag og videnomsætning i relation til nye teknologier og deres potentialer i tilknytning til UCL's uddannelser og de professioner og erhverv, som vi uddanner til.

Support

Leverer support til UCL’s ansatte og studerende på de digitale produkter, de bruger. I IT-service tilbyder vi hjælp til al software og hardware indeholdt i UCL's produktportfolio, mens enheden for Læringsteknologi assisterer, når det drejer sig om UCL’s læringsplatform og andre teknologier, der understøtter undervisningen.

Driftsansvar

Leverer og er ansvarlig for UCLs digitale infrastruktur og tilhørende fælles faciliteter, tjenester og services. Derudover har vi fokus på stordriftsfordele og de ydelser, der tilbydes, og er derfor i høj grad baseret på standarder, der tilgodeser så manges behov som muligt og med en optimal udnyttelse af ressourcer, der anvendes til IT.

Flere oplysninger om stillingen

Digitalisering og IT er fast tilstede på fire forskellige lokationer i Odense og Vejle. Derudover er Digitalisering og IT tilstede på UCLs andre lokationer i Svendborg, Fredericia og Jelling efter behov.

Du vil få arbejdssted ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Niels Bohrs Allé 1, 5230 Odense M.

Stillingen er til besættelse fra den 1. april 2020.

Du vil blive ansat efter Cirkulæret om aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Du kan få flere oplysninger om stillingen hos direktør for Fællesområdet Carsten Vikkelsøe, 21 15 92 66, [email protected] .

Ansættelsesprocessen

Send din ansøgning senest 18. februar 2020.

Vi afholder 1. ansættelsessamtale den 24. februar.

Kandidater, der går videre til 2. samtale gennemfører en profiltest den 25. februar med tilbagemelding den 26. februar.

2. ansættelsessamtale afholder vi den 27. februar.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om organisationen
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Vi udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Vi er en statslig selvejende institution med adresser i Odense, Vejle, Svendborg og Jelling. Se UCL's strategiske ambition og pejlemærker

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-chef", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-chef
  • Odense M
  • Tirsdag den 18. februar 2020

Lignende jobs

  • It-chef i Odense C

    Har du flair for PLC-programmering, og forstår du både tekniske og forretningsmæssige aspekter af projekter? Har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed o..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info
  • Test Manager

    Test Manager - Til succesfuld MedTech virksomhed i vækstEr du klar til at præge fremtiden indenfor softwaretestning i en international og dynamisk virksomhed? Sectra, en virksomhed i vækst, .
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • IT Manager

    IT ManagerAnsvar for udvikling og drift af alle forretningsapplikationer (ERP, PIM, BI, CMS, CRM, WMS etc.), indkøb af nye applikationer samt fastholdelse af en effektiv IT-infrastruktur, så ma..
    • IT-chef
    • Odense
    Få mere info
  • Head of IT & Digital med blik for udvikling

    To forretningsben med en fælles passionHJHansen arbejder med to meget forskellige forretningsben – i Wine Group forhandler de vin og specialiteter fra hele verden til både private og B2B, og..
    • IT-chef
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-chefer i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-chef i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-chefer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-chefer i Odense M over tid

Dato Alle jobs som it-chefer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0